نه دیگه ببین x360 حتی برد لانچش هم که خداییش بیشتر بخاری بود تا کنسول(از بس 3 چراغه میشد) حداقل تو چند ماه اول مشکل نداشت.
به نظر غیر ممکن میرسه.
نه دیگه ببین x360 حتی برد لانچش هم که خداییش بیشتر بخاری بود تا کنسول(از بس 3 چراغه میشد) حداقل تو چند ماه اول مشکل نداشت.
به نظر غیر ممکن میرسه.
Last edited by halflife g; 26-04-2009 at 18:10.
بابا نکست جن تو پاساز پایتخته دیگه کنسولاشم خوبه فقط کمی قیمتاش های هستش
2 ساعت بازي كردي 3 چراغه شد ؟من ميگم تقلبي بوده چون غير ممكنه اونم جاسپر كه آمار خرابيش 0/01 % هست
![]()
اون شانسي بود بعضي موقع ها يه كنسول خوب بهت ميفتاد بعضي موقع ها حتي 1 ماه هم از عمر كنسول نميگذشت كه x360 ، 3 چراغه ميشدنه دیگه ببین x360 حتی برد لانچش هم که خداییش بیشتر بخاری بود تا کنسول(از بس 3 چراغه میشد) حداقل تو چند ماه اول مشکل نداشت.
تایید میشه در حد المپیک.![]()
اون update فکر کنم نسخه کامل dashboard هست
که داخلش avatar و sound و video معرفی هم داشت
دوستان آخه شما نديد كه اين انبار دارها چجوري اجناس رو جابه جا ميكنند!!!!!
همچين پرت ميكنند روي هم انگار كه آجره!!!
خوب معلومه xbox360 كه برد حساسي داره اگه ضربه شديدي بخوره خراب ميشه!!!
اين دوستمون هم از بد شانسيشون اينجوري شده !!! (من بودم ميرفتم به همون فروشنده پس ميدادمش)
خدا نسیبه گرگ بیابان هم نکنه اینجور کنسول ها رو !
من که امام زاده ی محلمون نذر میکنم اگه به امیدخدا کنسولم سالم بود یک مقدار پول بندازم توش
ولی خداییش آدم فکرش هم نمیتونه بکنه که کنسولش رو که با هزار و یک آرزو خریده اینجوری بشه!
خیلی بده:(
سلام يه سوال دارم جي تي اي و saint row2هر دو ممنوع هستن حالا ميخام بدونم اگه كسي بازي كرده بگه كدوم از نظر اخلاقي بدتره؟ (ببخشيد من تازه كارم نميدونم جاي اين سوال اينجاست ياتاپيك ديگه؟)
استغفرا...![]()
اينجا تاپيك X360 هست اين جور سوال هارو اينجا نپرسيد
ولي حالا جوابت رو ميدم : GTA بدترهاگر تا حدي بدتر بخواي برو Godfather II رو بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)