اين که 71 مگابايته با ديال آپ ميدوني چند قرن طول ميکشه دانلودشکاشکي ديال آپش هم ديال آپ بود و سرعتش هم 56 اما در عمل سرعتش 12 الي 30 هست
پس بيخيال اين بشيم بريم سراغه جت خودمون که داريمش....![]()
اين که 71 مگابايته با ديال آپ ميدوني چند قرن طول ميکشه دانلودشکاشکي ديال آپش هم ديال آپ بود و سرعتش هم 56 اما در عمل سرعتش 12 الي 30 هست
پس بيخيال اين بشيم بريم سراغه جت خودمون که داريمش....![]()
دوست عزیز
بگم که Sound track های بازی در اینترنت موجود هست. و حداکثر با حجم حول و حوش 100 مگابایت باید قابل دانلود باشه.
ضمن اینکه من خودم این کاری که شما می خواهید بکنید رو با Most Wanted و Underground 2 کردم ، باید بگم کار بسیار وقت گیری هستش باید ترک به ترک جدا کنید توی فایل جدا بریزید ID آهنگ رو مشخص کنید ، خواستید Album Cover ها رو دانلود کنید. به هر حال هر نرم افزار Wave Editor که دستتون بهش میرسه (لازم نیست ّForge یا Audible باشه) کار شما رو راه می اندازه . برای ضبط هم Jet Audio واقعا خوبه. (گرچه غالب همون Wave Editor ها هم این قابلیت رو دارن)
بله حیف.
ولی امکانات Sound Forge بیشتر بود و راحت تر میتونستی ویرایش کنی.
تو بازار هست(100%)مطمئن باش. نرم افزار معروفیه.
موفق باشید.
کار وقت گیری نیست.
من خودم با روشی که آموزش دادم راحت ضبطشون کردم.(مخصوصا Under Ground و هم Most Wanted )
توی بازی باید بریم توی قسمت option بعد هم یه قسمتی بود که دقیق یادم نیست اسمشو ، ولی یه جایی بود که می تونستیم آهنگ ها رو پخش کنیم و بعد هم اون Sound Forge ضبط میکرد ، با همون کیفیت.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)