تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 3195 اولاول ... 11851856860861461561661761861962062162262866871811181618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

متاسفانه کنسولی که قرار بود 2 هفته ای به دست من بدبخت برسه بعد از یک ماه مشکلی جدی براش پیش اومده!
    مثل اینکه چند روز پیش با کانتینر 52 تا کنسول به دست فروشنده محترم رسیده ولی هر 52 تا کنسول مدل core هستند! مدلی که دی گه کاملا منسوق شده!
    هنوز که هنوزه خبری درست حسابی از فروشنده به دست من نرسیده و نمیدونم چی میشه کرد!
    نمیدونم اونا سر فروشنده کلاه گذاشتند یا اینکه اشتباه فرستادند!
    در هر حال من دستم از این قضیه کوتاهه و فقط شبها خواب xbox360 رو میبینم و روزها هم میام حرفهاتون رو میخونم و کلی غصه میخورم!
    امیدوارم بعد از خوندن این مطالب نیاین بهم بگید دیدی گفتم از فلانی نگیر! امیدوارم شما هم بنده و بقیه دوستانی که خرید کردند رو درک کنید! خیلی واسم سخته!
    خدا بهم صبر بده
    دوست عزیز این شرایط شما رو من یکی درک میکنم
    من هم تابستان 87 مرداد ماه بود که از اون یکی فروشنده خریدم
    که خوشبختانه در عرض 1 هفته دستگاه بدون مشکل بدستم رسید

ولی همون 1 هفته که روال طبیعیش بود
    حال درستی نداشتم چه برسه این مشلی که الان برای شما ها پیش امده
    میدونم کدوم فروشنده رو میگی چون همون موقع هم ایشون کار میکردن
    و خیلی ها ازشون کنسول خریدن و فوق العاده کار درست بودن
    نمیدونم این سری چی شده که این طوری شده
    انشا الله درست میشه و کنسول شما هم بدستتون میرسه

2. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salehvasaleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان يه سوال:مثلن اگه مانيتوري ورودي dviداشته باشه ميشه كابل hdmiرو به اين ورودي وصل كرد و كيفيت خوبي از مانيتور گرفت؟ در اين صورت ديگه نيازي به كابل vgaنيست؟(كنسول مورد نظر xbox360است!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیده دیگه کسی مارو دوست نداره ها بابا چند روز پیش یک سوال پرسیم چرا در داشبورد قسمت دیدن عکس زوم وجود نداره کسی راه حلی نداره به ما بگه

5. این کاربر از omid2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان يه سوال:مثلن اگه مانيتوري ورودي dviداشته باشه ميشه كابل hdmiرو به اين ورودي وصل كرد و كيفيت خوبي از مانيتور گرفت؟ در اين صورت ديگه نيازي به كابل vgaنيست؟(كنسول مورد نظر xbox360است!)
    خیر شما میتونی با یه کابل hdmi to dvi کیفیت بهتری نسبت به کابل vga بگیری.

7. 4 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

دوستان توي نمايشگاه E3 امسال چه لوازمي براي XBOX360 معرفي ميشه؟؟؟؟

ممكنه هارد با ظرفيت بالاتر و دسته با سنسور حركتي معرفي بشه؟؟؟

يا حق

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان توي نمايشگاه E3 امسال چه لوازمي براي XBOX360 معرفي ميشه؟؟؟؟

ممكنه هارد با ظرفيت بالاتر و دسته با سنسور حركتي معرفي بشه؟؟؟

يا حق
    روح الله جان دسته با سیستم sixaxis رو معرفی میکنه چون من خودم مراحل تستشو تو اینترنت دیدم.
    دسته مثل دسته ی کنسول Wii هست و فقط دکمه های اون فرق میکنه.
    احتمال اینکه در نمایشگاه امسال کنسول Slime معرفی بشه زیاده .چون ماکروسافت تونسته 65 با نانومتری کردن gpu و cpu مشکلات 360 رو حل کنه فکر میکنم تو فکر این کار باشه.
    ماکروسافت اگه هارد 1 ترابایتی هم بزنه هیچ فرقی نداره !!! تا وقتی یه راه ساده برای انتقال اطلاعات بین کنسول و PC رو بوجود نیاره هیچ فرقی نداره.
    متاسفانه کنسولی که قرار بود 2 هفته ای به دست من بدبخت برسه بعد از یک ماه مشکلی جدی براش پیش اومده!
    مثل اینکه چند روز پیش با کانتینر 52 تا کنسول به دست فروشنده محترم رسیده ولی هر 52 تا کنسول مدل core هستند! مدلی که دی گه کاملا منسوق شده!
    هنوز که هنوزه خبری درست حسابی از فروشنده به دست من نرسیده و نمیدونم چی میشه کرد!
    نمیدونم اونا سر فروشنده کلاه گذاشتند یا اینکه اشتباه فرستادند!
    در هر حال من دستم از این قضیه کوتاهه و فقط شبها خواب xbox360 رو میبینم و روزها هم میام حرفهاتون رو میخونم و کلی غصه میخورم!
    امیدوارم بعد از خوندن این مطالب نیاین بهم بگید دیدی گفتم از فلانی نگیر! امیدوارم شما هم بنده و بقیه دوستانی که خرید کردند رو درک کنید! خیلی واسم سخته!
    خدا بهم صبر بده
    میدونی چیه رفیق !!؟؟ تجربه ثابت کرده که واسه هرچی بیشتر حرس بزنی از اون بیشتر فاصله میگیری !!
    من میخواستم xbox بگیرم که یهو رفیقام اومدن گفتن که بریم مشهد ,ما هم جاتون خالی بلند شدیم رفتیم .گفتم xbox به درک بعد از اینکه اومدم میخرم.باورت نمیشه وقتی از مشهد اومدم فرداش رفتم دستگاهو گرفتم اونم نه arcade بلکه ELITE !!!!
    حالا چرا این حرفو زدم واسه اینکه من واسه خریدن هرچی حرس زدمو هی عجله کردم دیر تر بدستش می آوردم.
    شما هم مثل من بخیال شو ایشاا... زود بدستت میرسه.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    دوست خوبم آقای 1987msb ممنون که زحمت کشیدید و اطلاعات کاملی رو واسه دوستان گذاشتید ولی برادر من این مطالب به این حجم به نظرت جاش اینجا بود !!!؟؟؟؟
    شما میتونستی با قرار دادن لینک این مطالب در پست خودت هم کار مفیدی کرده باشی هم اینکه وقتتو هدر نمیدادی.
    بازم ممنون.
    Last edited by SamGun; 15-05-2009 at 00:08.

10. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

1

سلام آقا مبارك باشه ايشالا 1000تا بازي باهاش تااخر ببري!!!!!! دستگات پريميومه ديگه ؟ راستي ميتوني بگي تو جعبع كنسولت چه وسايل جانبي ديگه اي بود؟
    پرمیوم 60 گیگ با برد فالکون ( اگه جاسپر می خواستم باید 2 هفته وای می سادم که حوصله نداشتم.)

با یک هدفون + کابل اتصال به TV و LCD
    آدابتور و ...

270 هزار تومان

توصیه می کنم از فروشگاه نیما رو ز های شنبه و یک شنبه . دوشنبه خرید کنید فروشندش یک مرد جوونه که کارش بازی کردنه پایین ترین قیمت رو میگه و x360 رو هم نگاه می کنه و آبدیت و ... رو هم انجام میده بازی هاش هم عالی ان . و راهنمایی هم خیلی می کنه . خدا خیرش بده جنس بد به من که ننداخت.

پاساژ لباف ط پایین فروشگاه نیما

------------------------------
    دیروز GOW رو بازی کردم ولی اصلا نمی تونم نشونگیری کنم آیا تنظیمی برای سرعت نداره ؟
    در ضمن این بازی ninga blade زده رو دست گاد او وار ( شوخی کردم ولی خیلی باحاله)
    RE5 هم حرف نداره .
    در ضمن کسانی که brothers in arm را بازی کردن می دونن چرا بازی بیش از حد سخته ؟
    Last edited by Hunter lord; 15-05-2009 at 08:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

پرمیوم 60 گیگ با برد فالکون ( اگه جاسپر می خواستم باید 2 هفته وای می سادم که حوصله نداشتم.)

با یک هدفون + کابل اتصال به TV و LCD
    آدابتور و ...

270 هزار تومان

توصیه می کنم از فروشگاه نیما رو ز های شنبه و یک شنبه . دوشنبه خرید کنید فروشندش یک مرد جوونه که کارش بازی کردنه پایین ترین قیمت رو میگه و x360 رو هم نگاه می کنه و آبدیت و ... رو هم انجام میده بازی هاش هم عالی ان . و راهنمایی هم خیلی می کنه . خدا خیرش بده جنس بد به من که ننداخت.

پاساژ لباف ط پایین فروشگاه نیما

------------------------------
    دیروز GOW رو بازی کردم ولی اصلا نمی تونم نشونگیری کنم آیا تنظیمی برای سرعت نداره ؟
    در ضمن این بازی ninga blade زده رو دست گاد او وار ( شوخی کردم ولی خیلی باحاله)
    RE5 هم حرف نداره .
    در ضمن کسانی که brothers in arm را بازی کردن می دونن چرا بازی بیش از حد سخته ؟
    مبارك باشه دوست عزيز......

gow رو بعد از 2 ساعت بازي كردن قشنگ ياد ميگيري (من هم اولا مشكل نشونه گيري داشتم)

اصلا از سري bia خوشم نمياد.......

موفق باشي

يا حق

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

این RE5 اولین بازی است که حس می کنم اگه همکاری نکنم باختم .

یه راهی برای پاک کردن کامل سیو ها اگه بگید ممنون می شم من از قسمت setting پاک کردم ولی بازم سیو بازی هست .

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیده دیگه کسی مارو دوست نداره ها بابا چند روز پیش یک سوال پرسیم چرا در داشبورد قسمت دیدن عکس زوم وجود نداره کسی راه حلی نداره به ما بگه
    آقا امید فعلا هیچ تغییری در داشبورد نمیشه داد و تمام امکانات همونی هست که شما میتونی ازش استفاده کنی !!
    به غیر از یکی دو تا آپدیت که اون هم واسه پخش فایلهای Media به کار میره.

15. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •