تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 649 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آقایون یه بحث جدید !
    چه برنامه هایی رو گوشیت نصب کردی ؟
    کدوم بیشترین کاربردو داره ؟
    و کدوم رو به بقیه پیشنهاد میکنید؟
    هر كس نسبت به نياز خودش نصب ميكنه
    من برنامه هاي خودمو ميگم
    اونايي كه هميشه نصب ميكنم
    1- يكي تقويت صدا كه البته برنامه نيست ولي لازمه
    2- برنامه ObexInboxEx v0.94 برنامه قوي براي مديريت بلوتوث
    3- CorePlayer v1.3.0 Build 6213 كه حتما بايد باشه
    4- Resco.Photo.Viewer.v6.33.Professional
    5- Spb ScreenShot يا هر برنامه ديگه معادل اين
    6- PocketBrush و يا هر برنامه ديگه براي ويرايش عكس
    7- برنامه iSecretary4_4.cab كه منشي تلفني هست در صورت لزوم نصب ميكنم
    8- Nimbuzz برنامه خوبي براي چت كردن
    9- Pocket RAR 3.7 هم كه ديگه تابلو هست چيكار ميكنه
    10- Resco Explorer 2008 for Pocket PC (v7.05) هم عاليه يه xplorere قوي هست
    11- Adobe.Flash.Lite.Player
    12- Google.Navigator اينم توپه
    13- hTorch_v3.2.cab اينم خوبه
    14- ..net fromework هم كه همه ميشناسيد
    15- OZIEXPLORER برنامه GPS
    16- Registery Editer
    17- فارسي ساز
    Last edited by golmohammadi; 09-05-2009 at 22:40.

2. 5 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنون گل محمدی عزیز
    مموری من 4 گیگ هست
    حتی یه نفر آشنا دیگه هم بود ( کارش خیلی خوبه) ، اون 535 هم بهم می داد ولی مشکلش این وبد که فقط مشکی داشت !!
    اگه رام بهتری و پایدار تری اومد حتما خبر بدین چون بدجوری طرفدار به روز بودنم !
    خیلی سریع به ویندوز موبایل عادت کردم و البته خواهم کرد چون با خواسته های من کاملا سازگار ، یه گوشی مهندسی تمام عیار .
    در مورد افزایش صدا میشه اطمینان داد به اسپیکر اسیب نمی رسونه ؟ اگه اره تا بلادرنگ نصبش کنم
    ممنون

4. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون گل محمدی عزیز
    مموری من 4 گیگ هست
    حتی یه نفر آشنا دیگه هم بود ( کارش خیلی خوبه) ، اون 535 هم بهم می داد ولی مشکلش این وبد که فقط مشکی داشت !!
    اگه رام بهتری و پایدار تری اومد حتما خبر بدین چون بدجوری طرفدار به روز بودنم !
    خیلی سریع به ویندوز موبایل عادت کردم و البته خواهم کرد چون با خواسته های من کاملا سازگار ، یه گوشی مهندسی تمام عیار .
    در مورد افزایش صدا میشه اطمینان داد به اسپیکر اسیب نمی رسونه ؟ اگه اره تا بلادرنگ نصبش کنم
    ممنون
    الان رو بعضيها 8 گيگ هم هست
    رنگش هر چند سليقه اي انتخابش ولي انصافا نقره اي خوشگله ...
    ويندوز موبايلي كه روي خود گوشي هست 6.1 هست
    ولي 6.5 هم هست كه بچه ها گذاشته اند و هنوز ريليز نشده
    تازه در دو ورژن كه ورژن 2 خوبه
    بعضي چيزهاش خوب شده
    و بعضي چيزهاش بد شده
    چند روز صبر كن و با اين ويندوز 6.1 كار كن
    اگه خواستي اونوقت 6.5 را بريز منم كمكت ميكنم
    افزايش صدا هم اگه بد بود نميگفتم
    صدا خوب ميشه چون اولش ضعيفه و كمي ادم افت روحيه ميكنه با صداش
    ولي بعد از نصبش روحيه ميگيره
    در ضمن خش چنداني نداره و به اون صورت از كيفيتش كاسته نميشه
    فكر نميكنم به اسپيكرش چندان فشار بياد ولي خواستي ولومش را تا 80 درصد بزار محض احتياط
    درضمن اون برنامه هايي كه بالا گذاشتم حتما همگي نصبش كنين
    بعد اون cpu كه گفتي من الان رفتم نگاه كردم مال من هم 7200A هست جريان چيه ؟

6. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکی از دوستان صفحه قبل گفته که CPU دو هسته ایه ، شوخی بود یا جدی؟!

در ضمن در یک انجمن دیگه خوندم که رام R3A برای آلمان معرفی شده(نمیدونم اینجا هم گفته شده یا نه!) ولی اگر برای آلمان اومده باشه برای UK هم تا چند روز دیگه میاد

8. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بازم ممنون دادا
    با ورژن ویندور موبایل 6.1 مشکلی ندارم ، گفتم شاید رام پایدار تری اومده باشه. همچنین صبر می کنم تا 6.5 هم کاملا رلیز باشه با ذکر امکانات و معایب بعدش اقدام می کنم .
    اره ، اول که صدا رو اونجا تست کردم واقعا تعجب کردم !! حالا که اومدم خونه یه آهنگ دیگه ریختم دیدم نه ، اونقدر هام ضعیف نیست گرچه از قبل می دونستم میشه صدا رو افزایش داد.
    CPU رو جالبه که هیچکدوم از دوستان دقت نکردند و جالب تر اینکه gsmaena هم چیزی ننوشته ! 2 تا لینک صفحه قبل گذاشتم بخونشون . 7200 با 7200A فرق چندانی ندارن جز اینکه 7200 واسه سال 2006 هست با 440MHZ (اگه اشتباه نکنم یا 400 ) و 7200A واسه سال 2007 با 528MHZ
    Last edited by Mohammad; 09-05-2009 at 22:30.

10. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام...
    این مطلب رو برای دوستانی می نویسم که شاید مثل من بین انتخاب X1 و Diamond2 گیر کرده باشند ...

در حالت کلی هر فردی برای انتخاب گوشی معیار هایی داره که طبق اون معیار ها گوشی انتخاب می کنه ... به هر حال مطالب مختلف می تونه به انتخابتون تحت هر معیاری کمک کنه ...

از طراحی دو گوشی شروع می کنم . خیلی مختصر میشه گفت هر دو گوشی طراحی و زیبایی خاصی دارند . ترکیب فلز و رنگ مشکی در X1 و همچنین طراحی بی نقص HTC برای Diamond2 هر دو رو بسیار جذاب جلوه می ده . گرچه به نظر من اگر در طراحی قسمت پایینی Diamond2 از رنگ جذاب تری استفاده میشه خیلی بهتر بود . امروز با Diamond2 هم کار کردم ، گوشی خیلی خوش دست و خوش سایزی بود . گرچه مشخص بود زود کثیف میشه ولی خب به قول دوستان نیز زود پاک میشه و مشکلی نداره .
    با توجه به کیبورد داشتن X1 مکانیزم طراحیش کمی دچار نقص هست از جمله لقی هر چند اندک . در کل می تونم بگم شما هر کدوم رو انتخاب کنید صاحب گوشی زیبایی خواهید شد !
    سایز Diamond2 بهتر هست و فقط دارای عرض بیشتری هست که با توجه به صفحه بزرگتر توجیه پذیر هست . Diamond2 وزن کمتری هم داره گرچه وزن X1 نیز مشکلی ایجاد نمی کنه و حتی حسی خوبی رو بهتون القا می کنه .
    هر دو گوشی از یه رزیلوشن استفاده می کنند که با توجه به کوچکتر بودن صفحه X1 می تونیم انتظار کیفیت تصویر بالاتری رو داشته باشیم .
    یکی از بزرگترین تفاوت های این دو گوشی کیبورد هست . موضوعی که معمولا طرفداران ویندوز موبایل رو دو دسته می کنه . کیبورد X1 بسیار راحت و خوشدست هست و با توجه هب طراحی ARC مانندش تایپ رو لذت بخش تر می کنه . در مقابل Diamond2 کیبورد نداره ولی به نظر من صفحه 3.2 نیاز کمتری به کیبورد داره ! شاید هیچوقت کمبودش رو احساس نکنید . در هر حال اگه به کیبورد علاقه دارید می تونید با قبول ضخامت بیشتر گوشی X1 رو انتخاب کنید ، در غیر اینصورت Diamond2 با ضخامت کمتر و مسلما جمع و جور تر.
    موضوع دیگه وجود دکمه های چهار جهته و همچنین Optical Joystick رقیب سونی اریکسونی Diamond2 هست که به نظر من یکی از بزرگترین حسن های X1 هست . به خصوص Optical Joystick واقعا کارامد و مفید هست . اگه بعد از یه مدت از لمس مداوم صفحه برای انتخاب های متعدد خسته شدید خیلی راحت می تونید به استفاده از این دکمه ها کمی از اون حالت فاصله بگیرید . در کل این تفاوت بین X1 و Diamond2 بسیار مهم هست .
    نبود شتاب سنج در X1 و البته وجود جک 3.5 دو تفاوت دیگه ای هست که این دو گوشی رو مقابل هم قرار میده . حالا میت ونید انتخاب کنید ، کدوم امکان بیشتر به درد شما می خوره ؟ البته شما می تونید با تخصیص یه دکمه صفحه رو هر وقت خواستید در X1 به حالت Landscape ببرید . برای من X1 در این زمینه ارجحیت داشت ، از جک 3.5 استفاده بیشتری داشتم.
    مقدار رم ها هم تقریبا یکی هست و با سرعت گوشی مشلی نخواهید داشت ولی X1 با داشتن شتابدهنده گرافیکی در این زمینه کمی بهتر عمل خواهد کرد.
    در زمینه دوربین بدون شک Diamond2 بهتر هست . کیفیت بسیار خوبی هم داره ولی فلش نداره ! X1 هم دوربین خوبی داره ، کیفیتش کاملا قابل قبول ، فلش داره و فیلم برداریش هم ظاهرا بهتر .
    اما یکی از مهمترین مسایل ! باتری !! شاید اصلی ترین دلیلی که باعث شد من بین این دو گوشی X1 رو انتخاب کنم همین مورد بود .
    با اطمینان می تونم بگم باتری 1100 واسه Diamond2 کم خواهد بود . شاید نهایتا 2 روز هم جواب بده ولی وقتی به 1500mah فکر می کنید ...

در مورد سیستم عامل ها (هر دو ویندوز موبایل 6.1) و تغییرات خاص هر گوشی در اون هم صحبت نمی کنم چون هر دو به نوبه خود جذابیت خودشون رو دارن.

نتیجه اینکه اگه باتری بارتون خیلی مهم نیست و دنبال یه گوشی جمع و جور ، شیک و با کلاس می گردین Diamond2 می تونه گزینه مناسبی باشه . فراموش نشه Diamond2 صفحه بزرگتری نسبت به X1 داره . شاید اول بگید 0.2 اینچ چیزی نیست ولی در عمل بسیار موثر هست.
    اگه باتری براتون مهمه + کیبورد ، در انتخاب X1 جای هیچ شکی نیست ضمن اینکه X1 هم بسیار شیک و زیباست
    Last edited by Mohammad; 09-05-2009 at 22:21.

12. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام...
    این مطلب رو برای دوستانی می نویسم که شاید مثل من بین انتخاب X1 و Diamond2 گیر کرده باشند ...

در حالت کلی هر فردی برای انتخاب گوشی معیار هایی داره که طبق اون معیار ها گوشی انتخاب می کنه ... به هر حال مطالب مختلف می تونه به انتخابتون تحت هر معیاری کمک کنه ...

از طراحی دو گوشی شروع می کنم . خیلی مختصر میشه گفت هر دو گوشی طراحی و زیبایی خاصی دارند . ترکیب فلز و رنگ مشکی در X1 و همچنین طراحی بی نقص HTC برای Diamond2 هر دو رو بسیار جذاب جلوه می ده . گرچه به نظر من اگر در طراحی قسمت پایینی Diamond2 از رنگ جذاب تری استفاده میشه خیلی بهتر بود . امروز با Diamond2 هم کار کردم ، گوشی خیلی خوش دست و خوش سایزی بود . گرچه مشخص بود زود کثیف میشه ولی خب به قول دوستان نیز زود پاک میشه و مشکلی نداره .
    با توجه به کیبورد داشتن X1 مکانیزم طراحیش کمی دچار نقص هست از جمله لقی هر چند اندک . در کل می تونم بگم شما هر کدوم رو انتخاب کنید صاحب گوشی زیبایی خواهید شد !
    سایز Diamond2 بهتر هست و فقط دارای عرض بیشتری هست که با توجه به صفحه بزرگتر توجیه پذیر هست . Diamond2 وزن کمتری هم داره گرچه وزن X1 نیز مشکلی ایجاد نمی کنه و حتی حسی خوبی رو بهتون القا می کنه .
    هر دو گوشی از یه رزیلوشن استفاده می کنند که با توجه به کوچکتر بودن صفحه X1 می تونیم انتظار کیفیت تصویر بالاتری رو داشته باشیم .
    یکی از بزرگترین تفاوت های این دو گوشی کیبورد هست . موضوعی که معمولا طرفداران ویندوز موبایل رو دو دسته می کنه . کیبورد X1 بسیار راحت و خوشدست هست و با توجه هب طراحی ARC مانندش تایپ رو لذت بخش تر می کنه . در مقابل Diamond2 کیبورد نداره ولی به نظر من صفحه 3.2 نیاز کمتری به کیبورد داره ! شاید هیچوقت کمبودش رو احساس نکنید . در هر حال اگه به کیبورد علاقه دارید می تونید با قبول ضخامت بیشتر گوشی X1 رو انتخاب کنید ، در غیر اینصورت Diamond2 با ضخامت کمتر و مسلما جمع و جور تر.
    موضوع دیگه وجود دکمه های چهار جهته و همچنین Optical Joystick رقیب سونی اریکسونی Diamond2 هست که به نظر من یکی از بزرگترین حسن های X1 هست . به خصوص Optical Joystick واقعا کارامد و مفید هست . اگه بعد از یه مدت از لمس مداوم صفحه برای انتخاب های متعدد خسته شدید خیلی راحت می تونید به استفاده از این دکمه ها کمی از اون حالت فاصله بگیرید . در کل این تفاوت بین X1 و Diamond2 بسیار مهم هست .
    نبود شتاب سنج در X1 و البته وجود جک 3.5 دو تفاوت دیگه ای هست که این دو گوشی رو مقابل هم قرار میده . حالا میت ونید انتخاب کنید ، کدوم امکان بیشتر به درد شما می خوره ؟ البته شما می تونید با تخصیص یه دکمه صفحه رو هر وقت خواستید در X1 به حالت Landscape ببرید . برای من X1 در این زمینه ارجحیت داشت ، از جک 3.5 استفاده بیشتری داشتم.
    مقدار رم ها هم تقریبا یکی هست و با سرعت گوشی مشلی نخواهید داشت ولی X1 با داشتن شتابدهنده گرافیکی در این زمینه کمی بهتر عمل خواهد کرد.
    در زمینه دوربین بدون شک Diamond2 بهتر هست . کیفیت بسیار خوبی هم داره ولی فلش نداره ! X1 هم دوربین خوبی داره ، کیفیتش کاملا قابل قبول ، فلش داره و فیلم برداریش هم ظاهرا بهتر .
    اما یکی از مهمترین مسایل ! باتری !! شاید اصلی ترین دلیلی که باعث شد من بین این دو گوشی X1 رو انتخاب کنم همین مورد بود .
    با اطمینان می تونم بگم باتری 1100 واسه Diamond2 کم خواهد بود . شاید نهایتا 2 روز هم جواب بده ولی وقتی به 1500mah فکر می کنید ...

در مورد سیستم عامل ها (هر دو ویندوز موبایل 6.1) و تغییرات خاص هر گوشی در اون هم صحبت نمی کنم چون هر دو به نوبه خود جذابیت خودشون رو دارن.

