اس ام اس بهت نميرسه يا اينكه ميرسه ولي آيكنش نمياد؟
از برنامه ي Mcleaner هم استفاده نميكني؟
اس ام اس بهت نميرسه يا اينكه ميرسه ولي آيكنش نمياد؟
از برنامه ي Mcleaner هم استفاده نميكني؟
اي بابا استاد تو ديگه چرا؟؟؟؟
ارور مربوط به تاريخه...
دكمه detail رو بزن و تاريخ گوشي رو بين دو تا تاريخ نوشته شده قرار بده.
اگه هك ساين رو انجام بدي ديگه لازم نيست هر دفعه تاريخ رو دستكاري كني.
موفق باشي.
اول اینجا پرسیده بودم کسی نتونست جواب بده!!!!!!!!!!
مرسی که جواب دادی
نه برای همون کیبرد مجازی می خوام کیبورد خودش مشکلی نداره فقط کلا عربی میشناسه نه فارسی
ینی حتی روش hand write هم عربی مینویسه بعد از فلش کردن
در رابطه با زوم کردن هم همانطور که گفتم عجیبه ولی شده دیگه ینی با چرخک زوم نمیکنه و ممکن شده
cda گوشی گذاشتم توی کلوپ p1 اگه یه نگاه بکنی دمت گرم یکی از دوستان گفت آپدیت کن
دوستان این جمله یعنی چی ؟
در ابتدا نیاز است شما قبلیت pop3 را برای Accoumt یا حساب کاربریGmail خود فعال نمایید
برای این منظور ابتدا وارد سایت Gmail شده و با حساب کاربری خود به آنLogin نمایید
برای اینکه ایمیل هات رو روی گوشی (تو Messanging گوشی) ببینی باید تنظیم کنی گوشیت رو مثل زیر و یه اکانت Gmail داشته باشیدر ابتدا نیاز است شما قبلیت pop3 را برای Accoumt یا حساب کاربریGmail خود فعال نمایید
Last edited by vahidsport; 01-05-2009 at 12:20.
آقا وحید ازت ممنونم شما که زحمت درج تصویر رو کشیدید کاش از ابتدا برام بگی فرق ایمیل با جی میل چیه؟ و این تصویری که شما درج کردی از کجا بیارم و پر کنم ؟ ببخشید که با این ریز سوال ها باعث زحمت می شم
خواهش میکنم
ایمیل برای سایت Yahoo هست و جی میل برای سایت Google و برای ساختن جی میل باید بهبریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه گوشیتون از گوشی های P990,P1,W960,W950,G700,G900 هست باید برید تو Messaging گوشی بعد Setting بعد Email Accunt و یه ایمیل بسازید
مثل این عکس که گذاشتم برای هر قسمت رو پرکنید
گوشیم سامسونگ D900i و این امکاناتو داره ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . میخوام به راحت ترین راه ممکن ایملامو ببینم
آیا اول بایید به آدسی که دادی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برم و جیمیل بسازم ؟ تا بتونم اونو تو گوشیم وارد کنم ؟ یا نه اصلن یه آموزشی تصویری گام به گام برای افراد مبتدی سراغ نداری که خودتو از دست من راحت کنی ؟ !!!!!!!!!
Last edited by ashrafi116; 01-05-2009 at 16:47.
اره اول باید یه جیمیل بسازیآیا اول بایید به آدسی که دادی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برم و جیمیل بسازم ؟
من همچین اموزشی ندیدم ولی برنامه جاوا دیدم که همین کارو میکنهیا نه اصلن یه آموزشی تصویری گام به گام برای افراد مبتدی سراغ نداری که خودتو از دست من راحت کنی ؟
این
و اینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من چند وقتیه دنبال هک شده ی این برنامه که با جاوا ساختنش می گردم اما اصلا چیزی پیدا نکردم . این برنامه همون MobileMath هستش که برای گوشیهای لمسی جواب نمی داد (مثل UIQ3) . اگه یه طوری بتونید اونو کرک یا قعالش کنید خیلی رو خوشحال میکنید . خیلی ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)