تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 2365 اولاول ... 1757636465666768697071771171675671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببخشید دوستان من 5 روز پیش این سئوال رو مطرح کردم .
    یعنی کسی تاحالا از اینطور سیستمی ندیده ؟!
    سلام
    یه همچین مدلی باید باشه دیگه نه؟؟؟

منم یه همچین چیزی (مدلشو نمیدونم) روی 206 یکی از آشناها دیدم ولی اون 450 تومن بابتش پول داده بود

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من يه 3050ub‌ روي پرايدم داشتم، كه حالا دارم يه 206 ميخرم به ميمنت و مباركي! ميخوام ببينم ميشه همون 3050 رو روي 206 نصب كنم كه با اون شاسي كنار فرمون كار كنه و اطلاعات رو روي اون نمايشگر وسط ماشين نمايش بده؟ Interface خور ميگين شما اوستاها انگار!
    اگه جواب منفيه، يه پخش پايونير كه USB خور باشه و اين شرايط رو هم داشته باشه و زياد هم گرون نباشه، چي رو پيشنهاد ميكنيد؟‌(حدود 150-160 به پايين مناسبه)

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    مید جان مشخصات زیر برای امپلی من است اگر مونو کنم و به ووفر باندم وصل کنم مشکلی پیش نمیاد

Product Type Amplifier Recommended Use Car Width 12.6 in Depth 11 in Height 2.2 in Dimensions (WxDxH) / Weight Amplifier : 12.6 in x 11 in x 2.2 in Enclosure Color Red Enclosure Material Metal Audio System Sound Output Mode Stereo Equalizer Yes Controls Gain Response Bandwidth 5 - 100000 Hz Signal-To-Noise Ratio 100 dB Max Output Power / Channel Qty 80 Watts x 4 Continuous Power / Channel Qty 40 Watts x 4 Input Channel Qty 4 channel(s) Output Channel Qty 4 channel(s) High Level Inputs Yes Input Signal Voltage 0.2 - 4V Crossover 2-way active crossover Crossover Channel Qty 4 channel(s) Crossover Slope 12 dB/octave Low Pass Frequencies 50 - 200 Hz High Pass Frequencies 50 - 200 Hz Amplifier Output details 40 Watt - 4 Ohm - THD 0.04% - 14.4V DC - 4 channel(s) 55 Watt - 2 Ohm - THD 0.08% - 14.4V DC - 4 channel(s) 100 Watt - 4 Ohm - THD 0.08% - 14.4V DC - 2 channel(s) Soft Start / Quiet Turn-On Yes Additional Features Gold plated connectors Equalizer Equalizer Type Graphic Equalizer Band Qty 5 bands Equalizer Center Frequencies 50 Hz, 200 Hz, 800 Hz, 3200 Hz, 12800 Hz Equalizer Boost/Cut Range ± 12 dB Connections Connector Type 2 x audio line-in ( RCA phono x 2 ) 4 x speakers input 8 x speakers output ( screw-type ) 3 x DC power input ( screw-type ) Manufacturer Warranty Service & Support 1 year warranty Service & Support Details Limited warranty - parts and labor - 1 year Universal Product Identifiers Part Number XM-404EQX
    سلام
    منظور شما بريج بستن هستش؟بله چون آمپ 4كانل هست ميتونيد اين كار رو انجام دهيد و دوتا خروجي بگيريد.
    البته با توجه به منوال آمپتون شما ميتونيد هم بريج مونو و هم استريو بگيريد.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه همچین مدلی باید باشه دیگه نه؟؟؟

منم یه همچین چیزی (مدلشو نمیدونم) روی 206 یکی از آشناها دیدم ولی اون 450 تومن بابتش پول داده بود
    امير جان احتمالا پخشي كه اين دوستمون ديدند بايد از برند آلپاين باشه،دبل دينهاش بالاي 1تومنه.

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من يه 3050ub‌ روي پرايدم داشتم، كه حالا دارم يه 206 ميخرم به ميمنت و مباركي! ميخوام ببينم ميشه همون 3050 رو روي 206 نصب كنم كه با اون شاسي كنار فرمون كار كنه و اطلاعات رو روي اون نمايشگر وسط ماشين نمايش بده؟ Interface خور ميگين شما اوستاها انگار!
    اگه جواب منفيه، يه پخش پايونير كه USB خور باشه و اين شرايط رو هم داشته باشه و زياد هم گرون نباشه، چي رو پيشنهاد ميكنيد؟‌(حدود 150-160 به پايين مناسبه)
    خير ببينين، جواب منم بدين!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببخشید سئوال زیاد میکنم
    بریج مونو با بریج استریو را چگونه میتوام وصل کنم؟
    من فقط یک حالت میتونم بریج ببندم
    از2 خروجی کانال A ( از یک خروجی+واز یک خروجی - ) این مونو است یا استریو؟

8. این کاربر از majid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت 9228reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شهر غمها

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی کسی از این مدل ساب و آمپلی در تهران برای فروش سراغ دارد من می خوام بخرم و به هرجایی که ممکنه سر زدم و پیدا نکردم لطفا" اگر مغدور هست کمک کنید ممنون

ساب مدل TS-W3002SPL یا

D2000SPL آمپلی

D1200SPL آمپلی

در آغاز فعالیت 9228reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شهر غمها

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی کسی از این مدل ساب و آمپلی در تهران برای فروش سراغ دارد من می خوام بخرم و به هرجایی که ممکنه سر زدم و پیدا نکردم لطفا" اگر مغدور هست کمک کنید ممنون

ساب مدل TS-W3002SPL یا

D2000SPL آمپلی

D1200SPL آمپلی

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من مردم اینقدر پرسیدم یه سیستم با بیس خیلی بالا تا سقف 1 میلیون تومان

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید سئوال زیاد میکنم
    بریج مونو با بریج استریو را چگونه میتوام وصل کنم؟
    من فقط یک حالت میتونم بریج ببندم
    از2 خروجی کانال A ( از یک خروجی+واز یک خروجی - ) این مونو است یا استریو؟
    سلام،خواهش ميكنم.
    اين حالت بريج مونو هستش.بريج استريو يك خروجي + از كانال A و يك خروجي - از كانال B هست.البته تاكيد ميكنم بايد آمپ شما توانائي اين كار رو داشته باشه .
    آمپ 944 پايونير يكي از آمپهائي هستش كه ميتونه 2*250 وات تو حالت استريو و در مود 2 اهم خروجي بده.
    موفق باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •