تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: آيا مانيتور lcd با زاويه ديد مثل تلويزيون lcd پيدا ميشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

البته همانطور كه گفتيد اين مطلب ربطي به مانيتور نداره ولي من منطق اين موضوع را درك نمي كنم كه چرا تلويزيونهاي lcd نيازي به افزايش رزلوشن ندارند. بر عكس اين نياز به شدت در اين تلويزيون ها احساس ميشه. اصلا مهم نيست كه منبع پخش سيستم مولتي مديا چي باشه (شايد يك ويديو سي دي ساده) به هر حال تلويزيون lcd توانايي ايجاد تصوير "واضح " چه از ديد در فاصله دور و چه نزديك را به خوبي يك مانيتور lcd نداره.
    الان چندين نفر از دوستان و فاميل تلويزيون 32 و 40 و ... دارند و همگي از "شفاف" نبودن تصوير آنها گلايه مي كنند. براي اينكه ضرورت بالا بردن رزلوشن تلويزيون lcd بهتر درك بشه كافيه يك "فيلم" ساده (با كيفيت vcd) را همزمان در يك مانيتور و يك تلويزيون lcd ببينيد. آنوقت متوجه منظور من مي شويد. هر چند كيفيت رنگ در تلويزيون هاي lcd به مراتب بهتر از مانيتور است و اين به همان دليلي است كه شما اشاره كرديد (بهتر بودن پنل) ولي وضوح تصوير در مانيتور بسيار بهتر است.
    در انتها يك نكته را ذكر كنم كه اتصال سيستم هاي پخش با كيفيت hd و كابلهاي hdmi همراه با فيلم هاي اصلي مخصوص آنها باعث افزايش كيفيت نمايش در تلويزيون مي شود ولي اين افزايش كيفيت ناشي از انسجام بسيار زياد پيكسلها در خود اين فيلمها در اثر فشرده نشدن فيلم اصلي است و در نتيجه از هم گسيختگي پيكسلها در ساختار خود تلويزيون lcd باز هم نمي تواند صدمه زيادي به كيفيت اين فيلمها بزند ولي در هر حال مطمئنا باعث افت فشردگي پيكسلها نسبت به مانيتور مي شود.
    Last edited by vahidpsr; 03-05-2009 at 20:45.

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هزینه مازاد الآن توجیه پذیر نیست، تمامـ. و کاهش مشکلات بهداشتی رو در نظر نگرفتید!

نسبت به لامپی مصرف و حجم کمتر داره و ضررهای سلامتی لامپی ها در میان نیست، مظاف بر اون شما الآن باید ال ای دی دی ال پی ها رو با اندازه های هم سان مقایسه کنید.
    Last edited by m654; 05-05-2009 at 06:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزيز ، مساله مورد بحث ما دليل افزايش ندادن رزلوشن تلويزيون lcd نسبت به سايز آن است . به اعتقاد من به دليل نبود پيكسلهاي متراكم در اين تلويزيون ها تصوير آنها غير شفاف است(نسبت به مانيتور lcd) ولي داراي كيفيت رنگ خوبي است .

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزيز ، مساله مورد بحث ما دليل افزايش ندادن رزلوشن تلويزيون lcd نسبت به سايز آن است . به اعتقاد من به دليل نبود پيكسلهاي متراكم در اين تلويزيون ها تصوير آنها غير شفاف است(نسبت به مانيتور lcd) ولي داراي كيفيت رنگ خوبي است .
    از اون جایی که استفاده غیر تجاری نداره الآن تنها به صورت تجاری قابل سفارشه.

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه زاویه دید 1953 چشه ؟ من فکر می کردم 170 باشه . یعنی برای فیلم دیدن معمولی بدر نمی خوره ؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •