من نظر خودم رو اعلام کردم. با توجه به تجربه خودم گفتم که برگشتی این مادربورد زیاده و کلا از p35 دل خوشی ندارم. چند مدل گیگا هم برگشت خورد.
من نظر خودم رو اعلام کردم. با توجه به تجربه خودم گفتم که برگشتی این مادربورد زیاده و کلا از p35 دل خوشی ندارم. چند مدل گیگا هم برگشت خورد.
دوست عزیز این مادربورد بر پایه چیپست P45 هست نه P35من نظر خودم رو اعلام کردم. با توجه به تجربه خودم گفتم که برگشتی این مادربورد زیاده و کلا از p35 دل خوشی ندارم
سلام و ممنون از تمام دوستان ؛
1) فقط 20 تا 25 % کارهام گرافیکی و مابقیشون محاسباتی و نرم افزارهای مهندسی سنگین هستن. درنتیجه بنظرم قطعا باید 4 هسته ای بگیرم .
ولی خدا وکیلی این benchmark ( که baharshiraz تو پست #4 گفتن ) کدوم قسمت Photoshop رو تست کرده که کل تکنولوژی رو برده زیر سوال ؟؟ : در عمل کسی این جواب رو گرفته ؟!؟!
2) هیچ محدودیتی واسه نصب برنامه های 32 روی 64 بیتی نیست؟ ( غیر از درایور ) . منظورم برنامه های مهندسی مثل Simatic Manager واسه برنامه نویسی PLC های زیمنس و خطوط رباتیک . اگه نشه میشه دوتا ویندوز 64 و 32 روو کنار هم داشت؟ ( البته جاش اینجا نیست) هرچند از این کار بدم میآد !
3) من الان 3تا هارد 250 SATA دارم. دوتا Samsung و یه Maxtor ( چه آشی) که فکر کنم جون بده واسه RAID0 شما !! ( البته یه هارد 1T اکسترنال هم دارم ) .
4) منبع خبر موثق هستش؟ آیا P5Q نقطه ضعف خاصی داره ؟؟؟ ( مثلا فلان چیپست میسوزه یا . . . ؟)
5) مگه رم به M.B ربط داره؟ منظورتون اینه که هر برندی مثل asus یا Giga با یه برند خاصی از رم بهتر کار میکنن؟ اگه اینجوریه میشه بفرمائید کدوم ها با کدوم ها مچ میشن؟
6) ممنون میشم نظر شما که ASUS-P6T-Delux دارین رو داشته باشم. واسه Q8400 یا Q8200 مادربرد Asus بهتره یا Giga یا Biostar ؟؟
دربست حرفت قبوله اما من روی فتوشاپ این حرف رو زدم مثل اینه که بگی آزرا بهتره یا آوانته.اما توی فتوشاپ 8400 طبق این بنچ برتره که من حس میکنم اورال بررسی کرده چون صرفا نوشته فتوشاپ.و الا با توجه به کارهای دیگه ایشون و برتری محسوس 9550 در سایر موارد خرید 9550 به صرفه تره ولی خوب قیمتش هم یه 100 تومنی بالاتره
اشتباه تایپی بود. Sorry . ولی من حدود 10-15 تا p5q بستم که 4-5 موردش برگشت. به دلیل هنگ و ....
کلا قاط بود. بعد که تحقیق کردم دیدم خیلیها مثل من به این مشکل خوردن. اینکه دقیقا مشکلش کجاستو نمی دونم. در مورد رم هم اجازه بدین مادربوردتون رو بخریم حالا میون این همه گزینه.
من خودم جای این دوستمون 1 سوال بپرسم که اگه به جای این سیستم یه مادربورد dual با 2 تا cpu زئون بگیریم براشون بهتر نیست. مادربورد همه مثلا supermicro ؟؟ (البته 60% که گرونتره- با این فرض که وضع دوستمون خوبه ههههههههاااااااااااا)
Last edited by zeus7610; 12-05-2009 at 08:37.
جانا سخن از زبان ما میگوئی. چرا بد باشه برادر؟ من خودم تو فکر یکی از سیستم های گوگل یا ناسا بودم. حیف یه نموره ( فقط یه کم ) گرون بودن
راستش هرچی پول بود دادم سر اینا و رسیدم به ته دیگ :
پرینتر رنگی canon ، اسکنر canon ، پرینتر لیزری samsung ، مودم ADSL وایرلس Asus-wl600g ، لپ تاپ Dell-Latitude D820 ، دوربین کنن IXUS-860 و .... . تو این یه سال 1.5 تومن سر کیسه رو شل کردم.!
ته دیگش همین 300 تومنه که میخوام یه دستی به سر و روی Desktop ام بکشم.
ایشالا که مثل صاایران بشی دوست عزیز. نتیجه گیریت از این تاپیک رو هم بزن حتما که چی خریدی؟ به AMD فکر نمی کنی؟
راستش نه. لاقل تو این 12 سال که اینجوری بوده !! البته نمی دونم چرا!
ولی بازم مصرم intel بگیرم. اون هم قطعا Q8400 . موندم تو مادربردش !!![]()
دوستان میشه ر اهنمایی کنن که : به CPU بیشتر پول بدم یا مادر برد ؟ مثلا یه CPU بگیرم رو 230 و یه مادربرد حدود 80 یا یه CPU حدود 150 ( مثل Q8400 ) و یه مادر برد حدود 150 ؟
Last edited by a6l3i; 13-05-2009 at 21:06.
این سوال بالائی ما تو تنور سوخت !
به نظر من رو سي پي يو بيشتر توجه كندوستان میشه ر اهنمایی کنن که : به CPU بیشتر پول بدم یا مادر برد ؟ مثلا یه CPU بگیرم رو 230 و یه مادربرد حدود 80 یا یه CPU حدود 150 ( مثل Q8400 ) و یه مادر برد حدود 150 ؟
شما مي توني يه tpower p45 بايواستار بگيري با بقيه پول هم يه سي پي يو عالي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)