تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: لينوكس شريف

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پشتیبانی

پشتیبانی اولیه‌ای که که همراه با خرید « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » یا « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد، شامل فراهم‌کردن به‌روزرسانی‌های امنیتی سریع، تصحیح اشکال، و بهبود برنامه‌ها برای برنامه‌های متعددی است که در این سیستم عامل موجودند. در صورت نیاز مشتریان، انواع پشتیبانی‌های دیگر، از جمله سفارشی‌سازی لینوکس شریف برای نیازهای سازمان، رفع مشکلات (از راه دور یا در محل)، آموزش، و اعطای گواهی‌نامه ارائه خواهد شد.
    منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وقتی خودش به جای مجانی 18500 تومان باشه پشتیبانیش دیگه صد در صد مجانیه چون همه هزینه ها رو واسه 1 هفته پشتیبانی همون اول گرفتن.
    والا من هم دوست داشتم که حتی واسه حمایت هم که شده یه نسخه ازش بخرم هموطور که در مورد خیلی دیگه از محصولات داخلی کردم مخصوصا نرم افزارها حتی اگه از نمونه مجانی خارجیش هم ضعیف تر باشه.برای حمایت. انتظار 3 تا 4 هزار تومان رو داشتم واسه یه چیز مجانی نه 18500.
    مایکروسافت هم اگه یه روز از طرف لینوکس و اوپن سورس احساس خطر بکنه برای حفظ همون مونوپولی ، ویندوز رو مجانی می کنه (همینطور که در مورد اکسپلورر کرد در برابر فایرفاکس ).اون وقت دوست دارم ببینم کی حاضره واسه لینوکس اونهم از نوع شریفش 18500 تومان پول بده.
    من اگر با لینوکس کار میکنم فقط به خاط اوپن سورس بودنشه نه مجانی بودن.مجانی بودن راحت ترین راه برای بقا و گسترش لینوکسه روی سیستم های خانگی نه 18500 تومان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وقتی خودش به جای مجانی 18500 تومان باشه پشتیبانیش دیگه صد در صد مجانیه چون همه هزینه ها رو واسه 1 هفته پشتیبانی همون اول گرفتن.
    والا من هم دوست داشتم که حتی واسه حمایت هم که شده یه نسخه ازش بخرم هموطور که در مورد خیلی دیگه از محصولات داخلی کردم مخصوصا نرم افزارها حتی اگه از نمونه مجانی خارجیش هم ضعیف تر باشه.برای حمایت. انتظار 3 تا 4 هزار تومان رو داشتم واسه یه چیز مجانی نه 18500.
    داشتم تو فهرست مطالب می گشتم چشمم افتاد به این تاپیک گفتم ببینم چه دستگیرم میشه.
    منم عجب چیزایی می گفتم ها.البته این مال اون اولاست که تازه سروع کرده بودم به کار با لینوسک.

بنده یه نسخه از لینوسک شریف رو در راستای حمایت از صنایع داخلی خریدم به مبلغ ۶ هزار تا برسه در خونه شد ۱۰ هزار.همین امروز هم بدستم رسید.بعد از ۲ هفته.به لطف فروشگاه در پیت سی تو:
    خلاصه نصبش کردم.ابتدای نصب از شما می پرسه که مراحل نصب رو فارسی می خواید یا انگلیسی که بنده بر حسب کنجکاوی فارسی رو انتخاب کردم.انصافا از انگلیسیش بهتر بود..من که خیلی حال کردم.
    بعد وارد محیط گنوم که میشید یهو می گرخید.(mi gorkhid).همه چی فارسیه حتی نرم افزار ها هم فارسیه.همه چی.باید دنبال هر چی بگردید.البته خیلی راحت میتونبد برش گردونید به انگلیسی.کیبورد فارسی و فونتهای فارسی از قبل آماده شده اند.
    پشتیبانی این محصول فقط برای یک بار نصب است..
    من فکر می کردم بر اساس دبیانه که نیست.
    mp3 هم خودش می تونه پخش کنه..
    تنها ویژگی بارزی که من دیدم اینه که همه چی فارسیه البته قبل از اینکه به انگلیسی برش گردونید.
    مجموعه آفیسش کاملتر از آبونتو ست.
    به همراه این ۲ تا سی دی یه کتابچه راهنمای فارسی تمام گلاسه رنگی هست که طریقه نصب و ویژگی های محصول رو نوشته همراه کارت پشتیبانی که مثل شارژ ایرانسل رمز و شناسه رو باید بخخراشششید.اگه فروشگاهی هم که ازش خرید کردید در انجام وظیفه کوتاهی کرده باشه (منظورم تاخیره)یه سی دی کوبونتو ۹.۰۴ هم هدیه می دن که از دلتون در بیارن.همه اینها در یک پک درست و حسابیه. که با حساب این چیزایی که گفتم خودش بیشتر از ۶ هزار تومان خرج داره.

توصیفات تکمیلی هم در آینده.
    Last edited by ali zi zeperto; 05-05-2009 at 14:43.

4. این کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •