تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 622 از 3195 اولاول ... 12252257261261861962062162262362462562663267272211221622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,211 به 6,220 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

چجوری باید xboxرو به مامیتور وصل کرد؟؟؟

کابل خاصی می خواد ؟؟؟

دوست عزيز ...

اينجا::

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشكر

2. 3 کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

5 لحضات وحشتناکی که من تجربه کردم

سلام به همه ی دوستان عزیز.
    دیروز نشسته بودم و داشتم با پسر عمم فیفا بازی می کردم.من معمولا یه چیزی رو زیر کنسولم قرار می دم تا گرما به خوبی از روزنه های دستگاه خارج بشه و اطراف کنسول خالی باشه.پسر عمم دیده بود که من کاور هایی رو که زیر کنسول قرار دادم به صورتی شده که لبه ی کنسول روی اونها قرار گرفته و داره به دستگاه فشار میاد.یک لحظه رفت و کنسول رو یه کمی تکون داد بهش فشار نیاد.در همین حال یه مرتبه بازی قطع شد.من گفتم احتمالا سیم آدابتور در اومده چون معمولا رهحت در میاد.ولی چیزی که عجیب بود این بود که آدابتور روشن بود در حالی که دستگاه خاموش.در یک آن که پسر عمم گفتم سیم رو سفت کنه با صحنه ای روبرو شدم که هیچ وقت فکر نمی کردم باهاش روبرو بشم.بله.ایکس باکس 360 من 3 چراغه شد.همیشه با خودم این تفکر رو داشتم که لحظه ی 3 چراغه شدن آدم به وضعیتی در میاد؟!؟!
    باید بگم که آدم حتی فرصت نمی کنه توی سر خودش بزنه.من خشک شدم و انگار دنیا رو کوبوندن توی سر من!خشک . بی حرکت و با خودم می گفتم چرا این اتفاقات باید برای من بیفته؟
    به پسر عمم گفتم 3 چراغه شد!گفت چی؟!؟؟!
    گفتم ایکس باکس 3 چراغه شد.گفت حالا چی کار میکنی؟باید چی کارکنی؟گفتم این دستگاه دیگه نابود شده.حتی اگر هم بدم برام درستش کنن دوباره 3 چرغه میشه.رفتم و دستگاه رو خاموش و روشن کردم.بازم 3 چراغه.یک بار دیگه هم همین کار رو کردم و لی چیزی که دیدم 3 تاچراغ چشمک زن بود!!!
    پسر عمم گفت خوب چرا این طوری شد؟گفتم اکثرا به این دلیل بوده که دستگاه زیاد داغ میشه ولی نکته اینجا بود که ما خیلی وقت نبود داشتیم با کنسول بازی می کردیم تازه شده بود 1 ساعت.یاد حرف یکی از کاربران افتادم که گفته بود من تا ایکس باکسمو روشن کردم بدون اینکه داغ بشه 3 چراغه شد.پسر عمم گفت بذارش جلوی پنکه.گفتم فایده نداره.گفت بذار.گذاشتیمش جلوی پنکه.داشتم به این فکر می کردم که اوقات فراغتم رو چه جوری پر کنم.و مهم ترین فکر من خرید یه ایکس باکسه دیگه بود.هوزم مونده بودم.به پسر عمم گفتم کنسول رو بده.کابل ها رو بهش وصل کردم ولی امیدی نداشتم.کنسول رو حتی برعکس گرفتم.چون میدونستم بازم 3 چراغه میده.یک تحظه دعا کردم و دکمه ی پاور رو زم.علامت پاور وسط کنسول سبز شد و لی بعدش مهم بود.یه مرتبه دیدم DVD داره توی کنسول می چرخه و چراغ های قرمز نیومدن.گفتم روشن شد
    روشن شد.روشن شد
    پسر عمم گفت ترو خدا.روشن شد؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟گفتم به خدا روشن شد.فورا کنسول رو به حالت عادی گذاشتمش و بلافاصله ی اینکه لوگوی زیبای ایکس باکس 360 و رو دیدم انگار دنیا رو به من دادن
    در یک بحظه دنیا رو از من گرفتن و در یک لحظه دنیا رو به من دادن!
    بعدا که از نوید پرسیدم گفت ممکنه که از کابل بوده باشه.و احتمالا به خاطر همون بوده.و به خاطر یک لحظه که پسر عمم تکونش داده بوده.احتمالا یکی از کابل ها شل شده بوده.بعد از چندین دور دیگه فیفا بازی کردیم و روز تمام شد.خیلی خوشحال بودم
    در آخر می گم امیدوارم هیچ وقت با این صحنه روبرو نشین.وسط بازی مورد علاقتون بازی قطع میشه.یک مرتبه نمی دونید چیشه و در همین حال 3 چراغ قرمز چشمک ن جلوی چشمان شما ظاهر میشه.وبه خودتون میگید چرا؟من در یک لحظه خشک شدم حتی فرصت نکردم بگم ای وای
    و فقط در اون لحظه به یک چیز فکر میکردم.چرا من؟؟؟

