تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: کسایی که sx1 کنون دارند بیان تو!!!

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اخه ما هرجا سر می زنیم هیچ کسی را بااطمینان ببینیم که از این دوربین تعریف می‌کنه نمی‌بینیم البته من فکر کنم اخرش بخرمش چون گزینه بهتری ندیدمی بالاخره هر چیز بدی و خوبی با هم داره
    از دوست عزیزمون MH.Attari خواهش می‌کنم اول بفرمایند منظورشون از بدشانسی و خوش شناسی توآم با هم چیست و هر تجربه‌ای دارند در این خصوص برامون بفرمایند
    چون من واقعا یک تاپیک درست و حسابی در این خصوص ندیدم هر جا رفتم فقط از قیمت و شارژ و باطری و ..... صحبت بوده
    کسی درست و حسابی این دوربین را بررسی نکرده . به هرحال اگر قبول زحمت کنید متشکر می شوم .
    در ضمن من تصور از دوستانی که از این دوربین ناراحتند اینه که به خاطر میزان پولی که می‌دهند توقع بیشتری از این دوربین داشتند.
    به هر حال فیلمبرداری hd و پشتیبانی از فرمت Raw را نمی‌توان نادیده گرفت.
    طولانی شد
    معذرت می‌خوام
    منتظر جواب هستم
    سلام دوست من راجع به فیلمبرداری اچ دی sx1 IS چند نکته را نیز باید در نظر گرفت که نسبت به دوربینهای سوپر زوم همردیف خودش مزیت حساب میشود اول اینکه در دوربینهای sx1 و sx10 و بعضی از مدلهای کنان در هر حالت عکسبرداری بلافاصله میتوانی با فشار دکمه مخصوص فیلم بگیری ونیز برعکس وقتی که مشغول فیلم گرفتن هستی میتوانی در حالت فیلمبرداری عکس هم بگیری دوم اینکه این دوربین در هر حالتی فیلم و عکس میکیرد این یعنی اینکه در بعضی از حالات مثل تیرگی رنگ (یک رنگ را در تصویر انتخاب میکنی بقیه رنگها سیاه و سفید میشوند وفقط همان سو ژه مورد نظر رنگی نشان داده می شود مثلا یک گل رز قر مز در فضایی سیاه وسفید ) ویا حالت تعویض رنگ (در این حالت میتوانی ر نگها را عوض کنی مثلا رنگ یک ماشین ویا پیراهن را از قرمز به آبی تغییر دهی) در این حالات وحالات دیگر هم میتوانی با این تغییرات عکس بگیری هم با همین تنظیمات فیلم وبه نظر من این یک مزیت خوب است .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از همتون
    متاسفانه من همیشه on نیستم ولی سعی می‌کنم که بیشتر به این تاپیک سر بزنم
    هنوز این دوربین را نخریدم حتما وقتی خریدم بیشتر با هم در تماس باشیم
    از جناب MH هم بسیار ممنون هستم اگر تونستید نمونه فیلم یا عکسی که خودتون گرفتید بزارید خیلی خوب میشه
    در ضمن می‌خواستم بدونم که با کدوم گارانتی گرفتید راضی هستید یا خیر و هم اینکه firmware اونو آپدیت کردید یا نه؟
    به امید اینکه این تاپیک جایی برای تبادل نظرات خوب بشود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی
    ششمین همایش و جشنواره بین المللی تخصصی هنر عکاسی و تصویربرداری، دوربینهای دیجیتال و تجهیرات وابسته از 22 الی 25 اردیبهشت ماه 1388 در مرکز آفرینشهای هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار می شود . از ساعت ۱۲ تا ۲ اختصاصی و ۲ تا ۸ شب عمومی می‌باشد.
    حتما سری بزنید

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید وارد بحثتون میشم.
    علت اینکه هیچ جا مطلب گاملی در مورد این دوربین پیدا نمی کنین،اینه که دوربین جدیدیه و تا زمانی که Sx10 توی بازار موجوده و با این مقایسه میشه و اختلاف قیمت خیلی زیاد پابرجاس،و تا تعداد بیشتری از مردم این دوربینو نخرن و استفاده نکنن،ایرادهاش مشخص نمیشه.درضمن مقایسه با نسل پیشین یه دوربین،معمولا به جواب مشخصی ختم نمیشه،مقایسه باید بین دوربین های هم نسل بوده باشه مثلا مقایسه با HX1 سونی،ولی فعلا زوده.
    جناب سناتور اختیار دارید شما استاد ما هستید
    کاملا درسته و هنوز من کسی رو ندیدم که hx1 سونی داشته باشه ولی به نظر من همیشه کنون برندس

سلام دوست من راجع به فیلمبرداری اچ دی sx1 IS چند نکته را نیز باید در نظر گرفت که نسبت به دوربینهای سوپر زوم همردیف خودش مزیت حساب میشود اول اینکه در دوربینهای sx1 و sx10 و بعضی از مدلهای کنان در هر حالت عکسبرداری بلافاصله میتوانی با فشار دکمه مخصوص فیلم بگیری ونیز برعکس وقتی که مشغول فیلم گرفتن هستی میتوانی در حالت فیلمبرداری عکس هم بگیری دوم اینکه این دوربین در هر حالتی فیلم و عکس میکیرد این یعنی اینکه در بعضی از حالات مثل تیرگی رنگ (یک رنگ را در تصویر انتخاب میکنی بقیه رنگها سیاه و سفید میشوند وفقط همان سو ژه مورد نظر رنگی نشان داده می شود مثلا یک گل رز قر مز در فضایی سیاه وسفید ) ویا حالت تعویض رنگ (در این حالت میتوانی ر نگها را عوض کنی مثلا رنگ یک ماشین ویا پیراهن را از قرمز به آبی تغییر دهی) در این حالات وحالات دیگر هم میتوانی با این تغییرات عکس بگیری هم با همین تنظیمات فیلم وبه نظر من این یک مزیت خوب است .
    کاملا درست هست ولی نباید انتظاراتمون از این دوربین مثل یک دوربین فیلم برداری تمام عیار باشه و بیشتر رو عکاسی بودن اون تمرکز کنیم

ممنون از همتون
    متاسفانه من همیشه on نیستم ولی سعی می‌کنم که بیشتر به این تاپیک سر بزنم
    هنوز این دوربین را نخریدم حتما وقتی خریدم بیشتر با هم در تماس باشیم
    از جناب MH هم بسیار ممنون هستم اگر تونستید نمونه فیلم یا عکسی که خودتون گرفتید بزارید خیلی خوب میشه
    در ضمن می‌خواستم بدونم که با کدوم گارانتی گرفتید راضی هستید یا خیر و هم اینکه firmware اونو آپدیت کردید یا نه؟
    به امید اینکه این تاپیک جایی برای تبادل نظرات خوب بشود.
    به نظر من هنوز واسه خرید زوده یخورده بیشتر فکر کن
    خواهش میکنم وظیفس نمونه ی عکسشو یک بار گذاشتم لینکش رو بهتون میدم نگاه کنید ولی حجم فیلماش خیلی هست ولی با این همه سعی میکنم بزارم
    با گارانتی ایده ال و بیمه.راستش ازشون استفاده ای نکردم پس نظری ندارم .firmware رو اپدیت نکردم وبلدم نیستم اگر دوستان یاد بدن حتما به روزش میکنم اگر شما هم بلدید بگید ممنون میشم
    راستی
    ششمین همایش و جشنواره بین المللی تخصصی هنر عکاسی و تصویربرداری، دوربینهای دیجیتال و تجهیرات وابسته از 22 الی 25 اردیبهشت ماه 1388 در مرکز آفرینشهای هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار می شود . از ساعت ۱۲ تا ۲ اختصاصی و ۲ تا ۸ شب عمومی می‌باشد.
    حتما سری بزنید
    متاسفانه من تبریزم وگر نه حتما می اومدمولی بازم ممنون

5. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب اینم از عکس ولی اینا رو همین جوری گرفتم بدون هیچ تنظیماتی و بدون هیچ سوژه ای پس انتظارتون زیاد نباشه (واسه اینکه ببینم دوربینم سالمه یا نه )که خدا رو شکر سالم بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیزم این لینکه update frimware توضیحات روش آپدیت هم توش اومد. فقط برای دانلود سریال نامبر دوربینتو می‌خواد.
    موفق باشی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از mahansaman1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته ممکنه اگر دوربینتو جدید گرفته‌باشی خودش اپدیت باشه چک کن اگر از فرمت raw و زبان فارسی پشتیبانی می‌کنه احتمال قوی آپدیت هستش.

اگر تونستی آدرس و قیمت خریدتو تو پیام خصوصی برام بفرست.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیزم این لینکه update frimware توضیحات روش آپدیت هم توش اومد. فقط برای دانلود سریال نامبر دوربینتو می‌خواد.
    موفق باشی

کد:
    ممنونم خیلی کامل بود

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته ممکنه اگر دوربینتو جدید گرفته‌باشی خودش اپدیت باشه چک کن اگر از فرمت raw و زبان فارسی پشتیبانی می‌کنه احتمال قوی آپدیت هستش.

اگر تونستی آدرس و قیمت خریدتو تو پیام خصوصی برام بفرست.
    اره زبان فرسی رو ساپورت می کنه ولی از کجا بفهمم ورژنش چنده
    چشم حتما
    Last edited by mh.attari; 08-05-2009 at 18:18.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اره زبان فرسی رو ساپورت می کنه ولی از کجا بفهمم ورژنش چنده
    چشم حتما
    من شماره سریال رو زدم ولی با این page رو به رو شدم
    access error :
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •