تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 131 از 925 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 9244

نام تاپيک: آخرين اخبار موبايل : Mobile News

  1. #1301
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض آمار استراداد وجوه ثبت‌نام تلفن همراه

    با توجه به گذشت 28 روز از زمان آغاز استرداد وجوه ثبت‌نام سيم كارت، 840 هزار نفر براي دريافت پول خود به باجه‌هاي پست بانك مراجعه كردند.

    به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مدت، بيش از 600 هزار نفر پول خود را از شعبات پست بانك دريافت كرده‌اند؛ اما با وجود وعده‌ي مسوولان مبني بر حل مشكل نظام بانكي، هنوز 340 هزار نفر موفق به دريافت پول خود نشدند.

    به‌نظر مي‌رسد كه شروع واگذاري سيم‌كارت‌ها در موعد مقرر باعث شده تا متقاضيان سيم‌كارت اعتماد بيشتري به مسوولان پيدا كنند و در نتيجه از تعداد مراجعات آن‌ها براي استرداد وجوه كاهش پيدا كند.

    isna.ir

  2. #1302
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض هند به مركز توليد و صادرات گوشي تلفن همراه آسيا تبديل مي‌شود

    كشور هند كه اكنون سريع‌ترين رشد بازار خدمات وايرلس جهان را دارد، در آينده‌ي نزديك به مركز توليد و صادرات گوشي تلفن همراه تبديل خواهد شد.

    شركت‌هاي سازنده‌ي گوشي تلفن همراه در جهان، اكنون نگاه ويژه‌اي به سومين اقتصاد بزرگ آسيا دارند كه البته در زمينه‌ي صنعت فناوري نيز پيشگام است.

    به عقيده‌ي كارشناسان بازار، هيچ ترديدي نيست كه هند در حال تبديل شدن به مركز صادرات گوشي تلفن همراه به خاورميانه، كشورهاي همسايه و حتي اروپا است.

    در اين ميان نوكيا، كه نيمي ‌از بازار ‌٥/٢ ميليارد دلاري تلفن همراه هند را در كنترل خود دارد، ‌٤٠ درصد از حجم توليد ساليانه‌ي خود را در هند به صادرات اختصاص مي‌دهد.

    شركت ال.جي كره‌ي ‌جنوبي نيز اخيرا در ايالت "پون" هند، كارخانه‌ي توليد گوشي تلفن همراه با ظرفيت توليد ‌٢٠ ميليون دستگاه تا سال ‌٢٠١٠، ايجاد كرده كه نيمي ‌از آن صادر خواهد شد.

    نتايج تازه‌ترين مطالعات انجام شده همچنين نشان مي‌دهد، بازار داخلي تلفن همراه هند تا سال ‌٢٠١٠، به ‌٨/٥ ميليارد دلار مي‌رسد و پيش‌بيني مي‌شود امسال بيش از ‌٥٥ ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه مصرف خواهد داشت كه نسبت به سال قبل حدود ‌٧١ درصد افزايش يافته است؛ علاوه بر آن، اين كشور ماهانه شاهد افزايش چهار تا پنج ميليوني تعداد مشتركان تلفن همراه است.

    isna.ir

  3. #1303
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض پي‌گيري كشف مزاحمت تلفن همراه از طريق دفاتر هشت‌گانه‌ي ارتباطات سيار

    مشتركان شركت ارتباطات سيار، از اين پس مي‌توانند براي اعلام شكايت از مزاحمت‌هاي تلفني، به دفاتر هشت‌گانه‌ي ارتباطات سيار در تهران مراجعه كنند.

    پيش از اين، روال شكايت از مزاحمت‌هاي تلفن همراه به اين شكل بود كه شاكي براي اعلام شكايت از مزاحمت‌هاي تلفني خود، بايد حتما به دفتر بازرسي و پاسخگويي به شكايات در شركت مخابرات ايران يا ارتباطات سيار مراجعه مي‌كرد كه اين مساله گله‌مندي‌هاي بسياري را براي عموم به وجود آورده بود.



    عباسعلي ابوالفضلي - سرپرست روابط عمومي شركت ‌ارتباطات سيار - در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، درباره‌ي نحوه‌ي كشف مزاحمت‌هاي تلفني، با بيان اين كه قبل از اين كه سيستم نمايشگر، بر روي تلفن‌هاي ثابت و سيار نصب شود، مزاحمت‌هاي تلفني بسياري وجود داشت، اما امروزه ديگر اين نوع مزاحمت‌ها بسيار كمتر شده است، اظهار داشت: اخيرا تمهيداتي انديشيده شد تا تمام ‌مشتركان ارتباطات سيار بتوانند به طور مستقيم به نواحي هشت‌گانه‌ي دفاتر ارتباطات سيار، در سطح تهران مراجعه و شكايت خود را براي كشف مزاحمت‌هاي تلفني تنظيم كنند.

    او ادامه داد: در مرحله‌ي اول، هويت شاكي احراز مي‌شود؛ در صورتي كه كسي به نيابت از شاكي مراجعه كرده باشد، بايد وكالت‌نامه‌ي محضري داشته باشد و اگر مالك تلفن همراه فوت شد، بايد انحصار ورثه را در اختيار داشته باشد.

    او با اشاره به اين كه در گذشته، مصاديق مزاحمت، سكوت، تهديد، فحاشي و مسائل اخلاقي بود، تصريح كرد: در حال حاضر علاوه بر اين موارد، انتقال مكالمه (دايورت كردن) نيز جز مزاحمت‌هاي تلفني به شمار مي‌آيد؛ يعني اگر كسي بدون اجازه، شماره‌ي تلفن همراه خود را بر روي تلفن فرد ديگري منتقل كرد، در اين صورت مي‌توان از آن فرد شكايت كرد.

    او ادامه داد: مزاحمت‌هاي تلفني شامل سيستم‌هاي SMS ،VMS نيز خواهد شد، به عنوان نمونه، اگر فردي از طريق پيام كوتاه ايجاد مزاحمت كند، مي‌توان از طريق مراجع قانوني پيگيري كرد؛ درواقع نوع شايع مزاحمت‌هاي تلفن سيار از اين نوع است.

    وي در پايان گفت‌وگو با ايسنا خاطرنشان كرد: نوع مزاحمت بايد به طور دقيق در فرم مربوطه مشخص شود؛ پس از تنظيم شكايت، يك هفته تا 10روز طول مي‌كشد تا احراز مزاحمت شخص مورد نظر، مشخص شود؛ پس از آن براي اولين بار، تلفن فرد مزاحم تا يك هفته قطع مي‌شود و در صورت استمرار مزاحمت، اين مدت طولاني‌تر و به اشكال ديگر برخورد خواهد شد؛ در نهايت اگر ادامه پيدا كند، به طور كامل از وي قطع مالكيت مي‌شود.

    isna.ir

  4. #1304
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض نمايندگي‌ها، افزايش قيمت گوشي را به سرعت اعمال نمي‌كنند

    به دنبال انعكاس خبر افزايش تعرفه‌هاي گوشي تلفن همراه، علي‌رغم افزايش قيمت گوشي ازسوي فروشندگان در بازار در چند روز گذشته، برخي از نمايندگي‌هاي توزيع گوشي‌هاي تلفن همراه، تاكيد دارند كه ابلاغ اين طرح بايد هرچه زودتر به صورت علني و شفاف اعلام شود؛ تا براساس آن ميزان افزايش قيمت گوشي در نمايندگي‌ها مشخص شود.

    افزايش تعرفه‌هاي كالاهاي وارداتي يكي از موضوعاتي است كه اين روز‌ها مباحث و اظهار نظرهاي مختلفي در مورد آن مطرح مي‌شود؛ در اين ميان افزايش تعرفه‌ي گوشي‌هاي تلفن همراه بيشترين بحث را به خود اختصاص داده و خبرهاي ضد و نقيضي نيز در مورد آن در اخبار و از زبان مسوولان شنيده مي‌شود.

    اعلام خبر افزايش 56 درصدي تعرفه‌ي گوشي‌هاي تلفن همراه، شوكي به بازار وارد كرده و موجب افزايش قيمت گوشي‌ها در چند روز گذشته شد؛ به طوري كه شواهد نشان مي‌دهد برخي از فروشندگان در بازار، افزايش 25 تا 30 هزار توماني را براي گوشي‌هاي خود اعمال كردند، در اين ميان فروشندگاني نيز قيمت‌ها را تا 50 هزار تومان افزايش داده‌اند.



    اين افزايش قيمت‌ها در حالي است كه تعدادي از نمايندگي‌ها و شركت‌هاي فروشنده‌ي گوشي تلفن همراه در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، درباره‌ي افزايش تعرفه‌ها و اعمال اين افزايش بر قيمت گوشي‌هاي خود، اظهار داشتند: تا زماني كه اين خبر به صورت رسمي‌ اعلام و ابلاغ نشود، نمي‌توانيم اين افزايش را اعمال كنيم؛ اين افزايش تعرفه هنوز بر روي محموله‌هاي وارداتي ما اعمال نشده است.

    آن‌ها معتقدند كه شركت‌ها و نمايندگي‌ها، نمي‌توانند مانند فروشندگان و كاسبان به‌سرعت اين افزايش را اعمال كنند، اين كار برخلاف اصول حرفه‌يي و اخلاقي آن‌هاست و اين روال نمي‌تواند به همين صورت ادامه يابد و بايد هر چه زودتر اين موضوع به صورت شفاف اعلام شود؛ تا آن‌ها تكليف خود را بدانند.

    تاكنون پيش‌بيني‌هاي مختلفي در اين جريان انجام شده كه افزايش قاچاق اين نوع كالا و رواج فروش گوشي‌هاي بدون استاندارد و متفرقه با قيمت ارزان‌تر، از آن جمله بود؛ اين امر بي‌شك موجب متضرر شدن مردم خواهد شد. البته برخي از فروشندگان نيز نسبت به اين موضوع معترضند و علي‌رغم افزايش قيمت اعمال شده، از ورود بيش از پيش گوشي‌هاي متفرقه و غير استاندارد، با قيمت ارزان‌تر به بازار نگران هستند.

    شركت‌ها و نمايندگان توزيع گوشي‌هاي تلفن همراه در چند روز گذشته، همچنان بر اين موضوع تاكيد دارند كه اين موضوع، بايد به صورت علني و شفاف اعلام شود؛ زيرا قيمت‌ها همچنان در حال افزايش است، اما آن‌ها نمي‌دانند كالاهاي خود را بايد به چه قيمتي به فروش برسانند؛ به همين دليل، برخي از نمايندگي‌ها، طي چند روز، هيچ كالايي را به دليل مشخص نبودن قيمت آن به فروش نرساندند و از طرف ديگر نمي‌توانند كالاهاي خود را به مدت طولاني در انبار نگه دارند.

    در اين ميان، افشار فروتن لاريجاني - رييس انجمن صنفي فروشندگان سيم‌كارت، گوشي و لوازم جانبي - افزايش تعرفه‌ي گوشي‌هاي تلفن همراه را كاري غيركارشناسي دانست و بر اصلاح آن تاكيد كرد.

    به گزارش ايسنا اين روزها مردم بر اساس اعلام اخبار مبني بر واگذاري سيم‌كارت‌هاي ثبت‌نام شده، در سال جاري، به سمت خريد گوشي هجوم آورده‌اند، زيرا معتقدند قيمت‌ گوشي‌ها از اين پس، همچنان افزايش خواهد يافت و با توجه به اين امر، بايد تا دير نشده، نسبت به خريد گوشي اقدام كنند.

    در هر حال در اين جريان سوالاتي ايجاد شده است؛ اين كه چه كسي بايد پاسخگوي وضعيت پيش آمده باشد؟ آيا منطقي است كه درصدي از افزايش تعرفه‌ها كه قرار بود براي برخي از كالاها با درصد كمتري اعمال شود، به تعرفه‌ي گوشي تلفن همراه به دليل نداشتن توليدكننده‌ي داخلي اضافه شود؟ آيا با توجه نداشتن توليدكننده‌ي داخلي گوشي، مي‌توان اين افزايش 56 درصدي را بر روي كالايي كه خريداران زيادي دارد، اعمال كرد؟ اين‌كه آيا نبايد به اين موضوع توجه شود كه اين افزايش تعرفه به رشد قارچ‌گونه‌ي قاچاقچيان اين كالاها كه اجناس بدون استاندارد را وارد مي‌كنند، كمك خواهد كرد و اين‌كه آيا وعده‌ي خوشايند به صفر رسيدن برخي از تعرفه‌ها در مورد اقلام ضروري يك‌ضرب با اين افزايش تعرفه براي دولت جبران خواهد شد؟ سوالاتي است كه بايد ازسوي مسوولان مربوط پاسخ داده شوند.

    isna.ir

  5. #1305
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض استفاده از تلفن همراه بيانگر افسردگي نوجوانان است

    تحقيقات بدست آمده از سوي رواشناسان و مشاورين مدارس نشان مي دهد ، نوجواناني كه علاقه بسياري به تلفن همراه دارند داراي مشكلات رواني هستند.

    استفاده از تلفن همراه در بين نوجوانان و علاقه بسيار زياد آنها به سرويس پيغام كوتاه اس ام اس و دانلود انواع آهنگ ها ويژه تلفن همراه خود يكي از علائم افسردگي و ناراحتي در بين اين افراد مي باشد.
    تحقيقات صورت گرفته بين 575 دانش آموز مدارس دوره متوسطه نشان مي دهد ،يك سوم كاربران تلفن همراه علاقه بسياري به تلفن همراه خود دارند و روزانه بيش از 90 بار به سوي تلفن خود مي روند. اين افراد از نظر رواني مشكل دارند و دچار افسردگي هستند..اين افراد در مقايسه با كاربراني كه 70 بار در روز به سمت گوشي هاي خود مي روند و به نوعي از آن استفاده مي كنند از افسردگي و ناراحتي هاي بيشتري بر خوردار هستند.
    اين كاربران به اصطلاح معتاد به تلفن همراه هستند و طي نظرخواهي ها اعلام كردند: با برقراري ارتباط با سايرين مي توانند خود را به آرامش نسبي برسانند و احساس بهتري دارند.
    گفتني است ،بيشترين گرايش نوجوانان عصر كنوني به سرويس اس ام اس بوده است و اين افراد به برقراري مكالمات صوتي علاقه كمتري دارند.

    .iritn.com

  6. #1306
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض تخلف مالي شركت مخابرات تاييد شد

    در پي انتشار خبر تحقيق و تفحص از شركت مخابرات در پي تخلف ميلياردي در قراردادهاي اين شركت، رييس كمسيون صنايع و معادن مجلس تخلف مالي را يكي از محور هاي مهم در طرح تحقيق و تفحص مجلس عنوان كرد.

    "سيد مصطفي سيد هاشمي" در گفت و گو با خبرنگار ما با بيان مطلب فوق گفت: كليات طرح تحقيق و تفحص از شركت مخابرات در 13 بند در كمسيون صنايع و معادن مجلس تصويب شده و در چند روز آينده به صحن علني مجلس برده مي شود.



    وي افزود: چنانچه اين طرح به تصويب برسد آنگاه اقدام به انتشار موارد مورد سوال نمايندگان مي كنيم و از آنجايي كه پاي آبروي افراد در ميان مي باشد تا زمان قطعي شدن انجام تحقيق و تفحص از اعلام موارد تخلف معذوريم.
    اين در حالي است كه "وفا غفاريان" رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران در تماس تلفني خبرنگار ما با ايشان تخلف ميلياردي در اين شركت را رد كرد و تصريح كرد: مواردي كه از سوي نمايندگان محترم مجلس در طرح تحقيق و تفحص عنوان شده تماما به دوره مديريتي دولت قبلي بر مي گردد.
    وي در خصوص مفاد بندهاي طرح تحقيق و تفحص از شركت مخابرات گفت: خريد 800 ميليارد ريالي ساختمان برج همراه توسط دولت قبلي و مبالغ مشاوره در طرح الكام از موارد مهمي است كه براي نمايندگان مجلس سوال ايجاد كرده است.

    mojnews.com

  7. #1307
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض ساخت کارت حافظه هاي دو گيگابايتي براي تلفن هاي همراه

    شرکت توشيبا از راه اندازي خط توليد جديد کارت هاي حافظه miniSD خبر داده که در آينده اي نزديک کار توليد کارت هاي حافظه دو گيگابايتي براي تلفن هاي همراه را آغاز خواهند کرد.



    ابعاد اين کارت ها 20 در 21.5 در 1.4 ميليمتر است و با استفاده از آن مي توان حجم گسترده اي از اطلاعات را بر روي تلفن هاي همراه ذخيره کرد.

    گفتني است که حداکثر سرعت write اطلاعات بر روي اين کارت 5 مگابايت در ثانيه است و بر روي آن مي توان تا 35 ساعت موسيقي ذخيره نمود.

    taliyanews.ir

  8. #1308
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض ساخت تراشه اي که از کليه استانداردهاي تلويزيون هاي همراه پشتيباني مي کند

    شرکت Qualcomm مي گويد موفق به ساخت تراشه اي شده که با نصب آن بر روي گوشي هاي همراه امکان دريافت برنامه هاي تلويزيوني بر مبناي تمامي استانداردهاي موجود فراهم مي آيد.

    هم اکنون دست کم سه استاندارد عمده براي دريافت سيگنال هاي تلويزيوني بر روي گوشي هاي همراه وجود دارد که هيچ يک با هم سازگار نيستند.



    گفتني است که اين تراشه از استانداردهاي (----H) ، (ISDB-T) و FLO پشتيباني خواهد کرد.

    کارشناسان معتقدند با طراحي اين تراشه راه براي تجاري کردن دسترسي به تلويزيون از طريق تلفن همراه هموار شده است.

    قرار است اولين نمونه از اين تراشه تا اوائل سال آينده ميلادي روانه بازار شود.

    taliyanews.ir

  9. #1309
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض قیمت فروش سیم کارت ، روز7 خرداد 1385

    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار شمال تهران

    تاليانيوز- قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار شمال تهران ، امروز با کد دو610 تومان، کد سه،540 تومان ، کد پنج 510هزار تومان و کد شش به قیمت500 تومان است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده در بازار شمال تهران با کد یک 650تومان ، با کد دو 550تومان ، با کد سه 500تومان ، با کد پنج 450 تومان و کد شش نیز 450 تومان است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده اعتباری تالیا در بازار شمال تهران 70 هزار تومان است .
    قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 10 تا 15 هزار تومان پایین تر از قیمت فروش است .

    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار جنوب تهران

    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار جنوب تهران با کد دو 620 تومان ، با کد سه 550تومان ، با کد پنج505 تومان و کد شش500هزار تومان است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده در بازار جنوب تهران با کد یک 650هزار تومان ، با کد دو 540هزار تومان ، با کد سه 480هزار تومان ، با کد پنج 460تومان و کد شش نیز 455هزار تومان است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده اعتباری تالیا در بازار شمال تهران 75 هزار تومان است .
    قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 10 تا 15 هزار تومان پایین تر از قیمت فروش است .

    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار مرکز تهران

    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار مرکز تهران، با کد دو 600هزار تومان ، با کد سه 540هزار تومان ، با کد پنج505 هزار تومان و کد شش نیز 500هزار تومان است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده در بازار مرکز تهران با کد یک 640هزار تومان ، با کد دو 550هزار تومان ، با کد سه 510 هزار تومان ، با کد پنج 455هزار تومان و کد شش نیز 450 هزار تومان است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده اعتباری تالیا در بازار مرکز تهران 65هزار تومان به بالا است .
    قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 10 تا 15 هزار تومان پایین تر از قیمت فروش است .

    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار شرق تهران

    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار شرق تهران با کد دو 590هزار تومان ، با کد سه 520هزار تومان ، با کد پنج 470هزار تومان و کد شش 460 است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده با کد یک 650هزار تومان ، با کد دو540هزار تومان ، با کد سه 500 هزار تومان ، با کد پنج 430هزار تومان و کد شش نیز 420هزار تومان است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده اعتباری تالیا در بازار شرق تهران 70هزار تومان است .
    قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 10 تا 15 هزار تومان پایین تر از قیمت فروش است.

    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار غرب تهران

    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار غرب تهران با کد دو 610هزار تومان ، با کد سه 520هزار تومان ، با کد پنج 520 هزار تومان و کد شش 500است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده در بازار غرب تهران با کد یک640هزار تومان ، با کد دو 540 هزار تومان ، با کد سه 490هزار تومان ، با کد پنج 465 هزار تومان و کد شش نیز 455هزار تومان است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده اعتباری تالیا در بازار غرب تهران 70هزار تومان است .
    قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 10 تا 15 هزار تومان پایین تر از قیمت فروش است .
    پيش شماره 912 - صفر 6100000 ريال
    پيش شماره 912 - كاركرده 5500000 ريال
    پيش شماره 913 - صفر 5400000 ريال
    پيش شماره 913 - كاركرده 5000000 ريال
    تالياي كاركرده 700000 ريال
    تالياي صفر 850000 ريال
    پيش شماره 0912 (كد 1) صفر 6700000 ريال

    taliyanews.ir

  10. #1310
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض رشد 52 درصدي شبکه هاي Gsm در آمريکاي لاتين در سال 2006

    بررسي هاي موسسه بين المللي RNCOS نشان مي دهد بازار تلفن همراه GSM در منطقه آمريکاي لاتين در سال 2006 رشد 52 درصدي را تجربه خواهد کرد، اين در حالي است که اين بازار در سال 2005 در مقايسه با سال 2004 تنها 21 درصد رشد داشت.



    در سه ماهه اول سال 2006 کل صنعت تلفن همراه در آمريکاي لاتين از رشد 41 درصدي برخوردار بود و طي اين مدت نيمي از مشترکان اپراتورهاي مختلف از استاندارد GSM بهره مي بردند.

    گفتني است در اين منطقه حدود 145 ميليون نفر مشترک خدمات GSM هستند که برزيل با 180 ميليون مشترک رتبه اول و مکزيک با با 49.5 ميليون مشترک رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

    taliyanews.ir

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •