تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
369. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.64%
  • عاليه

192 52.03%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.91%
  • بده

20 5.42%
صفحه 436 از 465 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها من میخوام سیمز بازی کنم.
    من الان the sims 2 رو به 2 تا pack هاش دارم open for business و family fun staff
    خود بازی رو تو درایو G نصب کردم که توی درایو C هم توی mydocuments/ea game باز یه چیزایی میریزه.
    حالا میخوام بدونم این 2 تا پک رو چطوری باید اضافه کنم بهش؟ آخه وقتی مثلا بعد نصب بازی پک business رو نصب میکنم توی همون شاخه ای که بازی نصبه (G:programfiles/ea games) میگه که از سیو هاتون بک آپ بگیرید .
    که وقتی پک نصب میشه میرم میبینم هر چی فایل توی درایو c همون بخش مربوط به این بازی بوده پاک شده به غیر از download و یه فولدره دیگه.

من اصل بازی رو که نصب کرده بودم میتونستم این مدل های کاستوم رو که دانلود کردم با برنامه مخصوصش نصب و وارد بازی کنم اما وقتی پک business نصب میشه دیگه نمیشه. چرا؟؟؟

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

1

بچه ها من میخوام سیمز بازی کنم.
    من الان the sims 2 رو به 2 تا pack هاش دارم open for business و family fun staff
    خود بازی رو تو درایو G نصب کردم که توی درایو C هم توی mydocuments/ea game باز یه چیزایی میریزه.
    حالا میخوام بدونم این 2 تا پک رو چطوری باید اضافه کنم بهش؟ آخه وقتی مثلا بعد نصب بازی پک business رو نصب میکنم توی همون شاخه ای که بازی نصبه (G:programfiles/ea games) میگه که از سیو هاتون بک آپ بگیرید .
    که وقتی پک نصب میشه میرم میبینم هر چی فایل توی درایو c همون بخش مربوط به این بازی بوده پاک شده به غیر از download و یه فولدره دیگه.

من اصل بازی رو که نصب کرده بودم میتونستم این مدل های کاستوم رو که دانلود کردم با برنامه مخصوصش نصب و وارد بازی کنم اما وقتی پک business نصب میشه دیگه نمیشه. چرا؟؟؟
    شما نيازي نيست پك هاي بازي رو بريزيد همون درايو ميتونيد بريزيد درايو e يا ....
    درواقع نبايد دقيقا همون مكاني كه سيمز اصلي يا هر سيمزي رو ريختيد بريزيد و بعد كه ريختيد اگر نياز به crack داشت بگيريد و بازي كنيد. شما بريزيد اين بار تو درايو ديگه .
    يه توصيه اي هم كه به شما ميكنم اينه كه يه چند روز ديگه صبر كنيد تا سيمز 3 منتشر بشه و بياد ايران و سيمز 3 رو بگيريد

میشه تو فری تایم فوتبالیست شد؟؟؟
    اگر منظورتون شغل كه دوستمون گفت كه ميشه ولي شما ميتونيد براي سرگرمي هم فوتبال بازي كنيد فقط بايد يه در وازه بخريد و حداقل يه دربازه بان ميخوايد و يكي كه شوت بزنه.

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگر منظورتون شغل كه دوستمون گفت كه ميشه ولي شما ميتونيد براي سرگرمي هم فوتبال بازي كنيد فقط بايد يه در وازه بخريد و حداقل يه دربازه بان ميخوايد و يكي كه شوت بزنه.
    نه منظورم فوتباله نه پنالتی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

البته سرگرمی + سکیل بادی

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

4

نه منظورم فوتباله نه پنالتی
    راستشو بخوايد من كه تا حالا نديدم فوتبال بازي كنن!

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

سلام همگی
    آقا این پک های اضافه کننده بازیش چقدره حجمش و جایی سراغ دارید بشه دانلود کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

عزیز دل برادر توی صفحات 1 چندینتا پک وجود داره اونارو دانلود کن توی صفحات 360 به بالا فکر می کنم یه پک دیگه هم هست اما هیچ کدوم از این کارارو نکن برو سرچ کن سیمس3 دو تا تاپیک داره اونی که صفحاتش کمتر است رو برو یه سره سیمس 3 رو دانلود کن اینترنتم الکی حروم نکن

آخر فروم باز Lovelyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    همین دورو برا!

پيش فرض

خیلی وقته پست ندادم و سر نزدم ولی امروز دیدم تبلیغ سیمز 3 رو گذاشتن گفتم یه یادی کنم و ببینم چه خبره تاپیک قدیمیم ولی میبینم که هنوز مشتاق داره ...
    موفق باشین

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستشو بخوايد من كه تا حالا نديدم فوتبال بازي كنن!
    منم تا حالا ندیدم. توی کدوم پک هست؟

+

اینم 2 تا شغل دیگه :

Gamer

Business

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

بابا فرنوش جون ول کن دیگه شغلا ته کشید!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •