سلام
یه همچین مدلی باید باشه دیگه نه؟؟؟
منم یه همچین چیزی (مدلشو نمیدونم) روی 206 یکی از آشناها دیدم ولی اون 450 تومن بابتش پول داده بود
سلام
یه همچین مدلی باید باشه دیگه نه؟؟؟
منم یه همچین چیزی (مدلشو نمیدونم) روی 206 یکی از آشناها دیدم ولی اون 450 تومن بابتش پول داده بود
سلام دوستان.
من يه 3050ub روي پرايدم داشتم، كه حالا دارم يه 206 ميخرم به ميمنت و مباركي! ميخوام ببينم ميشه همون 3050 رو روي 206 نصب كنم كه با اون شاسي كنار فرمون كار كنه و اطلاعات رو روي اون نمايشگر وسط ماشين نمايش بده؟ Interface خور ميگين شما اوستاها انگار!
اگه جواب منفيه، يه پخش پايونير كه USB خور باشه و اين شرايط رو هم داشته باشه و زياد هم گرون نباشه، چي رو پيشنهاد ميكنيد؟(حدود 150-160 به پايين مناسبه)
سلام
منظور شما بريج بستن هستش؟بله چون آمپ 4كانل هست ميتونيد اين كار رو انجام دهيد و دوتا خروجي بگيريد.
البته با توجه به منوال آمپتون شما ميتونيد هم بريج مونو و هم استريو بگيريد.
امير جان احتمالا پخشي كه اين دوستمون ديدند بايد از برند آلپاين باشه،دبل دينهاش بالاي 1تومنه.
خير ببينين، جواب منم بدين!![]()
ببخشید سئوال زیاد میکنم
بریج مونو با بریج استریو را چگونه میتوام وصل کنم؟
من فقط یک حالت میتونم بریج ببندم
از2 خروجی کانال A ( از یک خروجی+واز یک خروجی - ) این مونو است یا استریو؟![]()
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی کسی از این مدل ساب و آمپلی در تهران برای فروش سراغ دارد من می خوام بخرم و به هرجایی که ممکنه سر زدم و پیدا نکردم لطفا" اگر مغدور هست کمک کنید ممنون
ساب مدل TS-W3002SPL یا
D2000SPL آمپلی
D1200SPL آمپلی
![]()
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی کسی از این مدل ساب و آمپلی در تهران برای فروش سراغ دارد من می خوام بخرم و به هرجایی که ممکنه سر زدم و پیدا نکردم لطفا" اگر مغدور هست کمک کنید ممنون
ساب مدل TS-W3002SPL یا
D2000SPL آمپلی
D1200SPL آمپلی
![]()
من مردم اینقدر پرسیدم یه سیستم با بیس خیلی بالا تا سقف 1 میلیون تومان
سلام،خواهش ميكنم.
اين حالت بريج مونو هستش.بريج استريو يك خروجي + از كانال A و يك خروجي - از كانال B هست.البته تاكيد ميكنم بايد آمپ شما توانائي اين كار رو داشته باشه .
آمپ 944 پايونير يكي از آمپهائي هستش كه ميتونه 2*250 وات تو حالت استريو و در مود 2 اهم خروجي بده.
موفق باشيد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)