نتیجه اینکه اگه باتری بارتون خیلی مهم نیست و دنبال یه گوشی جمع و جور ، شیک و با کلاس می گردین Diamond2 می تونه گزینه مناسبی باشه . فراموش نشه Diamond2 صفحه بزرگتری نسبت به X1 داره . شاید اول بگید 0.2 اینچ چیزی نیست ولی در عمل بسیار موثر هست.
    اگه باتری براتون مهمه + کیبورد ، در انتخاب X1 جای هیچ شکی نیست ضمن اینکه X1 هم بسیار شیک و زیباست
    كيبرد x1 يه زره لق هست اونم به خاطر نوع كشويي بودنشه و قابل قبوله
    داشتن كيبورد خيلي مزيته مال x1 حرف نداره
    و فاصله هم بين دكمه هاش داره راحت ميشه تايپ كرد حتي با انگشتهاي چاق واسه همين كيبردش يه چيز ديگه هست
    اينم بگم بدون كيبور كنار اومدن با گوشي كار سختيه حداقل من يكي شايد نتونم ...
    دكمه هاي 4 جهت و جوي پدش هم كه ديگه محشره
    همه جا هم كار ميكنه
    مثلا كافيه Coreplayer را باز كني و يه فيلم نگاه كني
    وقتي بطرف راست و چپ لمس ميكني فيلم جلو عقب ميره و بالا و پائينش هم ولوم صدارا كنترل ميكنه
    در كل خيلي كارامد هست
    شتابسنج هم نداره ولي به نظر من چندان مزيت نيست به عبارتي نداشتنش در گوشي عيب نيست گاهي وقتها باعث دردسر هم ميشه كه بايستي غير فعال كردش ...
    اما جك 3.5 ميلي متري من فبلا فكر ميكردم چندان جالب نيست ولي حالا ميفهمم كه خيلي مزيته
    هر جا بري راحت ميتوني به همه اپيكرها وصل كني
    هد ست كامپيوتر و هدفون گوشيهاي ديگه و ...
    براي راديو هم مزيته چون هر جا بري معمولا ميتوني يه چنين فيشي پيدا كني كه راديو باز بشه
    فيشي كه نياز نداره بلندگو و هد فون باشه هر سيمي كه فيشش بهش بخوره كارو را ميندازه
    دوربين با بقيه كاري ندارم ولي xperia عاليه
    يعني يكي از بهترين 3 مگا پيكسليهاست
    من در همه جا تستش كردم عالي كار ميكنه
    فوكوس لكسي هم كه داره
    و فيلمبرداريش هم متوسط هست
    و اما چي؟ مقلي خان درسته ؟ (باطري)
    موضوع باطري خيلي مهمه
    بهترين گوشي هم باطريش زود خالي بشه فايده نداره
    xperia باطري خفني داره
    من امروز 1.5 ساعت مكالمه كردم 1 خط كم شد باورتون ميشه ...
    نوشته 10 ساعت مكالمه ولي گمونم بيشتر باشه
    صفحه 3.2 چندان بزرگ نيست نسبت به 3
    در كل قبلا هم گفتم xperia براي اكثر ايرانيها بهترين گوشي هست

14. 6 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خوبم...یه مدتیه کم پیدام واسه اینه که دسترسی به اینترنتم کم شده...
    الان هم با جناب اکسپریا دارم تایپ میکنم...!!!
    یه سوال داشتم...شما هم موقعی که زیاد مکالمه میکنید قسمت های فلزی گوشیتون داغ میشه؟البته همه گوشی های فلزی داغ میشه...اخه چند روز پیش حدود 3 4 ساعت تلفن حرف میزدم....گوشم داشت نیمرو میشد!!!!فکر کنم انقدر امواج مایکرو ویو تو سرم خورده سرطان مغز بگیرم...!!!(خدا نکنه)..
    در مورد تاپیک پنل ها هم بگم که 1 ماه دیگه درست حسابی درستش میکنم...
    فعلآ...

16. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خوبم...یه مدتیه کم پیدام واسه اینه که دسترسی به اینترنتم کم شده...
    الان هم با جناب اکسپریا دارم تایپ میکنم...!!!
    یه سوال داشتم...شما هم موقعی که زیاد مکالمه میکنید قسمت های فلزی گوشیتون داغ میشه؟البته همه گوشی های فلزی داغ میشه...اخه چند روز پیش حدود 3 4 ساعت تلفن حرف میزدم....گوشم داشت نیمرو میشد!!!!فکر کنم انقدر امواج مایکرو ویو تو سرم خورده سرطان مغز بگیرم...!!!(خدا نکنه)..
    در مورد تاپیک پنل ها هم بگم که 1 ماه دیگه درست حسابی درستش میکنم...
    فعلآ...
    كوشي حسام
    منم مثل تو مشكل اينترنت داشتم
    اخرش از يه شركت ديگه گرفتم الان حله
    خب اره مال ما هم داغ ميشه
    ولي نه اونقدر كه نيمرو ....
    1 ماه ديگه ؟
    دستت درد نكنه
    هر وقت وقت كردي بيا بگو تا كامل مرتبش كنيم منم كمكت ميكنم
    توضيحات مربوط به پنهلها را هم كامل كنيم
    عده اي هم با اينترنت كار ميكنند كه اون را ما ايرانيها نصب نكنيم بهتره
    و به هميه اينها اشاره كنيم

18. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام حسام جان
    داغ شدنش همونطور که گفتی طبیعی باید باشه ، 3-4 ساعت مکالمه مداوم هم تا حد نیمرو احتمالا داغ میشه !

!فکر کنم انقدر امواج مایکرو ویو تو سرم خورده سرطان مغز بگیرم...!!!(خدا نکنه).
    سرطان گوش محتمل تره ها ! (خدا نکنه)

20. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •