تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 778 از 940 اولاول ... 278678728768774775776777778779780781782788828878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

استاد به این ادرس رفتم پچ 1.20 رو دارم دانلود میکنم اما لینکه کرکش فکر کنم تاریخ مصرفش گذشته.اگه براتون زحمتی نیست میتونید لینک رو چک کنید؟
    سپاس گزارم.

از اینجا میتونی کرک و سایر پچ ها و ابزار هارو دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان ، یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم شما راهنمایی کنید.
    من این بازی رو البته ای نسخه ای که ایرانی ها از 2 دی وی دی به 1 دی وی دی تبدیلش کرده بودن گرفتم...
    نصبش حدود 1.5 ساعت وقت گرفت که در پایان هم ارور داد و نصب نشد!
    روو چندتا سیستم دیگه هم نصبش کردم و همین مشکل رو داشت...
    رفتم از قسمت Add Or Remove پاکش کنم که همش این پیغام رو می ده :

The Following File Dose Not Exist Or Is Not A Valid Unistallation Log File.
    C:/Games/T20GAMES/Unistal.Log

و پاک نمی شه!چیکار کنم تا از بین بره؟!
    نرم افزار خاصی برای این کار نیست؟!
    با تشکر...
    خب برو توی تایپیک نرمافزارها و نرمافزار unsistaller رو دانلود کن به راحتی بازیتم پاک میکنه

2. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پچ 1.40 رو نصب كردم و واقعا شاهد تغييرات بسيار خوب و زيبايي بودم يك پچ مكمل و زيبا از كونامي باعث شده كه بازي از اين رو به اون رو بشه خصوصيات پچ كه من استنباط كردم تا اينجا:
    ديگه دروازبان ها در مقابل شوت هاي سنگين و مهلك كه در موقعيت هاي تك به تك زده ميشه شانس بسيار كمي براي مهار دارند در حاليكه قبل نصب پچ هر چقدر شوت از نزديك و با شوت پر قدرت زده مي شد دروازبان هر چقدر هم كه ضعيف بود با يه عكس العمل مصنوعي و غير واقعي موفق مي شد توپ رو مهار كنه.
    ديگه شوت هايي كه توسط بازيكنان شوت زن از پشت محوطه جريمه زده ميشه با اختلاف از بالاي دروازه به بيرون نمي ره و در چهار چوب هست
    موشن هاي جديدي در هنگام دريافت پاس يا دادن پاس و حتي حركات بدون توپ بازيكنان به بازي اضافه شده.
    پاس ها دقيق تر شدن و تعداد پاس هاي اشتباه كه قبلا واقعا از حساب كتاب در ميومد كم شدن
    به نظر مي رسه بازيكنان هوشمند تر شدن.
    ضربات آزاد بسيار بهبود پيدا كردن و ضربات آزادي كه از فصله دور زده ميشن شانس گل شدن دارند. در حاليكه قبلا دروازبانان خيلي راحت از پس شوت هاي ايستگاهي كه از فاصله نسبتا دور به دروازشون شليك مي شد بر مي اومدند.
    اينها همگي استنباط بنده از اين پچ بود بسيار عالي هست اين پچ و به همون اندازه كه پچ 1.30 رو پيشنهاد مي كردم دانلود اين پچ استثنايي رو به همه پيشنهاد مي كنم و از اونجايي كه احتمالا اين آخرين پچي باشه كه كونامي عرضه كرده ارزش دانلود رو واقعا داره

لينك مستقيم پچ 1.40
    کد:

استاد به این ادرس رفتم پچ 1.20 رو دارم دانلود میکنم اما لینکه کرکش فکر کنم تاریخ مصرفش گذشته.اگه براتون زحمتی نیست میتونید لینک رو چک کنید؟
    پچ رو که میخوام اجرا کنم ارور میده the upgrade ----- cannot be installed مشکل از کجاست؟
    نه بابا مگه خوردنه تاريخ مصرفش بگذره اشكال از فروم هست بعضي كلمات رو فليتر مينه مثله كلمه ل.ي.و.ن يا كلمه C.R.A.C.K تازگيا هم كلمه P a t c h رو براي دانلود كرك توي اون لينك جايي كه نقطه چين هست اين كلمه رو بي فاصله بنويس C r a c k
    Last edited by Spaniuly; 30-04-2009 at 00:33.

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

پچ 1.40 رو نصب كردم و واقعا شاهد تغييرات بسيار خوب و زيبايي بودم يك پچ مكمل و زيبا از كونامي باعث شده كه بازي از اين رو به اون رو بشه خصوصيات پچ كه من استنباط كردم تا اينجا:
    ديگه دروازبان ها در مقابل شوت هاي سنگين و مهلك كه در موقعيت هاي تك به تك زده ميشه شانس بسيار كمي براي مهار دارند در حاليكه قبل نصب پچ هر چقدر شوت از نزديك و با شوت پر قدرت زده مي شد دروازبان هر چقدر هم كه ضعيف بود با يه عكس العمل مصنوعي و غير واقعي موفق مي شد توپ رو مهار كنه.
    ديگه شوت هايي كه توسط بازيكنان شوت زن از پشت محوطه جريمه زده ميشه با اختلاف از بالاي دروازه به بيرون نمي ره و در چهار چوب هست
    موشن هاي جديدي در هنگام دريافت پاس يا دادن پاس و حتي حركات بدون توپ بازيكنان به بازي اضافه شده.
    پاس ها دقيق تر شدن و تعداد پاس هاي اشتباه كه قبلا واقعا از حساب كتاب در ميومد كم شدن
    به نظر مي رسه بازيكنان هوشمند تر شدن.
    ضربات آزاد بسيار بهبود پيدا كردن و ضربات آزادي كه از فصله دور زده ميشن شانس گل شدن دارند. در حاليكه قبلا دروازبانان خيلي راحت از پس شوت هاي ايستگاهي كه از فاصله نسبتا دور به دروازشون شليك مي شد بر مي اومدند.
    اينها همگي استنباط بنده از اين پچ بود بسيار عالي هست اين پچ و به همون اندازه كه پچ 1.30 رو پيشنهاد مي كردم دانلود اين پچ استثنايي رو به همه پيشنهاد مي كنم و از اونجايي كه احتمالا اين آخرين پچي باشه كه كونامي عرضه كرده ارزش دانلود رو واقعا داره

لينك مستقيم پچ 1.40
    کد:

نه بابا مگه خوردنه تاريخ مصرفش بگذره اشكال از فروم هست بعضي كلمات رو فليتر مينه مثله كلمه ل.ي.و.ن يا كلمه C.R.A.C.K تازگيا هم كلمه P a t c h رو براي دانلود كرك توي اون لينك جايي كه نقطه چين هست اين كلمه رو بي فاصله بنويس C r a c k
    سلام
    هر کاری میکنم سایتو باز نمیکنه ارور میده چه جوری دانلود کنم ؟

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب برو توی تایپیک نرمافزارها و نرمافزار unsistaller رو دانلود کن به راحتی بازیتم پاک میکنه
    ممنون دوست من ، میشه لینکش رو اینجا هم بذاری؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    هر کاری میکنم سایتو باز نمیکنه ارور میده چه جوری دانلود کنم ؟
    توي لينك يه قسمتش نقطه چين هست دستي بنويس p a t c h الته بدون فاصله اين كلمه اتوماتيك تازگيا توسط فروم فليتر شده

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

ممنون دوست من ، میشه لینکش رو اینجا هم بذاری؟!
    سلام مجتبی جان
    به این ادرس مراجعه کنید ودر خواست نرم افزار کنید .
    کد:
    قربانتان

شما برنامه PES Legend رو نياز داريد كه البته يا بايد ويستا باشه سيستم عامل شما يا هم اگه از xp استفاده مي كنيد برنامه دات نت فريم ورك 3.5 رو نصب كني

سلام ارمین جان
    ببخشید ولی من این نرم افزار رو هم روی ویستا وهم روی xp اجرار کردم وبرای اجرای این نرم افزار روی xp از هیچ برنامه ای یا حتی برنامه ای که شما میگید استفاده نکردم ونیازی به نصب این برنامه نیست .
    قربانتان

10. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ارمین جان
    ببخشید ولی من این نرم افزار رو هم روی ویستا وهم روی xp اجرار کردم وبرای اجرای این نرم افزار روی xp از هیچ برنامه ای یا حتی برنامه ای که شما میگید استفاده نکردم ونیازی به نصب این برنامه نیست .
    قربانتان
    چرا اگه XP سرويس پك 2 باشه نياز هست. احتمالا ويندوز شما اين برنامه رو موقع نصب اتوماتيك نصب كرده .Net Framework محصول مايكروسافت هست و روي ويندوز ها قرار داده ميشه تا در موقع نصب ويندوز اون هم نصب بشه. البته اگه ويندوز SP3 باشه كه كلا اين برنامه رو sp3 اينكلود هست

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من پچ 1.4 رو دانلود کردم ولی هنگام نصب هنگ میکنه ...
    لطفآ کمکم کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12 حل مشکل نصب برنامه ی install orginal_2

با سلام خدمت دوستان
    بعضی از دوستان هنگام نصب این برنامه دچار مشکل ارور می شدن این مشکل قابل حل هستش .
    اما شرطی داره که باید اجرا بشه واون اینکه باید سیتم شما بالا باشه .
    شما می تونید با نصب ویندوز ویستا این برنامه رو نصب کنید ولی باید به این نکته توجه داشته باسید که :
    هنگام نصب این برنامه شما یه ادرس پیش فرض برای نصب دارید باید دقت کنید که در این مسیر نصب نشه اگه در این مسیر نصب بشه باز ارور خواهد داد ولی شما اکه این برنامه رو در محل نصب بازی نصب کنید هیچ مشکل نخواهید داشت ودر فولدر زیر .به طور مثال :
    E:\ Pro Evolution Soccer 2009
    فقط دقت داشته باسید که باید در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب بشه .
    موفق باشید
    قربانتان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان برای من پچ 1.4 هنگ میکنه ! تو پچ 1.3 هم همین بود . تو ویندوز Sp 2 و Sp 3 هم فرقی نمیکنه . هنگام نصب قبل اینکه هیچ آدرسی بپرسه برا نصب روی این پنجره هنگ میکنه :

کمکم کنید .
    Last edited by salazar.basiliska; 30-04-2009 at 15:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •