نصرالله عبداللهي: براي سرپرستي استقلال صحبتي با من نشده است
سرپرست اسبق استقلال تهران گفت: شايعات مطرح شده در مورد انتخاب من به عنوان سرپرست جديد استقلال را تكذيب مي كنم زيرا براي قبول اين سمت هيچ مذاكره اي با من نشده است.
نصرالله عبداللهي پيشكسوت تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: باشگاه استقلال خانه تمام استقلالي هاي قديمي است و من هم به عنوان يك پيشكسوت هميشه براي خدمت به اين تيم و هوادارانش آماده هستم.
وي ادامه داد: سرپرستي استقلال شغل بسيار حساسي است و اين انتخاب بايد با وسواس خاصي از سوي مدير عامل باشگاه انجام شود.
وي تصريح كرد: از ميان استقلالي هاي قديمي نفرات زيادي هستند كه مي توانند با این تيم به عنوان سرپرست همكاري داشته باشند كه بايد با آنها مذاكره شود.
عبداللهي در مورد تمايل خودش براي قبول اين سمت گفت: در حال حاضر به انجام كارهاي شخصي ام مي پردازم اما هميشه براي خدمت به تيمم آماده هستم.
در کاروان استقلال که به امارات سفر کرده، چندتن از مسئولان باشگاه نیز حضور دارند که به نظر مى رسد آنها براى رسیدگى به برخى مسائل و همچنین مذاکره با چند لژیونر ایرانى حاضر در این کشور حوزه خلیج فارس همراه آبى پوشان به ابوظبى سفر کرده اند. طبق شنیده هاى ما این افراد از سوى مدیریت باشگاه مأموریت دارند در مدت اقامت در امارات مذاکراتى با دو، سه لژیونر اماراتى انجام دهند تا رضایت آنها را براى پیوستن به استقلال در فصل آینده جلب کنند. محمد نصرتى، ایمان مبعلى و على سامره از جمله بازیکنانى هستند که گفته مى شود استقلالى ها قصد دارند زمینه بازگشت آنها به ایران و پوشیدن پیراهن این تیم را فراهم کنند. گرچه پیشنهادات و ارقام نجومى که آنها در این کشور حوزه خلیج فارس دریافت کرده اند، کار رابراى استقلالى ها سخت کرده است.

جواب بصورت نقل قول