دیکشنری oxford advanced genie رو واسه تاچ اچ دی می خواستم
کلا با نرم افزار هایی که واسه اچ دی موجوده اشنا نیستم
اگه میشه درباره ی نرم افزار های پر کاربرد این گوشی راهنماییم کنید
همچنین بازای خوبی که موجوده
تا الان که من هیچ چیزی روش نصب نکردم
ممنون![]()
دیکشنری oxford advanced genie رو واسه تاچ اچ دی می خواستم
کلا با نرم افزار هایی که واسه اچ دی موجوده اشنا نیستم
اگه میشه درباره ی نرم افزار های پر کاربرد این گوشی راهنماییم کنید
همچنین بازای خوبی که موجوده
تا الان که من هیچ چیزی روش نصب نکردم
ممنون![]()
سلام.
از مهمترین برنامه ها برای نصب :
1: فارسی ساز
2:رسکو اکسپلورر
3:کیبرد فارسی ( Spb Keyboard)
4:برنامه بکاپ گیری(Spb Backup )
سوال خاص در یک مورد خاص بود در حد توان در خدمتم.![]()
سلام
من میخواستم بدونم نرم افزاری هست که بشه رو touch hd ریخت که اس ام اس فارسی رو بخونه؟
سلام.
منظورتون از بخونه چیه؟ گوشی براتون بخونه یا شما بتونی بخونی؟ اگر منظورت اینه که شما بتونی بخونی ,باید فارسی ساز رو گوشیت نصب کنی که معرفی شده .
اما اگر منظورت اینه که گوشی واسه شما بخونه, برنامه هست اینکارو انجام بده منتها برای انگلیسی من برای فارسیشو ندیدم.
شما کلا باید یه فارسی ساز خوب نصب کنین که هم sms فارسی بخونه و هم تو صفحات اینترنتی که فارسی هست و ... به خوبی براتون کار کنه.
برای نصب فارسی ساز ابتدا اینو نصب کن:
لینک دانلود:
سپس اینو حتما نصب کن که اصلش همینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
لینک دانلود:
اینم یه کیبورد ویژه برای اکسپریا و touch hd که پیشنهاد میکنم اینو هم نصب کنی تا وقتی که پاکت پیسی داری از دست کیبورد و فارسی ساز و تایپ کردن راحت لذت ببری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینی که پایین میخواهی دانلود کنی یه کیبوردی هست که میشه مثل ایفون راحت تو تایپ کردن حروف ازش استفاده کرد :
نصب کن و حالشو ببر:
لینک دانلود:
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم این بود که اس ام اس فارسی رو نشون بده..منظورتون از بخونه چیه؟ گوشی براتون بخونه یا شما بتونی بخونی؟ اگر منظورت اینه که شما بتونی بخونی ,باید فارسی ساز رو گوشیت نصب کنی که معرفی شده .
اما اگر منظورت اینه که گوشی واسه شما بخونه, برنامه هست اینکارو انجام بده منتها برای انگلیسی من برای فارسیشو ندیدم
ممنونشما کلا باید یه فارسی ساز خوب نصب کنین که هم sms فارسی بخونه و هم تو صفحات اینترنتی که فارسی هست و ... به خوبی براتون کار کنه.
ببخشید کسی ویندوز موبایل 5.0 برای pocket pc نداره!
سلام.
واضح تر بیان بفرمایید.ویندوز 5 برای چه مدل پاکت پی سی ؟
برای Qtek S200 می خوام اگه دارین.اگه میشه نحوه نصب کردنشم برام بزارین. ممنون
واسه touch hd چه دیکشنری هایی موجوده؟
یه انگلیسی به فارسی و یه انگلیسی به انگلیسی جامع و توپ می خواستم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)