سلام لطفا این : NetSupport و VNC Viewr رو برای دانلود بذارید لطفا کار باهاش رو توضیح بدین حتما که میشه این کار رو انجام داد : من وایرلس دارم می دونم مثلا الان یک آی پی کامپیوترش روشن هست و در شبکه هست حالا چطوری می تونم کنترلش کنم ...
سلام لطفا این : NetSupport و VNC Viewr رو برای دانلود بذارید لطفا کار باهاش رو توضیح بدین حتما که میشه این کار رو انجام داد : من وایرلس دارم می دونم مثلا الان یک آی پی کامپیوترش روشن هست و در شبکه هست حالا چطوری می تونم کنترلش کنم ...
بهترينه به نظر من چون خودم باهاش كار كردم آسان و كاربردي بدون اينكه يوزر در هنگام ديدن (فقط ديدن نه اينكه بخواي موس رو تكون بدي البته در هنگامي كه دسكتاپ رو در دست داريد ) چيزي متوجه بشهنوشته شده توسط FX64 Dual Core
موفق باشيد
يا حق
الان من این رو دانلود کردم چطوری باید ip طرف رو وارد کرد و وارد کامپیوترش شد توضیح بدین ...
سلام دوست مننوشته شده توسط hojjat2005
تا جايي كه من ميدونم اين برنامه براي شبكه داخلي هستش مثل كافي نت ها نه تو اينترنت بتوني آي پي طرف رو بهش بدي و سيستمش رو تو دست بگيري
دوست من درسته كه ويندوز و كلا سيستم عاملها نقطه ضعف هايي دارند ولي اين كارها به اين اسوني هم نيست
كه شما با داشتن يك آي پي وارد سيستم طرف بشيد و دسكتاپ طرف رو در دست داشته باشيد![]()
موفق باشيد
يا حق
این آدرس رو دوست عزیزمون FX64 Dual Core نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من وقتی که میخوام این آدرس رو باز کنم پیغام زیر میاد:
(آدرس وارد شده وجود ندارد ، در صورتی که فکر میکنید آدرس وارد شده صحیح است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در جریان بگذارید)
چیکار کنم؟
اگه کسی آدرسی داره که من بتونم اونجا Netop School کرک شده ترجیحا ورژن جدید و همچنین آموزش اونو دانلود کنم خواهشن کمک کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)