با سلام
ساختن نقشه واسه برنامه trekbuddy
همانطور که همتون میدونید نقشه های جی پی اس برنامه smartcom که واسه نوکیا هست زیاده و تو همین سایت تا دلتون بخواد واسه همه شهرا پیدا میشه.
کاری که ما باید بکنیم اینه که این نقشه هارو تبدیل به نقشه هایی بکنیم که برنامه trekbuddy اجراش کنه
واسه اینکار اول برنامه های مورد نیازو از لینک زیر که آپ کردم تهیه کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساس کار خیلی سادست.ما باید ogf2 رو به یکی از فرمتهای معمول
تصویری(jpeg-pngاساس کار خیلی سادست.ما باید ogf2 رو به یکی از فرمتهای معمول
تصویری(jpeg-png-gif)تبدیل کنیم و فایل کالیبره(map)رو به فرمت gmi که مورد استفاده در trekbuddy
هست تبدیل کنیم.بعد هم عکس بزرگ رو به قطعات کوچک برش بزنیم-gif)تبدیل کنیم و فایل کالیبره(map)رو به فرمت gmi که مورد استفاده در trekbuddy
هست تبدیل کنیم.بعد هم عکس بزرگ رو به قطعات کوچک برش بزنیم.
برنامه ogf2 convertor رو اجرا کنید.در بالا تیک enable preview رو بزنید.مسیر نقشه بافرمت ogf2
رو مشخص کنید و نقشه مورد نظر رو انتخاب کنید.حالا باید تصویر نقشه رو تو برنامه ببینین.حالا export images رو انتخاب کنید.
فرمتی رو که میخاین نقشه بهش تبدیل بشه رو انتخاب کنید.png را انتخاب کنید.حالا yes رو انتخاب کنید.عکس نقشه با همون فرمتی که انتخاب کردید
تو همون مسیر فایل اصلی ذخیره میشه.
حالا باید فایل کالیبره(map)رو به gmi تبدیل کنیم:
من برنامه ای واسه این کار پیدا نکردم،اگه کسی راهی پیدا کرد مارو بی خبر نذاره اما نگران نباشید،با رفتن به این سایت میتونید اینکارو online
انجام بدید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در پله اول مسیر فایل map رو انتخاب کنید.در پله دوم gmi رو انتخاب کنید.ودر آخر download result رو و مسیر سیو
فایل gmi رو انتخاب کنید.
حالا وقتشه که اون فایل تصویری و فایل gmi رو توی یه فولدر جداگانه و در کنار هم قرار بدیم.(این خیلی مهمه)
نکته مهم:ممکنه اسم فایل gmi با عکس نقشه کمی تفاوت داشته باشه که میتونید اسم عکس رو درست مثل فایل gmi تغییر بدین.
حالا برنامه map callibrator رو باز کنید.نقشه رو باز کنید.اگه همه چیز درست باشه،باید نقاط کالیبره شده رو توی نقشه ببینید.
حالا باید نقشه رو توسط همین برنامه توی یه مسیر جداگانه دیگه سیو کنید.الان باز هم دوتا فایل ذارید.یکی عکس نقشه و دیگری gmi.
دیگه کار تمومه،الان باید برنامه tbcotter رو باز کنید،در کادر اول مسیر نقشه،در کادر دوم مسیر فایل gmi ودر کادر سوم مسیر ذخیره خروجی رو که حتما
باید یه مسیر کاملا مجزا باشه رو انتخاب کنید.حالا استارت کنید.نتیجه کار سه تا فایله که مورد استفاده در برنامه trekbuddy هستش.
البته اینو من بگم که من این کارو واسه نقشه رشت انجام دادم ولی کالیبره نشد.ولی باز پیشرفتیه واسه خودش.
برگرفته از مطالب دوست خوبم duty در سایت موبایلستان
تشکر بی زحمت یادتون نره