اتفاقا میخوام همشو بیارم بذارم!
بعدشم خداییش لازم میشه که بدونین آخر حقوقش چقدره یا مهارت آخرش چی میخواد. (البته منظورم اونایی که کاملا، نیس : دی)
اتفاقا میخوام همشو بیارم بذارم!
بعدشم خداییش لازم میشه که بدونین آخر حقوقش چقدره یا مهارت آخرش چی میخواد. (البته منظورم اونایی که کاملا، نیس : دی)

همین امشب سیمز 3 رو سفارش دادم که بیاد. من که بعد چند سال دوباره آمدم سمت سیمز تو پوست خودم نمیگنجم. ببینم میشه با چند تا دختر دوست شد همشونو آورد تو 1 خونه بعد با همشون رابطه رمانتیک برقرار کرد؟ به اونای دیگه بر نمیخوره اگه با هیچ کدوم نامزد نباشی؟
بچه ها من یه مشکل دارم. امروز با یکی ازین دخترهای همسایه رفتم تو جکوزی بعد خواستم بهش نزدیک شم که جفت آدمها هنگ کردن و بعد انرژی شون تموم شد و مردن . این یه باگه ؟ آخه دیروزم یکی از دخترا تو خونه من داشت شنا میکرد که دختره یهو هنگ کرد و نصفا شبشم مرد و یه سنگ قبر اومد جاش . چیجوریاست؟
چه رویی خوب انیشتن کلن بازی سیمس شبیه سازی شده ی واقعیته ها اینم جزئی از واقعیته تازی خبر نداری بدون که سیمس 3 مثل سیمس2 نیست که 5 دقیقه با یارو حرف بزنی بعد try to have a baby کنی!پوست کلت کندست که فقط یه گرل فریند خالی پیدا کنی حالا می خوای دو تا پیدا کنی که اونی که با سختی به دست اووردی در بره؟! یکیم می زنه تو گوشت بالا سرشم یه جرقه روشن می شه مثل رعدوبرق که نشون می ده عصبانی بعدشم بای بای!
هر چی باگ دیده بودیم این جوریشو دیگه ندیده بودیم ببینم دستگاهت باگ جمع کنه؟!![]()
بيشترين حقوق يه شغل هست كه نميدونم اسمش چيه!(يادم رفته)
اين 12000 پول سيمز بهت ميده 1 روز در هفته هست از ساعت 12 تا 9 فردا![]()
فکر کنم ناتورال سکاینتس بود
Last edited by Zende; 23-05-2009 at 20:10.

نمیدونم والا . شاید مربوط به خونه های میشه که خودم وارد بازی کردم. یا اینکه اگه کد تقلب استفاده کنی این مشکلو پیدا میکنه؟ طرف تو استخر خونه مرد بعد روحش نصف شب میومد گلاب بروتون جیش میکرد روم و میترسوندم.
من زنمو خواب میکنم بعد با دوست دخترم میرم تو جکوزی و....راستی ببینم اگه همه پک ها رو دانلود کنم باید به ترتیب نصب کنم؟(فقط واسه آگاهی . چون سیمز 3 که بیاد در خونه اونو شروع میکنم).
میشه 2 تا زن گرفت؟
حتما سعی کن یادت بیاد که به من بگی. جایزتم اینه که عکستو میدی من چهرتو میسازم میدم بهت که خودتو وارد بازی کنی![]()
به خاطر یک رمز این باگ پیدا نمی شه ممکنه مشکل از اون خونه ها باشه و درست سازندش درست نکرده!
بی غیرت بی فرهنگ بی ادب بی .... زنو می گیری برا بچه فقط؟!!!!(شوخی بودا)
نه فرقی نمی کنه مو ضوع اینه که فقط بعد از نصب با مکمل آبدیت شه بازی کنی
فکر نمی کنم چیزی در این بازی نخوندم اما مطمئن باش تو همون اولیش گیر می کنی مخصوصا این که هنوز بازی چیت نداده بیرون و گرفتن یک زن یا دوست دختر بسیار بســـــــــــــــــــــــ ــــــار کار سختی است!چرا که باید هر چی داریو نداری بزاری تو این کار با خانوم بری بیرون! گفتم که مثل سیمس 2 نیست 5 دقیقه ای یارو غریبست بتونه تری تو هوه ا بیبی کنه!(یعنی این که گاومون 10 قلو زاییده!
)

من بچم 2 سله بود که با زنم ازدواج کردم یه زنی آوردم تو بازی که اصلا دلم نمیاد ولش کنم .
راستی آیشواریا رای و آنجلینا جولی و هیلاری داف هم آوردم تو بازی هرز گاهی یه حالی بشون میدم. اگه خواستید بگید تا فایلاشو بزارم اینجا.

سلام به همه من عاشق سیمزم
من یه مشکل دارم میشه منو کمک کنید
من سیمز 2 رو رو کامپیوتر دارم 4 ماله شرکت HRB هستش
sims2 night life رو دارم اونم ماله شرکت HRB هستش
اما وقتی می خوام نصبش کنم تا سی دی 2 که نصب میشه میگه باید از سی دی 4 اپ دیت کنی بازیرو که نمیکنه
من پک BON VOYAGE رو سیمس 2 نصب کردم اون کار میکنه
حالا می خهوام بدونم اگه من من اگه سیمز نایت لیصف جدا نصب کنم میشه یا حتما باید رو سیمز 2 نصب کنم
حتما برات پيدا ميكنم.
اين هم از پر درامد ترين شغل ها:
natural scientist 10.500$ 12:00 to 9:00 tomorrow 1 day in week
show business 5.022$ ساعتش رو يادم رفته! 3 روز در هفته
paranomal 4.725$ 18:00 to 3:00 2 day in week
oceanography 3.970$ 8:00 to 15:00 3 day in week
artist 4.549$ 13:00 to 18:00 3 day in week
intelligence 3.750$ 11:00 to 18:00 4 day in week
athletic 3.033$ 11:00 to 17:00 3 day in week
البته بايد بگم اين ها اخرين درجه هاي شغل يعني اگر ميخوايد همين حقوق و همين روز ها و ..... رو بگيريد بايد به درجه ي 10 (درجه ي اخر) شغل برسيد اميدوارم به دردتون بخوره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)