تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 628 از 3195 اولاول ... 12852857861862462562662762862963063163263867872811281628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون از دوستان عزیز.این پوینتی که گفتید قضیه اش چیه؟یعنی من از همین اکانتی که گفته شده بود 1 ماهه رایگان نمی تونم استفاده کنم و فولش کنم؟اصلا کلا باید چیکار کنم؟کلا در مورد ایکس باکس در حد آک آک هستم!یعنی اطلاعات چندانی ندارم!!

در مورد حرفتون من ممکنه برام پیش بیاد که هر روز بتونم بازی کنم!!چون با اینکه دانشگاهی هستم ولی درسهام اون طور سنگین نیستند که بخوان 1 روز کامل من رو علاف کنند!!
    شما گفتید 6-7 ساعت هم بازی کردید.آیا مثل دوست پایینی که لطف کردند و جواب دادند شما هم هر دو ساعت یه بار می رید توی داشبورد تا خنک بشه؟چون به نظرم این طوری خیلی ضایع هستش!!می دونم مقایسه درستی نیست!ولی یه فامیلمون که یه پسر بچه است با ps2 اش حداقل پشت سر هم تا 4 ساعت کار می کنه!!اون وقت xbox که جدیدتر و پیشرفته تر هستش باید این طوری باشه؟
    چون بعضی بازیها که سیو ندارند چی؟این طوری که بازیش رو نه می شه سیو کنی و نه درست و حسابی از یه بازی لذت می بری!!

خواهشا یه چند تا بازی خیلی قشنگ هم بهم معرفی کنید.من خودم fifa09 رو گرفتم با cod 4.
    البته اول 5 رو گرفته بودم.ولی متاسفانه به سیستمم نخورد!!یعنی خورد ها!تا 3 تا مرحله اش رو بیشتر نتونستم برم و روی هارد هم نصب نمی شد!!
    و اینکه اگه بازی رو روی هاردش نصب کنم دمای دستگاه حدودا چقدر هستش!!!

خلاصه دوستان.شرمنده.من خیلی اطلاعات ندارم و می خوام یه سری موارد رو اطلاع داشته باشم تا سریع به مشکل بر نخورم!
    چون همین xbox رو هم به زور قسط و بدبختی و فلان تونستم بخرم!!

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون از دوستان عزیز.این پوینتی که گفتید قضیه اش چیه؟یعنی من از همین اکانتی که گفته شده بود 1 ماهه رایگان نمی تونم استفاده کنم و فولش کنم؟اصلا کلا باید چیکار کنم؟کلا در مورد ایکس باکس در حد آک آک هستم!یعنی اطلاعات چندانی ندارم!!

در مورد حرفتون من ممکنه برام پیش بیاد که هر روز بتونم بازی کنم!!چون با اینکه دانشگاهی هستم ولی درسهام اون طور سنگین نیستند که بخوان 1 روز کامل من رو علاف کنند!!
    شما گفتید 6-7 ساعت هم بازی کردید.آیا مثل دوست پایینی که لطف کردند و جواب دادند شما هم هر دو ساعت یه بار می رید توی داشبورد تا خنک بشه؟چون به نظرم این طوری خیلی ضایع هستش!!می دونم مقایسه درستی نیست!ولی یه فامیلمون که یه پسر بچه است با ps2 اش حداقل پشت سر هم تا 4 ساعت کار می کنه!!اون وقت xbox که جدیدتر و پیشرفته تر هستش باید این طوری باشه؟
    چون بعضی بازیها که سیو ندارند چی؟این طوری که بازیش رو نه می شه سیو کنی و نه درست و حسابی از یه بازی لذت می بری!!

خواهشا یه چند تا بازی خیلی قشنگ هم بهم معرفی کنید.من خودم fifa09 رو گرفتم با cod 4.
    البته اول 5 رو گرفته بودم.ولی متاسفانه به سیستمم نخورد!!یعنی خورد ها!تا 3 تا مرحله اش رو بیشتر نتونستم برم و روی هارد هم نصب نمی شد!!
    و اینکه اگه بازی رو روی هاردش نصب کنم دمای دستگاه حدودا چقدر هستش!!!

خلاصه دوستان.شرمنده.من خیلی اطلاعات ندارم و می خوام یه سری موارد رو اطلاع داشته باشم تا سریع به مشکل بر نخورم!
    چون همین xbox رو هم به زور قسط و بدبختی و فلان تونستم بخرم!!
    یک لیستی تو محیط XBL هست (همون جای که وصل میشه به لایو) که در اون لیست تمام چیزهای که میتونی از لایو بگیری وجود داره و روبروشون هم نوشته که این چیزی که میخوای بگیری احتیاج به چقدر MP داره یا کلا FREE هست..

یعنی مثلا مینویسه برای دانلود فلان بازی شما احتیاج به 400 MP داری..

MP هم واحد پول XBL هست که باید به صورت کارت بخری و کدشو وارد دستگاه کنی (مثل شارژ ایرانسل)

XBOX مشکل داره و نمیشه زیاد بهش فشار اورد در مورد بازی کردن هم بهترین راه اینه که شما به دستگاه استراحت بدی یعنی هر چندساعت که بازی می کنی یک ساعت خاموشش کنی..

البته این بهترین شیوع بود من کسانی رو میشناسم که 15 ساعتم پشت سر هم بازی کرده و مشکلی نداشته..(البته یکی هم بود بعد از 12 ساعت بازی کردن دستگاهش سوخت) خود من هم 5 ساعت پشت سر هم بازی کردم..

بازی هم زیاد هست اما شما HALO 3 و GEOW1.2 رو بازی کن که خیلی عالی هستند ASSASSINS و GTAIV و NINJA GAIDEN 2 و .. هم هستند..

دما زیاد مهم نیست مهم اینه که با ریخت بازی رو هارد عمر کنسولت رو بالا میبری..

هر سئوالی داری بپرس که کامل از همه چیز مطلع بشی..

3. 3 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه دوستان.بازی نسبتا جدید gta هم برای ایکس باکس موجود هست یا فقط برای pc هستش؟

این gow بازی استراتژی هستش؟من بیشتر از بازیهای اول شخص خوشم میاد.بازیهای مثل gta که نمی دونم چندم شخص می شه هم جالب هستش!!
    می خوام بدونم حداکثر چند ساعت پشت سرهم می شه بازی کرد؟که سقفش دستم بیاد!البته نه با سوختن دستگاه!
    اگه امکان داره بازیهای بیشتری رو معرفی کنید.ممنون می شم.شما هم عقیده دارید که دستگاه بدون اینتر کولر بیشتر عمر می کنه؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

این gow بازی استراتژی هستش؟من بیشتر از بازیهای اول شخص خوشم میاد.بازیهای مثل gta که نمی دونم چندم شخص می شه هم جالب هستش!!
    می خوام بدونم حداکثر چند ساعت پشت سرهم می شه بازی کرد؟که سقفش دستم بیاد!البته نه با سوختن دستگاه!
    اگه امکان داره بازیهای بیشتری رو معرفی کنید.ممنون می شم.شما هم عقیده دارید که دستگاه بدون اینتر کولر بیشتر عمر می کنه؟
    GeOW استراتژي نيست ... سوم شخصه ... حداكثر نداره من 7 ساعت بازي كردم كنسول هيچي نشده رفيقم 2 ساعت
    بازي كرد سه چراغه شده ... معلوم نيست ولي من پيشنهاد ميكنم حداكثر 3 ساعت بازي كن بعدش 1 ساعت به كنسول استراحت بده دوباره اگه خواستي 3 ساعت ديگه بازي كن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

دوستان الان بهترین مدل XBox 360 چیه و قیمتش چقدره ؟!!

اگه میشه کمی هم توضیح درموردش بدین ... ممنون !

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان الان بهترین مدل XBox 360 چیه و قیمتش چقدره ؟!!

اگه میشه کمی هم توضیح درموردش بدین ... ممنون !

xb360 سه تا مدل داره که ارکید(بدون هارد و سفید رنگ) پرمیوم(با هارد 60 gig و اون هم سفید) و الیت(هارد 120 gig و سیاه رنگ) و کمی هم تفاوت در وسایل جانبی.

