تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 796 از 940 اولاول ... 296696746786792793794795796797798799800806846896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

بچه ها من اصلا free kick‏ نمیتونم خوب بزنم!
    فقط اگه شانس بیارم میتونم گل بزنم.
    1‏ راهنمایی کنید ممنون میشم.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها من اصلا free kick‏ نمیتونم خوب بزنم!
    فقط اگه شانس بیارم میتونم گل بزنم.
    1‏ راهنمایی کنید ممنون میشم.
    مجيد خان اصلا فرمول كلي نداره . دليلش تفاوت استايل هاي ضربه آزاد ها هست ضربه آزاد استايل روبرتو كارلوسي (فكر كنم استايل شماره 2 باشه) رو نميتوني در نزديكي هاي محوطه جريمه طوري تنظيم كني كه از بالاي ديوار دفاعي عبور بدي و توي چهاچوب باشه. اگه بازيكن چنين استايلي داره بهترين انتخاب اينه كه كنار ديوار دفاعي رو نشونه بگيري تقريبا جايي كه دروازبان ايستاده. ممكنه ضربه بازيكن محكم باشه و دروازبان نتونه مهار كنه . تا اونجايي كه من ديدم استايل رونالدو و استايل شماره 5 (مدلي كه منحصر بفردش توي بكهام و كايسر مي بينيم) هست بسيار استايل مناسب براي عبور دادن توپ از روي ديوار دفاعي هست. يه فرمول تقريبا كلي هم براي ضربات آزاد هست كلا اگه بتوني جهت رو در تمام طول شوت زدن به پايين نگه داري و قدرت را دقيق تا نصف پر كني خطرناكترين ضربه آزاد رو مي توني بزني. كلا من متوجه شدم بعد نصب پچ هاي جديد كونامي گل كردن ضربه آزاد سخت تر شده. يادمه من زماني كه تازه حرفه اي شده بودم 85 درصد گل هام رو با انواع اقسام ضربات آزاد مي زدم كلي هم كيف مي كردم. بخواي از ناب ترين ضربات آزادي كه گل كردم برات ريپلاي بذارم ببين حال كن

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    کافی هست که شما فقط فایل زیر رو دان کنید واونو نصب کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته با تشکر از khelane عزیز به خاطر این فایل .
    این فایل به صورت رار هستش شما بعد از اینکه اونو اکستراکت کردید فولدری به نام نیو فولدر دارید شما در این فولدر در ادرس زیر از محل نصب بازی فولدر img بازی خودتون رو در این ادرس در فولدر برنامه کپی می کنید :
    New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
    شما در این ادرس یه img فایل دیگه ای هستش که شما اون فایل کپی شده رو جایگزین این فایل می کنید .
    در ضمن پسورد این فایل matin هستش .
    برای اجرای برنامه مراحل زیر رو انجام می دید :
    شما از داخل فولدر برنامه فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا می کنید و به شما یه ادرس پیش فرض می ده شما باید اون ادرس رو عوض کنین یعنی این برنامه رو در محل نصب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب کنید واین ادرس رو جایگزین ادرس پیش فرض کنید .
    ممکن است که هنگام نصب شما با ارور مواجه بشید شما باید سومین گزینه ی ارور یعنی اگنور رو بزنید تا نصب بازی تکمیل بشه .
    اگه سوالی بود مطرح کنید .
    موفق باشید
    قربانتان
    من این فایل رو گرفتم، تمامی کار ها رو انجام دادم ولی بعد از نصب پچ 1.40 با این پیغام مواجه میشم، کسی کمک می کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

مجيد خان اصلا فرمول كلي نداره . دليلش تفاوت استايل هاي ضربه آزاد ها هست ضربه آزاد استايل روبرتو كارلوسي (فكر كنم استايل شماره 2 باشه) رو نميتوني در نزديكي هاي محوطه جريمه طوري تنظيم كني كه از بالاي ديوار دفاعي عبور بدي و توي چهاچوب باشه. اگه بازيكن چنين استايلي داره بهترين انتخاب اينه كه كنار ديوار دفاعي رو نشونه بگيري تقريبا جايي كه دروازبان ايستاده. ممكنه ضربه بازيكن محكم باشه و دروازبان نتونه مهار كنه . تا اونجايي كه من ديدم استايل رونالدو و استايل شماره 5 (مدلي كه منحصر بفردش توي بكهام و كايسر مي بينيم) هست بسيار استايل مناسب براي عبور دادن توپ از روي ديوار دفاعي هست. يه فرمول تقريبا كلي هم براي ضربات آزاد هست كلا اگه بتوني جهت رو در تمام طول شوت زدن به پايين نگه داري و قدرت را دقيق تا نصف پر كني خطرناكترين ضربه آزاد رو مي توني بزني. كلا من متوجه شدم بعد نصب پچ هاي جديد كونامي گل كردن ضربه آزاد سخت تر شده. يادمه من زماني كه تازه حرفه اي شده بودم 85 درصد گل هام رو با انواع اقسام ضربات آزاد مي زدم كلي هم كيف مي كردم. بخواي از ناب ترين ضربات آزادي كه گل كردم برات ريپلاي بذارم ببين حال كن
    سلام ارمين جان
    ولي با كارلوس هم ميشه از بالاي ديوار دفاعي گذروند .
    حرف هاي شما رو تائيد مي كنم ولي روشي هست كه بشه از بالاي سر ديوار دفاعي با هر بازيكني كه بخواي بگذروني .اگه خواستي روشش رو بهت مي گم .
    اين هم دو ريپلاي براي اثبات حرفم .
    اين ماله اينه كه از بالاي سر ديوار دفاعي مي گذره و به تير مي خوره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين هم ماله اوني كه در حين رفتن به داخل دروازه هستش :
    اميدوارم از حرف هام ناراحت نشده باشين !!!!!!
    موفق باشيد
    قربانتان

6. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت krauser عزیز میخواستم بپرسم با اینکه من injury رو در حالت c گذاشتم ولی بازم تا یه تکل میزنن زیر پام مصدوم میشم و به این ترتیب نصف بازیهای فصل رو از دست میدم؟ آیا راهی است که اینجوری نشه؟ یعنی مصدومیت به چیز دیگه ای هم بستگی داره یا نه . ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت krauser عزیز میخواستم بپرسم با اینکه من injury رو در حالت c گذاشتم ولی بازم تا یه تکل میزنن زیر پام مصدوم میشم و به این ترتیب نصف بازیهای فصل رو از دست میدم؟ آیا راهی است که اینجوری نشه؟ یعنی مصدومیت به چیز دیگه ای هم بستگی داره یا نه . ممنون
    بله با Pro-Evo مي توني تغيير بدي همه چيز رو هم اسم هم مليت قد وزن و خيلي كاراي ديگه. لين برنامه هم تو گيمينگ اگزس هست هم اين تاپيك

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

سلام ارمين جان
    ولي با كارلوس هم ميشه از بالاي ديوار دفاعي گذروند .
    حرف هاي شما رو تائيد مي كنم ولي روشي هست كه بشه از بالاي سر ديوار دفاعي با هر بازيكني كه بخواي بگذروني .اگه خواستي روشش رو بهت مي گم .
    اين هم دو ريپلاي براي اثبات حرفم .
    اين ماله اينه كه از بالاي سر ديوار دفاعي مي گذره و به تير مي خوره:
    اين هم ماله اوني كه در حين رفتن به داخل دروازه هستش :
    اميدوارم از حرف هام ناراحت نشده باشين !!!!!!
    موفق باشيد
    قربانتان
    مرتضی جان اگه روشت رو بگی ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

سلام خليل جان
    ما براي injury سه حلت داريم كه اونا a,b,c هستن اگه شما اسيب ديدن رو a بذاري سخت اسيب مي بيني ولي اگه رو ي b بذاري احتمال اسيب ديدنت بيشتر ميشه واگه روي c بزاري بيشتر از اون دو تاي اولي اسيب مي بيني پس بهتر كه روي a بذاري .

مرتضی جان اگه روشت رو بگی ممنون میشم.
    سلام
    فقط يه ذره سخت هستش بايد تمرين زيادي داشته باشي تا بتوني بهش عادت كني .
    شما اول با توپ به اون سمتي كه مي خواي شوت كني هدف مي كيري يعني اكه مي خواي به سمت راست بزنين شما بايد توپ رو طوري قرار بدي كه توپ بين پاهاي دو بازيكن قرار بگيره و توپ و فاصله ي بين پا ها تيو يه خط باشه .
    بعد شما جهت بالا رو به همراه r1 بگير بعد از اون تا نصف سانتر كن اون موقعي كه توپ حركت كرد شما علاوه بر جهت بالا جهت راست رو بگير(اگه به سمت راست بخواهي شوت كني ) طوري كه دست روي دكمه هاي بالا راست و r1 باشه بعد تو اون حين كه توپ در حال حركته دكمه ي مثلث رو هم با اون دكمه هاي ديگه بگير .
    ببخشئ كه زياد شد .

11. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

مرتضی، گلی که چذاشتی چون ورژنت بازی با ماله من فرق می کنه نتونستم ببینم!!! می تونی از صحنه گلت فیلم بگیری؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

سلام !
    من توی Bec Of Leg می خوام سطح بازی کامپیوتر را بالا ببرم . الان یکی قبل از Top Player هست و خیلی آبکی شده برام ، امکان نداره ببرم روی T.P ؟
    اگه می شه یه راهنمایی بکنید ....
    تو پایان فصل تو خود بازی می تونی تغییر بدی setting

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •