سلام دوباره... یه مشکل بزرگ دارم. اونجا که دیمیتری با هلیکوپتر داره فرار میکنه و با قایف دنبالش میکنم و یه دفعه LJ میاد تا میخوام SPACE رو بزنم که بره بالا یارو با راکد میزنه من رو و هلیکوپتر منفجر میشه.. چند بار امتحان کردم نمیشه اصلا!
چیکار کنم ؟؟
سلام دوباره... یه مشکل بزرگ دارم. اونجا که دیمیتری با هلیکوپتر داره فرار میکنه و با قایف دنبالش میکنم و یه دفعه LJ میاد تا میخوام SPACE رو بزنم که بره بالا یارو با راکد میزنه من رو و هلیکوپتر منفجر میشه.. چند بار امتحان کردم نمیشه اصلا!
چیکار کنم ؟؟
شما از هلی کوپتر دور باش وسعی کن وقتی داری به لیتل جاکوب میرسی کمی صبر کن اون راکت بزنه جاخالی بده و سوار شو بعد که سوار میشی ممکنه دوربین هلی کوپتر کار نکنه که باید هی با دکمه c دوربین رو تنظیم کنی.
درست کردم... مرسی بد بختی تا میام به خودم بیام دیمیتری فرار کرده و من جا موندمعجب مرحله مزخرفی خدا وکیلی
بچه ها کلا تو مرحله ای که من هستم بالاخره نیکو دیمیتری رو که تو هلیکوپتره میکشه ؟؟
کسی یو بازی بعد از این مرحله رو داره ؟ هر رقمه مشکل دارم تو این مرحله خیلی سخته!
ممنون
اون مرحله آخرشه
بعد از اون دیگه معنایی نداره بازی !
عزیز.گفتم که سخته من کل gta IV رو تو یه هفته رفتم اما این یه مرحله یه روز برام آب خورد باید هر راه حلی رو بریزی.
شما اصلا نیاز نیست شلیکی چیزی کنی فقط با فاصله ازش (نه زیاد) اونم واسه اینکه آر پی جی بهت نزنه برو دنبالش یا Caps Lock رو نگه دار تا روش قفل کنی و از چشمت دور نشه یه چشمتم به نقشه باشه . چون بازی فکر میکنه تو توی این مدت بهش تیر زدی وقتی نزدیک اون جزیره شدی هلیکوپتر اون و تو آتیش میگیره و فرود میایین بعد تا نزدیک مجسمه دنبالش میکنی و می کشیش و تیتراژ پایانی میاد واسه رفتن به بالا هم شاید طول میدی . وقتی رفتی روی هلیکوپتر سریع سریع اسپیس رو بزن تا بره بالا و بعد چیزایی که گفتم من با همین کار برای بار دوم بازیو تموم کردم (البته بار دوم یکی دیگه رو کشتم)
سیو های بازی بعد از این مرحله ای که من گیر کردم رو کسی داره ؟
اینم سیو 71 درصد من . اگه هنوز گیر کردی سیوتو + xlive برام بزار برات میرم .
محل Save :
C:\Documents and Settings\Dear-User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
محل Xlive :
C:\Documents and Settings\Dear-User\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
سیو منم به همین صورت میتونی کپی کنی البته بگم این فولدرا نا پدید هستن .
* جاهایی که قرمز کردم یعنی با شما فرق داره .
دانلود با حجم 205 کیلوبایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره خودم بردم این مرحله کذایی رو
اخرش انگار بازی تمون شد ولی تازه 62 درصد رفت!دیگه بازی ارزش بازی کردن داره اصلا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)