تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 649 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

gsmarena خیلی تعریفش رو کرده هم صدا هم دوربینش رو گفته عالی هست.
    سلام آقا حامد...
    ولی GSMArena تاچ پرو 2 رو بررسی نکرده، تاچ دیاموند2 رو بررسی کرده... فکر کنم شما منظورتون همین بود ولی دوستان تاچ پرو2 رو گفتن...
    سپاس

2. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ببخشید که دخالت میکنم ولی من هم اچ دی داشتم و هم دایموند . الان هم اکسپریا دارم . با اینکه اچ دی 5 مگا بود ولی واقعا در محیط بسته و نور کم افتضاح بود . دایموند رو که اصلا نباید بحثش رو بکنی چون از رده خارج بود . اما اکسپریا در محیط بسته بهتر از اچ دی عمل میکنه . کلا htc توی بخش دوربین خیلی بد عمل میکنه . اما اکسپریا دوربینش کاملا شبیه سریهای k و w سونی اریکسونه .
    اين حرفم با حساب و كتاب كامل بود.
    اولا كه diamond رو خودم داشتم، با اينكه به عنوان ppc بد نبود ولي من اون رو پايين تر از x1 ميدونم.و بعد رو حساب دوستاني كه مثل mehdimdi اين گوشي ها (hd و pro) رو داشتن و رو حساب ريوهاي مختلف در سايتهاي معتبر.
    موفق باشي و ممنون
    سلام.

اینکه فرمودید باز هم من ربطش رو به Pro2 نفهمیدم.و متوجه نشدم شما چه جوری نتیجه گرفتید این از اون بهتره در حالی که هنوز نیومده!!!!
    اما اینکه HTC کلا" تو دوربین افتضاح هست یا نه رو هم من زیاد صحبتی در موردش نمیکنم اما این رو در نظر داشته باشید که X1 رو هم HTC ساخته.
    اما در آخر من خودم X1 رو دارم اما موندم که چرا باید تو نظر دادن هامون با تعصب صحبت کنیم و شاید دیگران رو به اشتباه بندازیم؟

شاد باشید.

4. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان...چطور میشه برای x1 اسکرین سیور گذاشت(آدرس)....آیا راهی داره که تصویر پس زمیسنه دسکتاپ تار نشه..انگار یه لایه روش کشیده شده
    اگه میشه تنظیم ساعت اس ام اس و ساعت دو تا از پنل های اصلی که یک ساعت از ساعت اصلی عقب هستند رو یکی توضیح یا ارجاع به صفحه مورد نظر بده
    ممنون

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.

در نظر داشته باشید که X1 رو هم HTC ساخته.
    ميدونستم كه اين رو ميگيد. در جواب نميدونم چي بگم و نميدونم چرا. شايد خود se هم در ساخت x1 دست داشته. احتمالش زياده. اما بقيه جواب رو پايين بخونيد:

موندم که چرا باید تو نظر دادن هامون با تعصب صحبت کنیم و شاید دیگران رو به اشتباه بندازیم؟
    شايد هم تعصب بي تاثير نباشه ولي من pro2 رو دنباله diamond و hd ميدونم و در مورد اونها هم گفتم كه من با توجه با diamod كه خودم داشتم و review هاي مختلف و نظرات ديگران عرض كردم.

در كل فكر كنم به حرفهاي دوستان در اينجا بايد به عنوان نظر شخصي نگاه كنيد نه يك قانون بي چون و چرا از طرف يك متخصص ppc
    ممنون
    Last edited by mhargoon; 03-05-2009 at 14:47.

7. این کاربر از mhargoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام آقا حامد...
    ولی gsmarena تاچ پرو 2 رو بررسی نکرده، تاچ دیاموند2 رو بررسی کرده... فکر کنم شما منظورتون همین بود ولی دوستان تاچ پرو2 رو گفتن...
    سپاس
    دی...ساری.همون.

در نظر داشته باشید که x1 رو هم htc ساخته.
    دی..اگر به کل خودش ساخته بود که روش مارک htc میزد.مریض که نبود بده se لوگو بزنه بالاش.
    درسته با هم همکاری کردن ولی نه اینکه دیگه htc ساخته بعد برده دم در کارخونه se و بگه بفرما شما فقط اسم شرکت رو بزنی بالاش حله.

9. 8 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

x1 را گرفتم

ولی برای خواندن ebook اصلا انچه که من انتظار داشتم نیست

این صحفه زیاد کوچک است و باید یک HTC HD می گرفتم

فکر کنم باید اینو بفروشم

حالا ، من شنیدم میشه روی موبایل به کتاب گوش داد . چطور این کار میشه با چه نرم افزاری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان...چطور میشه برای x1 اسکرین سیور گذاشت(آدرس)....آیا راهی داره که تصویر پس زمیسنه دسکتاپ تار نشه..انگار یه لایه روش کشیده شده
    اگه میشه تنظیم ساعت اس ام اس و ساعت دو تا از پنل های اصلی که یک ساعت از ساعت اصلی عقب هستند رو یکی توضیح یا ارجاع به صفحه مورد نظر بده
    ممنون
    من تونستم ساعت پنل ها رو درست کنم ولی ساعت اس ام اس نشد...در مورد تصویر پس زمینه هم توضیح بدید لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه کمکی بدین لطفا من با گوشیم نمی تونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم.ایراد از کجاست؟؟چیو باید تنظیم کنم تا وصل میشه بلافاصله قطع میشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان آخرين رام گوشي واسه چه تاريخيه؟؟؟
    واسه من زده 2008... بايد آپديت بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

براي اصلاح ساعت اس ام اس، يه سرچ تو همين تاپيك كنيد، هست.... يه برنامه 1 كيلو بايتيه.........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •