پس گوشیتون رو توی چی میذارید؟
واقعا که این گوشی ارزون شده کاش دبلیو890 رو نمیخریدم و صبر میکردم و اونوقت میتونستم این گوشی رو بگیرم.
پس گوشیتون رو توی چی میذارید؟
واقعا که این گوشی ارزون شده کاش دبلیو890 رو نمیخریدم و صبر میکردم و اونوقت میتونستم این گوشی رو بگیرم.
برای شما که این چیزا مشکل نیست تند تند گوشی عوض میکنید پس e8 نگرفتی.
مثل گوشی های دیگه میزارم تو جیب.
میشه کاور چرمی زیپ دار خرید که رنگ زرد و سفید و سیاه داره، ولی به نظرم لام نیست.
مقداد جان دست شما درد نكنه؛ يك زماني قرار بود چندتا عكس 5مگاپيكسلي بدون ريسايز كردن برايم آپ كنيد
البته احتمالا وقت اينكار را نداشتيد، ولي ممنون ميشم اگر اينكارو برام انجام بديد![]()
بچه ها كسي اكولايزر جاواي خوب سراغ داره؟
اتفاقا رفتم e8 بگیرم اما یدونه هم توی بازار نبود و ضد حال خوردم.29 اسفند خریدم گوشی رو که متوجه شدم گوشیها عجیب قیمتا بالا رفتهیهو چشمم به دبلیو890 خورد و 200 میگفت.
خیلی بدشانسم این گوشی هم یه مشکلی داره و اون هم بلوتوثش هست.
مثلا توی برد مثلا 6 متر یا حتی کمتر قطع میشه و قتی چند تا پشت سر هم بفرستیم قاطی میکنه و قطع میشه.
یه بار بلوتوث ان82 ی من خراب شد که مجبور شدم IC بلوتوث عوض بشه که 30 تومان واسم آب خورد از اون موقع از اون گوشی زده شدم و عوضش کردم.این گوشی هم چنین مشکلی داره شاید این روزا آبش کنم بره.
نگران نباش مقداد سر قولش هست فقط یکم سرش شلوغه! راستی این ترفند فیس دتکشن و بالا بردن کیفیت رو روی ویوتی دوستم امتحان میکنم ببینم چی میشه (ریسک که نداره؟؟).مقداد جان دست شما درد نكنه؛ يك زماني قرار بود چندتا عكس 5مگاپيكسلي بدون ريسايز كردن برايم آپ كنيد![]()
روپي جان ميدونم آقا مقداد هم مثل هركدوم از ما مشغله اي دارند، مظمئنم سرقولشون هستند..
درضمن در مورد Face Detection و بالا بردن كيفيت، هيچ ريسكي نداره، من تا حالا درحدود 50 تا عكس در اين حالت گرفتم، هيچ مشكلي نداره![]()
من 1388/1/27 كل جمهوري به همراه پاساژ علاالدينو زيرو رو كردم ولي پايينتر از 390هزار نتونستم پيدا كنم...
يعني در طي 10 روز 40هزار تومان افت قيمت داشته؟!!![]()
محمد آقا (کله پوک) گفت 340 با گارانتی ولی هممون موندیم از کجا قیمت داره! هنوز آدرسو نگفته.كسي ميدونه اخرين قيمت تو تهران چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)