4. 6 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

HEH

داستان ترسناک تعریف میکنی ؟

آره لحظه ی خیلی بدیه و منم تجربشو دارم ولی ماله من داغ نکرده بود و با 15 دقیقه خاموش بودن دوباره کار کرد و تا الانم 3 چراغه نشده

ولی با اون قسمت که گفتی لحظه ی خیلی بدیه موافقم. دقیقا مثل اینکه دنیا رو سرت خراب میشه

6. این کاربر از ShayaN3K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

دیروز نشسته بودم و داشتم با پسر عمم فیفا بازی می کردم.من معمولا یه چیزی رو زیر کنسولم قرار می دم تا گرما به خوبی از روزنه های دستگاه خارج بشه و اطراف کنسول خالی باشه.پسر عمم دیده بود که من کاور هایی رو که زیر کنسول قرار دادم به صورتی شده که لبه ی کنسول روی اونها قرار گرفته و داره به دستگاه فشار میاد.یک لحظه رفت و کنسول رو یه کمی تکون داد بهش فشار نیاد.در همین حال یه مرتبه بازی قطع شد.من گفتم احتمالا سیم آدابتور در اومده چون معمولا رهحت در میاد.ولی چیزی که عجیب بود این بود که آدابتور روشن بود در حالی که دستگاه خاموش.در یک آن که پسر عمم گفتم سیم رو سفت کنه با صحنه ای روبرو شدم که هیچ وقت فکر نمی کردم باهاش روبرو بشم.بله.ایکس باکس 360 من 3 چراغه شد.همیشه با خودم این تفکر رو داشتم که لحظه ی 3 چراغه شدن آدم به وضعیتی در میاد؟!؟!
    باید بگم که آدم حتی فرصت نمی کنه توی سر خودش بزنه.من خشک شدم و انگار دنیا رو کوبوندن توی سر من!خشک . بی حرکت و با خودم می گفتم چرا این اتفاقات باید برای من بیفته؟
    گفتم ایکس باکس 3 چراغه شد.گفت حالا چی کار میکنی؟باید چی کارکنی؟گفتم این دستگاه دیگه نابود شده.حتی اگر هم بدم برام درستش کنن دوباره 3 چرغه میشه.رفتم و دستگاه رو خاموش و روشن کردم.بازم 3 چراغه.یک بار دیگه هم همین کار رو کردم و لی چیزی که دیدم 3 تاچراغ چشمک زن بود!!!
    پسر عمم گفت خوب چرا این طوری شد؟گفتم اکثرا به این دلیل بوده که دستگاه زیاد داغ میشه ولی نکته اینجا بود که ما خیلی وقت نبود داشتیم با کنسول بازی می کردیم تازه شده بود 1 ساعت.یاد حرف یکی از کاربران افتادم که گفته بود من تا ایکس باکسمو روشن کردم بدون اینکه داغ بشه 3 چراغه شد.پسر عمم گفت بذارش جلوی پنکه.گفتم فایده نداره.گفت بذار.گذاشتیمش جلوی پنکه.داشتم به این فکر می کردم که اوقات فراغتم رو چه جوری پر کنم.و مهم ترین فکر من خرید یه ایکس باکسه دیگه بود.هوزم مونده بودم.به پسر عمم گفتم کنسول رو بده.کابل ها رو بهش وصل کردم ولی امیدی نداشتم.کنسول رو حتی برعکس گرفتم.چون میدونستم بازم 3 چراغه میده.یک تحظه دعا کردم و دکمه ی پاور رو زم.علامت پاور وسط کنسول سبز شد و لی بعدش مهم بود.یه مرتبه دیدم DVD داره توی کنسول می چرخه و چراغ های قرمز نیومدن.گفتم روشن شد
    روشن شد.روشن شد
    پسر عمم گفت ترو خدا.روشن شد؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟گفتم به خدا روشن شد.فورا کنسول رو به حالت عادی گذاشتمش و بلافاصله ی اینکه لوگوی زیبای ایکس باکس 360 و رو دیدم انگار دنیا رو به من دادن
    بعدا که از نوید پرسیدم گفت ممکنه که از کابل بوده باشه.و احتمالا به خاطر همون بوده.و به خاطر یک لحظه که پسر عمم تکونش داده بوده.احتمالا یکی از کابل ها شل شده بوده.بعد از چندین دور دیگه فیفا بازی کردیم و روز تمام شد.خیلی خوشحال بودم
    در آخر می گم امیدوارم هیچ وقت با این صحنه روبرو نشین.وسط بازی مورد علاقتون بازی قطع میشه.یک مرتبه نمی دونید چیشه و در همین حال 3 چراغ قرمز چشمک ن جلوی چشمان شما ظاهر میشه.وبه خودتون میگید چرا؟من در یک لحظه خشک شدم حتی فرصت نکردم بگم ای وای

يحيي جان به شما و همه 360 دار ها توصيه ميكنم...

