توی تاپیک حل مشکلات هم مطرح کرده بودی اونجا هم گفتم.
روی چه ویندوزی بازی میکنی؟
من روی ویستا همین مشکل رو داشتم ولی روی xp درست شد.
توی تاپیک حل مشکلات هم مطرح کرده بودی اونجا هم گفتم.
شما مطمئن باش اگه سیستم ایشون ویستا رو جواب بده پس خود ویندوز مشکلی نداره
تا مسئله سیستم عامل پیش میاد همه میگن ویستا رو عوض کن و xp نصب کن چون که به درد نمیخوره
در صورتی که الان بهترین ویندوزه و من همه بازی هایی رو که نصب کردم جواب داده و نه نگفته
یه دایرکت ایکس 10 ویستا به کل اکس پی میارزه ...
منم رو ویستا بازی کردم
بابا من هم خودم طرفدار ویستا هستم. ولی برای من 1 همچین مشکلی روی ویستا پیش اومد. ولی روی xp درست شد. اینم مشخصات سیستم:
8800gt vga
3ghz core2duo cpu
4gig ram
Asus p5e
حالا به نظر شما من از لحاظ سخت افزاری کم میاوردم؟
سلام
بحث نه سر ویستاست نه اکس پی
این بازی مشکلاتی داشت که سر هر سیستم ممکن بود کم بیاره
نمونه اش رو من در صفحات قبل گفتم من هم از نظر سیستم کم ندارم و بهترین سی پی یو - از این 4 هسته ای ها رو دارم - مشکل این بود که این بازی کلا مشکل داشت و مشکل ماها هم نیست یک سرچ توی اینترنت بکنید میبینید همه همین مشکل رو داشتن
و راه حل های گوناگونی داشت یکی اینکه نوع ویندوز عوض شه
حالا اینکه برای یکی روی ویستا میاد برای یکی نه این مشکل خود بازی هست
سلامی دوباره من روی xpsp3 نصب کردم
سلامنه. ربطی به روز و شب نداره.
خانواده لوسی که مردن!
شما الان فقط باید دنبال برادرش بگردین و جایی که برادرش هست روی نقشه مشخص نیست.
درسته جاش روي نقشه مشخص نيست !!!
خيلي گشتم ولي هنوز كه پيداش نكردم ...
اون دوتا منطقه اي رو كه روي نقشه مشخص ميكنن رو ژيدا كردم ولي اونجا هم چيزي نيست !!!
اميدوارم كه بتونم پيداش كنم ...
آهان يه چيزي ...
سر راه كه داشتم ميرفتم ماموريت big town رو انجام بدم ( همون ايستگاه پليس كه بايد ميرفتم ) يه شهري رو ديدم كه slaver ها اونجا بودن... يارو گفت نميذارم بياي تو... يا 500 تا پول بايد بهش ميدادم يا ميرفتم 4 نفر مخصوص رو دسگير مي كردم و براش ميبردم !!!
شما ها چي كار كردين ..؟ پول دادين بهش ؟ اصلا" تو اون شهره چه خبره ؟!!!
من خودم الان دارم رو ويستا بازي ميكنم و همچين مشكلي رو ندارم ...توی تاپیک حل مشکلات هم مطرح کرده بودی اونجا هم گفتم.
برادرم هم رو XP ... اونم مشكلي نداره بازيش ...
درستهسلام
بحث نه سر ویستاست نه اکس پی
این بازی مشکلاتی داشت که سر هر سیستم ممکن بود کم بیاره
نمونه اش رو من در صفحات قبل گفتم من هم از نظر سیستم کم ندارم و بهترین سی پی یو - از این 4 هسته ای ها رو دارم - مشکل این بود که این بازی کلا مشکل داشت و مشکل ماها هم نیست یک سرچ توی اینترنت بکنید میبینید همه همین مشکل رو داشتن
و راه حل های گوناگونی داشت یکی اینکه نوع ویندوز عوض شه
حالا اینکه برای یکی روی ویستا میاد برای یکی نه این مشکل خود بازی هست
منم فكر نمي كنم به ويندوز مربوط باشه ...
اگه اسپیچت بالا نباشه بالاخره مجبوری تو یکی از مراحل بازی اون تو بری .....سر راه كه داشتم ميرفتم ماموريت big town رو انجام بدم ( همون ايستگاه پليس كه بايد ميرفتم ) يه شهري رو ديدم كه slaver ها اونجا بودن... يارو گفت نميذارم بياي تو... يا 500 تا پول بايد بهش ميدادم يا ميرفتم 4 نفر مخصوص رو دسگير مي كردم و براش ميبردم !!!
شما ها چي كار كردين ..؟ پول دادين بهش ؟ اصلا" تو اون شهره چه خبره ؟!!!
اون موقع بازم بستگی به اسپیچت داره که چیکار میکنی ....
اگه گود کارما هستی برو جلو همه رو بکش! کارمای تپلی به دست میاری! یه ماموریت همن داره که باید بچه برده ها ر وآزاد کرد که اگه با جنگ و دعوا وارد شی می تونی انجامش بدی!
راستی ماموریت بیگ تاون رو انجام دادی و بعدشم "اگه" گذاشتی براشون ربات درست کنی به منم یاد بده چطوریه:31
سلام بچه ها .
خبری از dlc جدید نشد؟؟؟؟
کسی نگرفته؟؟؟
اومده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)