این یه کنسول غربیه اگر مثل ps3 بود من شکر میخوردم ps3 رو بفروشم 360 بخرم![]()
این یه کنسول غربیه اگر مثل ps3 بود من شکر میخوردم ps3 رو بفروشم 360 بخرم![]()
ببخشي يكم در مورد اونComponentتوضيح ميدين؟ اصلن يعني چي؟
بازيهاي اول شخص زيبايي هستن اينا:مدال افتخار اير بورن،فار كراي 2تا چند روز ديگم يه بازي مياد كه وسترنه به نام كال آف جوارز
gears of war 1,2
این Call of Juarze یه پدیدس !!!
هرکی بازی نکنه از کفش رفته.
رفیق شما برو یک جاسپر بگیر خیالت هم از بابت دما راحت است من خودم تست کردم مادر برد قدیمی دمای gpu در زمان 10 دقیقه به 100 درجه میرسیدولی جاسپر حدود 40 درجه است من با دما سنج لیزری تست کردم من واقعا کیف کردم وقتی بعد از 4 ساعت بازی دست روش میزارم دما در حد متعادل است ولی وقتی یاد اون عکس که روی مدل قدیمی تخم مرغ نیمرو درست کردن خندم میگیره
![]()
Component کیفیت 720p رو به شما میده که باید TV شما 5 فیش رنگی رو داشته باشه !
آبی , قرمز , زرد , سفید , سبز !
بعد میتونین از Component استفاده کنین !
Last edited by resident_evil; 09-05-2009 at 00:48.
ps3 کابل Composite داره که اصلا تصویر خوبی نداره.. شما اگر کابل Component برای ps3 بگیرید خیلی بهتر تصویر میده.. (همون که نوید اشاره کرد..)
این بازی سوم شخص هست..gears of war 1,2
نه نمیتونه از این باشه چون الان 9 ماهه داره برات کار میکنه.. من جای تو بودم خدا رو شکر میکردم که 9 ماه کار کرده..الان آرکد رو 230 -40 تومن میدن ، برو یکی دیگه بخر حال کنبه قول شما واقا پدرام شاید کنسولم از اول ایراد داشت؟؟چون روزی که خواستم بخرم رفتم next gen (خراب بشه انشاالاه)گفت تموم کردم فردا بیاین چون من از کرج اومده بودم حال نداشتم دوباره برگردم خیلی اصرار کردم که همون روز تهیه کنن خلاصه نمیدونم یارو عینکیه کجا زنگ زد بعد گفت شانس اوردین تو انبار بود بعد یه جوون 14-15 ساله بعد 20 دقیقه اورد ولی عجیبه اگه دستگاه عیب دارم بود بعد 1-2 ماه نشون میداد نه 9 ماه خلاصه فقط دلم برا اون 450 تومن میسوزه که به باد رفت
دوستان اگه من بخوام کنسولم که فوت کرده رو رد کنم کجا ردش کنم؟؟با چه قیمتی؟؟در ضمن کنسولم ارکید بوده ممنون میشم
دستگاهتم بده نکست جن شاید درستش کرد..
یعنی تو داری میگی GOW ارزشش از اون ... بدتره.!!!!!!!ارزش داره ولی به اندازه ی MGS4 آدمو مسخ خودش نمیکنه.
بعد کجا MGS آدمو مسخ میکنه.!!!؟الانه که سرمو بزنم درو دیوار..
![]()
سلام
آقا من هیچی نمیدونم از xbox 360 واسه همون توروخدا زیر دیپلم جواب بدین :
1 - من چطوری با کنسولم برم تو اینترنت ؟ البته از طریق Wireless از طریق Lan کابلشو دارم ولی میخوام بدون کابل برم
2 - این xbox 360 بازی انحصاری داره ؟ اگه آره کدوماس ؟
3 - مواد لازم واسه رایت کردن بازی های x360 به غیر از دی وی دی رایتر چیه ؟ ( چه جور دی وی دی باید باشه ؟ )
سلام
1 -
اینجا کامل توضیح داده شده :
2 -کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله داره :
و خیلی بازی های دیگه
- Forza Motorsport 2
- Project Gotham Racing 4
- Ninja Blade
- Dead Rising
- Dead Or Alive 4
- Gears Of War 2
- Halo 3
- Halo wars
- Ninja Gaiden 2
که فوق العاده بزرگ , پر فروش و معروف هستن
3 -
به فایل خود بازی که باید دانلود کنید
و همچنین نرم افزار برای Write
بهترین Dvd خام هم verbatim هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)