به هيچ وجه موقع بازي با كنسول ور نريد و تكونش نديد حتي به كابل هاش هم دست نزنيد!!!

انشا ا... كه ديگه از اين اتفاقها براي دوستانم نميوفته.....

موفق و پيروز باشيد.

يا حق

8. 2 کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال anf-b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    R@sht

پيش فرض

روشن شد.روشن شد
    خوب خدا روشکر این داستان تراژدی شما پایان دراماتیکی نداشت
    ولی بنده هنوز کارم درامه!
    من زیاد اینجا میام و مطالب بچه ها رو میخونم و این رو از لابه لای صحبتهای دوستانی که خیلی با این کنسول سر و کار داشتند شنیدم که اگه سه چراغ چشمک زن باشه مشکل جدی نداره و با چند دقیقه صبر کردن و سیم ها رو سفت کردن درست میشه!
    البته این رو هم شنیدم که نباید به هیچ عنوان جلوی باد پنکه نگه داریم کنسول رو چون بهش فشار میاد!
    ان شاالله این موضوع سه چراغه شدن فقط واسه دشمنان اسلام و اسرائیلی های جنایتکار و آمریکایی ها و بچه باراک اوباما و بچه بوش (که یادشون بمونه چین رو چی کارش کردند) اتفاق بیوفته!

10. این کاربر از anf-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها کسی یه فروشنده بروز بازی های x360 نمیشناسه اینا که تو مجتمع پارکن اصلا بروز نیستن
    اگه میشناسین لطفا آدرسشو بدید البته گرون هم نده
    ممنون

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

13

یکی می شه بگه این iXtreme چیه؟

در ضمن یکی از دوستان گفتن برای ریختن بازی روی هارد داشبورد جدید رو نصب کن و دیسک رو داخل دستگاه بذار . من این کارو می کنم ولی زمانی که دیسک رو می ذارم بازی بالا می یاد و اصلا وقتی برای زدن دکمه نمی ده ؟؟؟ راه حل چیه

داره خودمونی میشه SuNb0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

3
    چراغه شد.همیشه با خودم این تفکر رو داشتم که لحظه ی 3 چراغه شدن آدم به وضعیتی در میاد؟!؟!
    باید بگم که آدم حتی فرصت نمی کنه توی سر خودش بزنه.من خشک شدم و انگار دنیا رو کوبوندن توی سر من!خشک . ب
    هر دستگاهی روزی خراب می شه ... اگر همه مثل شما فکر کنند که تا حالا همه سکته کرده بودند !

در مورد 3 چراغ ، بعضی وقتا کنسول 3 چراغ می ده و بعدا درست می شه. در مورد فیش ها هم همون شل بودن فیش ها به کنسول صدمه جدی می زنه !

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

یکی می شه بگه این iXtreme چیه؟

در ضمن یکی از دوستان گفتن برای ریختن بازی روی هارد داشبورد جدید رو نصب کن و دیسک رو داخل دستگاه بذار . من این کارو می کنم ولی زمانی که دیسک رو می ذارم بازی بالا می یاد و اصلا وقتی برای زدن دکمه نمی ده ؟؟؟ راه حل چیه
    اول بور تو System setting بعدش ConSole SettingS بعد Auto Start بعد اونو Disable کن !
    اینجوری تا بازی رو بزاری نمیره تو بازی و باید خودت بگی تا بره تو بازی !

15. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

3

هر دستگاهی روزی خراب می شه ... اگر همه مثل شما فکر کنند که تا حالا همه سکته کرده بودند !

در مورد 3 چراغ ، بعضی وقتا کنسول 3 چراغ می ده و بعدا درست می شه. در مورد فیش ها هم همون شل بودن فیش ها به کنسول صدمه جدی می زنه !
    دوست من شما حق دارید
    ولی منم سکته نکردم.نگفتم که کسی سکته کنه.این چیزا هم سکته کردن نداره.نمی دونستم چی کار کنم.نمی دونستم چرا این طوری شده!شما مطمئن باشید هر کسی که کنسولش 3 چراغه بشه خیلی شوک بدی بهش وارد میشه.من بازی کردنمو بین همه ی کنسول هام تقسیم کردم ولی بیشترین سرگرمی منو ایکس باکس 360 تشکیل میده.به خاطر همین بود که فورا رفتم تو فکر خرید یه دونه دیگه
    ولی خوب خراب شدنم داریم تا خراب شدن
    مثلا اگه شما کنسولتونو 4 ماه پیش خریده بودید و قیمتش دوبرابر الیت های حال حاضر بود مین بردشم فالکون بود. وقتی کنسول 3 چراغه می شد همین طور بهش نگاه می کردید می گفتید 3 چراغه شد که شد! به درک؟؟؟

17. 3 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •