تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: کسایی که sx1 کنون دارند بیان تو!!!

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه یادتون بوده باشه،موقع خرید هم بهتون عرض کردم دیگه که شما از اولین قربانیان یا اولین خوش شانسان برای خرید این دوربین خواهین بود.
    درست من هم قربانی شدم هم خوش شانس بودم

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بله دوست گلم شما درست میفرمایید ولی ما sx1 رو می گفتیم
    شرمنده. از آثار پیری زودرسه...

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شرمنده. از آثار پیری زودرسه...
    نه بابا اختیار دارید پیش میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثل اینکه هر کی از این دوربین sx1 خریده یک جورایی روم به دیوار شده؟!!!!!!!

بابا پس چرا کنون اینطوری کرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

13

مثل اینکه هر کی از این دوربین sx1 خریده یک جورایی روم به دیوار شده؟!!!!!!!

بابا پس چرا کنون اینطوری کرد؟
    نه خوب بستگی به کاری داره که باهاش میکنی البته قبول دارم که یه خورده ضرر کردم ولی عکساش خیل خوبه

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مگه چه بدی داره این دوربین که دوستان میگن مثل اینکه هر کی از این دوربین sx1 خریده یک جورایی روم به دیوار شده؟!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مگه چه بدی داره این دوربین که دوستان میگن مثل اینکه هر کی از این دوربین sx1 خریده یک جورایی روم به دیوار شده؟!!!!!!!
    بدی که اصلا نداره ولی یه مشکل داره ما کاربرایی که اینقدر پول دوربین رو دادیم انتظار بیشتری داریم و این اشتباه ماست نه دوربین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اخه ما هرجا سر می زنیم هیچ کسی را بااطمینان ببینیم که از این دوربین تعریف می‌کنه نمی‌بینیم البته من فکر کنم اخرش بخرمش چون گزینه بهتری ندیدمی بالاخره هر چیز بدی و خوبی با هم داره
    از دوست عزیزمون MH.Attari خواهش می‌کنم اول بفرمایند منظورشون از بدشانسی و خوش شناسی توآم با هم چیست و هر تجربه‌ای دارند در این خصوص برامون بفرمایند
    چون من واقعا یک تاپیک درست و حسابی در این خصوص ندیدم هر جا رفتم فقط از قیمت و شارژ و باطری و ..... صحبت بوده
    کسی درست و حسابی این دوربین را بررسی نکرده . به هرحال اگر قبول زحمت کنید متشکر می شوم .
    در ضمن من تصور از دوستانی که از این دوربین ناراحتند اینه که به خاطر میزان پولی که می‌دهند توقع بیشتری از این دوربین داشتند.
    به هر حال فیلمبرداری hd و پشتیبانی از فرمت Raw را نمی‌توان نادیده گرفت.
    طولانی شد
    معذرت می‌خوام
    منتظر جواب هستم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اخه ما هرجا سر می زنیم هیچ کسی را بااطمینان ببینیم که از این دوربین تعریف می‌کنه نمی‌بینیم البته من فکر کنم اخرش بخرمش چون گزینه بهتری ندیدمی بالاخره هر چیز بدی و خوبی با هم داره
    از دوست عزیزمون MH.Attari خواهش می‌کنم اول بفرمایند منظورشون از بدشانسی و خوش شناسی توآم با هم چیست و هر تجربه‌ای دارند در این خصوص برامون بفرمایند
    چون من واقعا یک تاپیک درست و حسابی در این خصوص ندیدم هر جا رفتم فقط از قیمت و شارژ و باطری و ..... صحبت بوده
    کسی درست و حسابی این دوربین را بررسی نکرده . به هرحال اگر قبول زحمت کنید متشکر می شوم .
    در ضمن من تصور از دوستانی که از این دوربین ناراحتند اینه که به خاطر میزان پولی که می‌دهند توقع بیشتری از این دوربین داشتند.
    طولانی شد
    معذرت می‌خوام
    منتظر جواب هستم
    بله دوست گلم هر کمکی که از دستم بر بیاد بفرمایید تا انجام بدم
    خوب بد شانسی بخاطر اینکه من وقت خرید انتظارم از این دوربین این بود که در تمامی شرایط بهترین کیفیت فیلم برداری رو بده ولی ذهنیت من اشتباه بود چون من دوربین عکاسی خریده بودم نه فیلم برداری والبته برام زیاد مهم نیست چون من دوربین فیلم برداری دارم و فقط می خواستم هر دو رو یک جا داشته باشم که کمی شد و کمی نشد و خوش شانسی بخاطر اینکه من از عکساش راضی ام البته من حرفه ای عکاسی نمی کنم ولی انتظار من رو براورده کرده
    و اینکه هیچ تعریفی یا هیچ توضیحی از این دوربین نمی بینید بخاطر قیمت بالاش هست و همون قضیه ی پول بیشتر وانتظار نا معقول
    اگر سوالی داشتید خوشحال می شم جواب بدم
    Last edited by mh.attari; 08-05-2009 at 12:53.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

طولانی شد
    معذرت می‌خوام
    منتظر جواب هستم

ببخشید وارد بحثتون میشم.
    علت اینکه هیچ جا مطلب گاملی در مورد این دوربین پیدا نمی کنین،اینه که دوربین جدیدیه و تا زمانی که Sx10 توی بازار موجوده و با این مقایسه میشه و اختلاف قیمت خیلی زیاد پابرجاس،و تا تعداد بیشتری از مردم این دوربینو نخرن و استفاده نکنن،ایرادهاش مشخص نمیشه.درضمن مقایسه با نسل پیشین یه دوربین،معمولا به جواب مشخصی ختم نمیشه،مقایسه باید بین دوربین های هم نسل بوده باشه مثلا مقایسه با HX1 سونی،ولی فعلا زوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •