سلام دوستان.می خواستم بدونم آیا نینجا گایدن انحصاری ps3 هست یا برای xbox 360 هم آمده؟
سلام دوستان.می خواستم بدونم آیا نینجا گایدن انحصاری ps3 هست یا برای xbox 360 هم آمده؟
Ninja Gaiden 2 فقط برای XBOX360 هستش !
اما Ninja Gaiden Sigma & Sigma 2 فقط برای ps3 هستن !
البته Sigma 2 همون ارتقاع یافته ی Ninja Gaiden 2 هستش که هنوزم منتشر نشده !
Ninja Gaiden Black هم برای XBOX بود که البته برای XBOX360 هم اومد !
سرزمین رایانه از پاسکال و کارن بهتره.(تهران سگا را نمیدونم)
پاسکال تقریبا به روز هست اما خیلی خیلی بی انصاف هست.قیمت هاش یکم فضایی هست.من خودم که به شخصه اصلا ازش خرید نمیکنم.
کارن هم نسبتا به روز هست قیمت هاش هم بدی نیست اما بیشتر بازی هایی که برای xbox میاره play box هست که به گفته بچه ها بعد از یک مدت لنز را ضعیف میکنه.(البته اگه بازی ها را بریزی روی هارد فکر نکنم مشکلی باشه)
اما سرزمین رایانه به روزه و قیمت ها هم مناسب و بازی ها هم معمولا روی ورباتیم و تیگیت میزنه.خرید با پیک هم داره.
من خودم psp را از کارن خریدم.اینشاا... کنسول بعدی(xbox360) را هم یا از همین کارن میخرم یا سرزمین رایانه.
کنسول xbox 360 تولید ژاپن هم داره یا فقط چین میزنه.
من پرمیوم تولید ژاپن با برد فالکون گیرم اومده، همچین چیزی هست یا همون چینه به اسم ژاپن میدن.
البته من خودم یه پرمیوم مدل 2007 دارم میخوام بدمش به کسی و خودم الیت با برد جسپر بگیرم .منتظر راهنمایی دوستان هستیم.
سلام
بالاخره ما نفميديم كه كنسول رو افقي بزاريم خوبه يا عمودي. لطفا به طور دقيق توضيح دهيد.![]()
سلام دوست عزيز...
هر جووري دوست داري بزار داداش.....
چون كنسول براي هردو مدل طراحي شده....
موفق باشي
يا حق![]()
آخرين قيمت تهران رو كسي داره؟ (و احيانا قم؟)
آركيد (برد جاسپر) كپي خور
پريميوم (60 گيگ) (برد فالكون) كپي خور
به نظر شما خريد كدوم به صرفه تره؟
X360 قابليت پخش CD و DVD فيلم و Mp3 هم داره؟
ارکید جاسپر قیمتش دور و بر 260 تا 280 هستش و قیمت پرمیوم 60 گیگ با برد فالکون حدود 280 تا 300
صددرصد ارکید جاسپر بهتره ولی اگه من جای شما باشم یه هفتم صبر می کردم تا پرمیوم جاسپر هم برسه اونوقت میخریدم (چون هم پرمیوم جاسپر بهتر از ارکیدش هست و هم اینکه حتما قیمتا کمی پایین خواهد اومد شک نکن)
بله قابلیت پخش فیلم و mp3 رو هم داره
Last edited by halflife g; 18-05-2009 at 22:12.
کنسول هایی که ریجن آنها UC وJ هست سفارش ژاپن هستند و کنسول هایی که PAL هستند رو چین میزنه .
البته شما زیاد دو دل نشو چون همش چینی هست و ما چیزی به نام ساخت ژاپن نداریم
عمراً.. این 120 هم خیلی زیاده ..هارد باظرفيت 160 الي 320 گيگ .
90 %دسته با حسگر (حركتي) .
0.01 %و كنسول اسليم شده ي 360 معرفي ميشه .
هنوز حتی شایعه هم ازش نیست چه برسه به تاییدش..سلام
ايا مشخصات سخت افزاري كنسول اسليم با 360 ها يكي است يا ارتقا يافته؟
نوع سخت افزارش باید فرق کنه اما کاراییش نه..
نه راهی نیست .. شما وقتی دیسک رو داخل بازی میگزارد و وارد لایو می شید یک نسخه همیشه در حال آپگرد از تمام مشخصات دستگاهت برای سرور ارسال میشه..اگه كسي از بازي هايي كه كپي اند استفاده كنه و بخواد وارد live بشه، آيا راهي براي پاك كردن مشخصات بازي ها داره؟ لطفا راهنمايي بفرماييد.
در ضمن كسي سايتي رو ميشناسه كه از اونجا بشه تم براي 360 دانلود كرد.ممنون.
باید از live دانلود کنی..
طبق تجربه افقی بگزاری بهتره..سلام
بالاخره ما نفميديم كه كنسول رو افقي بزاريم خوبه يا عمودي. لطفا به طور دقيق توضيح دهيد.![]()
1- چون درایو 360 زیاد جالب نیست و فضای زیادی داره بنابرین به لنز دستگاه فشار میاره و احتمال دیر خواندن و ضعف در اجرای بازی های خش دار رو بالا میبره همچنین احتمال خراب هم هست.. (شما خودتون میتونید امنحان کنید)
2- امکان اینکه خمیر سلیکون بر اثر داغ شدن به طرف پایین در حالت عمودی سرازیر بشه هست..
نه همش یکی هستند و این بیشتر تخیولات فروشنده های محترم برای آب کردن اجناس باد کرده هست..کنسول هایی که ریجن آنها UC وJ هست سفارش ژاپن هستند و کنسول هایی که PAL هستند رو چین میزنه .
تو اینجور مطالب سعی کنید منبع هم قرار بدین..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)