برتری این مدلها بیشتر به جیب شما مربوط میشه ولی بیشتر از همه پرمیوم توصیه میشه .

یکی هم اینکه حتما اون xb360 که میخرین بردش جاسپر باشه و حد الامکان فالکون نباشه چون جاسپر از بعضی جهات از فالکون بهتر هستش و تازه تر هم هستش

8. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

xb360 سه تا مدل داره که ارکید(بدون هارد و سفید رنگ) پرمیوم(با هارد 60 gig و اون هم سفید) و الیت(هارد 120 gig و سیاه رنگ) و کمی هم تفاوت در وسایل جانبی.برتری این مدلها بیشتر به جیب شما مربوط میشه ولی بیشتر از همه پرمیوم توصیه میشه .
    خب با این لحاظ الیت از همه بهتره ... چرا شما پرمیوم رو توصیه میکنید ؟

جیب من هم فعلا تا 400 تومن هستش،البته شاید بیشتر هم بشه...

حالا در کل بهترین مدل XBox360 چیه و قیمتش چقدره ؟ ( همین پرمیوم هست ؟ )

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خب با این لحاظ الیت از همه بهتره ... چرا شما پرمیوم رو توصیه میکنید ؟

جیب من هم فعلا تا 400 تومن هستش،البته شاید بیشتر هم بشه...

حالا در کل بهترین مدل XBox360 چیه و قیمتش چقدره ؟ ( همین پرمیوم هست ؟ )

بله خوب اگه شما امکانش رو دارین اونوقت الیت از همش بهتره ولی خوب هارد 120 واسه الیت کمی زیاده و معمولا هارد 60 پرمیوم کافیه و یه علت دیگه هم داره که پایین نوشتم.

در کل شما باید برید سراغ برد جاسپر که اون هم فعلا در ایران ارکیدش هست(250 تا 270 تومان) و تا چند روز دیگه فک کنم پرمیومش هم خواهد اومد که اونوقت حتما پرمیوم با برد جاسپر توصیه میشه که اون هم قیمتش 20 30تومان از ارکیدش بیشتر هستش.

اگر هم خواستین حتما الیت بخرین باید برین سراغ برد فالکونش که اون هم چندان توصیه نمیشه وقیمتش هم در حدود 350 تا 380 هستش.

11. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

GeOW استراتژي نيست ... سوم شخصه ... حداكثر نداره من 7 ساعت بازي كردم كنسول هيچي نشده رفيقم 2 ساعت
    بازي كرد سه چراغه شده ... معلوم نيست ولي من پيشنهاد ميكنم حداكثر 3 ساعت بازي كن بعدش 1 ساعت به كنسول استراحت بده دوباره اگه خواستي 3 ساعت ديگه بازي كن
    دوست عزیز.مگه می شه؟من یه بار تا 4-4/30 ساعت هم بازی کردم.الان می گی تا چقدر می تونم بازی کنم؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

بله خوب اگه شما امکانش رو دارین اونوقت الیت از همش بهتره ولی خوب هارد 120 واسه الیت کمی زیاده و معمولا هارد 60 پرمیوم کافیه و یه علت دیگه هم داره که پایین نوشتم.

در کل شما باید برید سراغ برد جاسپر که اون هم فعلا در ایران ارکیدش هست(250 تا 270 تومان) و تا چند روز دیگه فک کنم پرمیومش هم خواهد اومد که اونوقت حتما پرمیوم با برد جاسپر توصیه میشه که اون هم قیمتش 20 30تومان از ارکیدش بیشتر هستش.

اگر هم خواستین حتما الیت بخرین باید برین سراغ برد فالکونش که اون هم چندان توصیه نمیشه وقیمتش هم در حدود 350 تا 380 هستش.
    پس با این حساب بهتره من یه مدت وایسم تا مدل پرمیوم با برد جاسپر بیاد ...

خیلی ممنون دوست عزیز واسه راهنمایی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •