سلام آقا حامد...gsmarena خیلی تعریفش رو کرده هم صدا هم دوربینش رو گفته عالی هست.
ولی GSMArena تاچ پرو 2 رو بررسی نکرده، تاچ دیاموند2 رو بررسی کرده... فکر کنم شما منظورتون همین بود ولی دوستان تاچ پرو2 رو گفتن...
سپاس
سلام آقا حامد...gsmarena خیلی تعریفش رو کرده هم صدا هم دوربینش رو گفته عالی هست.
ولی GSMArena تاچ پرو 2 رو بررسی نکرده، تاچ دیاموند2 رو بررسی کرده... فکر کنم شما منظورتون همین بود ولی دوستان تاچ پرو2 رو گفتن...
سپاس
سلام.
اینکه فرمودید باز هم من ربطش رو به Pro2 نفهمیدم.و متوجه نشدم شما چه جوری نتیجه گرفتید این از اون بهتره در حالی که هنوز نیومده!!!!
اما اینکه HTC کلا" تو دوربین افتضاح هست یا نه رو هم من زیاد صحبتی در موردش نمیکنم اما این رو در نظر داشته باشید که X1 رو هم HTC ساخته.
اما در آخر من خودم X1 رو دارم اما موندم که چرا باید تو نظر دادن هامون با تعصب صحبت کنیم و شاید دیگران رو به اشتباه بندازیم؟
شاد باشید.![]()
سلام دوستان...چطور میشه برای x1 اسکرین سیور گذاشت(آدرس)....آیا راهی داره که تصویر پس زمیسنه دسکتاپ تار نشه..انگار یه لایه روش کشیده شده
اگه میشه تنظیم ساعت اس ام اس و ساعت دو تا از پنل های اصلی که یک ساعت از ساعت اصلی عقب هستند رو یکی توضیح یا ارجاع به صفحه مورد نظر بده
ممنون
ميدونستم كه اين رو ميگيد. در جواب نميدونم چي بگم و نميدونم چرا. شايد خود se هم در ساخت x1 دست داشته. احتمالش زياده. اما بقيه جواب رو پايين بخونيد:
شايد هم تعصب بي تاثير نباشه ولي من pro2 رو دنباله diamond و hd ميدونم و در مورد اونها هم گفتم كه من با توجه با diamod كه خودم داشتم و review هاي مختلف و نظرات ديگران عرض كردم.
در كل فكر كنم به حرفهاي دوستان در اينجا بايد به عنوان نظر شخصي نگاه كنيد نه يك قانون بي چون و چرا از طرف يك متخصص ppc
ممنون
Last edited by mhargoon; 03-05-2009 at 14:47.
دی...ساری.همون.سلام آقا حامد...
ولی gsmarena تاچ پرو 2 رو بررسی نکرده، تاچ دیاموند2 رو بررسی کرده... فکر کنم شما منظورتون همین بود ولی دوستان تاچ پرو2 رو گفتن...
سپاس
دی..اگر به کل خودش ساخته بود که روش مارک htc میزد.مریض که نبود بده se لوگو بزنه بالاش.در نظر داشته باشید که x1 رو هم htc ساخته.
درسته با هم همکاری کردن ولی نه اینکه دیگه htc ساخته بعد برده دم در کارخونه se و بگه بفرما شما فقط اسم شرکت رو بزنی بالاش حله.
x1 را گرفتم
ولی برای خواندن ebook اصلا انچه که من انتظار داشتم نیست
این صحفه زیاد کوچک است و باید یک HTC HD می گرفتم
فکر کنم باید اینو بفروشم
حالا ، من شنیدم میشه روی موبایل به کتاب گوش داد . چطور این کار میشه با چه نرم افزاری؟
من تونستم ساعت پنل ها رو درست کنم ولی ساعت اس ام اس نشد...در مورد تصویر پس زمینه هم توضیح بدید لطفا
یه کمکی بدین لطفا من با گوشیم نمی تونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم.ایراد از کجاست؟؟چیو باید تنظیم کنم تا وصل میشه بلافاصله قطع میشه...
دوستان آخرين رام گوشي واسه چه تاريخيه؟؟؟
واسه من زده 2008... بايد آپديت بشه؟
براي اصلاح ساعت اس ام اس، يه سرچ تو همين تاپيك كنيد، هست.... يه برنامه 1 كيلو بايتيه.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)