تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 290 از 1635 اولاول ... 1902402802862872882892902912922932943003403907901290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مزیت استفاده همزمان فیلم و عکس فقط توی sx1 است؟
    در مورد رم هم متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اوه با عرض شرمندگی نوشته بودی دو دوربین من دقت نکرده‌بودم.
    امتیاز به دست اومده این دو تا دوربین رو سایت کنون ببینید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

3. این کاربر از mahansaman1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

10

اوه با عرض شرمندگی نوشته بودی دو دوربین من دقت نکرده‌بودم.
    امتیاز به دست اومده این دو تا دوربین رو سایت کنون ببینید.
    کد:
    کد:
    خوب فکر کنم درست راهنمایی کردم البته بازم میگم هر خوشگلی یه عیبی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا الان دوربين ديجيتال خوب 400-500چي پيشنهاد ميشه ؟؟
    اصلا توي اين بودجه چيز بدرد بخوري هست ؟؟
    ميخوام عكسهايي كه باهاش ميگيرم چاپ كنم . (خونوادگي) فيلمبرداريشم معمولي و خوب باشه.
    البته بيرون و داخل خونه و كنار دريا و غروب و خلاصه فكر كنم همه جور عكسي ميگيرم ///
    والا زيلد وراد نيستم اما انگار p90 نيكون خوبه . لطفا اساتيد كمك كنند يه انتخاب خوب داشته باشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ميخوام عكسهايي كه باهاش ميگيرم چاپ كنم . (خونوادگي) فيلمبرداريشم معمولي و خوب باشه.
    البته بيرون و داخل خونه و كنار دريا و غروب و خلاصه فكر كنم همه جور عكسي ميگيرم ///
    والا زيلد وراد نيستم اما انگار p90 نيكون خوبه . لطفا اساتيد كمك كنند يه انتخاب خوب داشته باشم.
    تو خودت چه نوعشو دلت میچسبه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    p90 دوربین خوبی است ولی روی sx10 هم فکر البته فکر می‌کنم کمی باید بیشتر از ۵۰۰ تومان با وسایل جانبی هزینه کلی ولی ارزشش خیلی بیشتره

8. 2 کاربر از mahansaman1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

راستش سایت dpreview که دوربین ها رو مقایسه کرده بود P80 چندان حرفی برای گفتن نداشت در مقایسه با رقبا.
    P90 از نظر مشخصات از همه ی دوربین های تو بازار بهتره ولی احتمال این که از نظر کیفیت عکس مثل P80 باشه زیاده.
    به نظر من برای شما SX10 گزینه ی مناسبیه. با توجه به این که کیفیتش در سطح پیکسل از FZ28 بهتره برای پرینت بهتر جواب میده.

10. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منظورتون از چاپ کردن دقیقا چیه؟آیا چاپ معمولی لابراتواری در اندازه های 13*9 و 18*13 است یا سایز های بزرگتر؟
    اگه معمولیه کاربردتون(سایز چاپ) همه دوربینا تقریبا یه جور جواب میدن،اونموقع میتونین به سایز دوربین هم توجه بیشتری کنین و از دوربینای مینی سوپر زوم!!! مثل SX200 یا مدل مشابه پاناسونیکش(مدلش یادم رفته دوستان بگن) بگیرین بهتره.
    البته اگه از بزکتر ها گرفتین،روی فلاش SX10 زیاد حساب نکنین.برای فضای داخل جوابگو نیستش.

12. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راستش سایت dpreview که دوربین ها رو مقایسه کرده بود P80 چندان حرفی برای گفتن نداشت در مقایسه با رقبا.
    P90 از نظر مشخصات از همه ی دوربین های تو بازار بهتره ولی احتمال این که از نظر کیفیت عکس مثل P80 باشه زیاده.
    به نظر من برای شما SX10 گزینه ی مناسبیه. با توجه به این که کیفیتش در سطح پیکسل از FZ28 بهتره برای پرینت بهتر جواب میده.
    آره منم طبق مشخصات و قيمت كه نگاه ميكردم p90 انتخاب كردم اما از كيفيت عكساش بيخبرم.
    من دقيقا واسه پرينت ميخوام و ميخوام عكسام توي پرينت خيلي واضح و خوب بيافته.
    منظورتون از چاپ کردن دقیقا چیه؟آیا چاپ معمولی لابراتواری در اندازه های 13*9 و 18*13 است یا سایز های بزرگتر؟
    اگه معمولیه کاربردتون(سایز چاپ) همه دوربینا تقریبا یه جور جواب میدن،اونموقع میتونین به سایز دوربین هم توجه بیشتری کنین و از دوربینای مینی سوپر زوم!!! مثل SX200 یا مدل مشابه پاناسونیکش(مدلش یادم رفته دوستان بگن) بگیرین بهتره.
    البته اگه از بزکتر ها گرفتین،روی فلاش SX10 زیاد حساب نکنین.برای فضای داخل جوابگو نیستش.
    آره منظورم آلبوم خونوادگيه. حالا چندتا عكس هم در حد a4 هم بگيرم و پرينت بگيرم(رنگي منظورمه ها مثل عكاسيها) .
    اتفاقا روي sx200 هم فكر كردم اما خوب اطلاعاتم در اين باره خيلي ضعيفه راستش و نظر اساتيدي كه شخصا كار كردن واسم
    خيلي مهمه كه بعد از خريدم پشيمون نشم .

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آره منم طبق مشخصات و قيمت كه نگاه ميكردم p90 انتخاب كردم اما از كيفيت عكساش بيخبرم.
    من دقيقا واسه پرينت ميخوام و ميخوام عكسام توي پرينت خيلي واضح و خوب بيافته.

آره منظورم آلبوم خونوادگيه. حالا چندتا عكس هم در حد a4 هم بگيرم و پرينت بگيرم(رنگي منظورمه ها مثل عكاسيها) .
    اتفاقا روي sx200 هم فكر كردم اما خوب اطلاعاتم در اين باره خيلي ضعيفه راستش و نظر اساتيدي كه شخصا كار كردن واسم
    خيلي مهمه كه بعد از خريدم پشيمون نشم .

خب برای یه عکس،پارامترهای لازم برای خوب دیده شدن در مانیتور و پرینت فرق می کنه.
    برای مانیتور باید وضوح تصویر و کیفیت کلی عکس بالا باشه.ولی برای صرفا چاپ(تا سایز 25*20 مثلا) شفافیت رنگ و تفکیک رنگ وهمچنین وایت بالانس دقیق خیلی مهمه.
    من پیشنهاد میدم یه عکس مشترک که همه دوربینا اون عکسو داشته باشن،بدین چاپ و ببینین عکس کدوم به دلتون میشینه.سایز پیشنهادی من برای این کار،18*13 است.

15. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •