تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 755 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام .یه پرینتر جوهرافشان برای کارهای خونگی می خواستم.بعد از جستجو متوجه شدم دو مدلhp c5283 و epson cx 8300 ظاهرا از بقیه مدلها بهتر هستند.می خواستم بدونم از این دو مدل کدام اذ نظر قیمت چاپ رنگ برای هر صفحه بهتر است.در ضمن در مورد کاتریج و هزینه شارژ و در دسترس بودن لوازم هر کدام توضیحی دهید .در ضمن قیمت این دو مدل چقدر است.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا كسي نمي دهد جوابم؟

در آغاز فعالیت soroosh123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    حقیقتش من راجع به سامسونگ اطلاعات زیادی ندارم. ولی توی چندتا فروم خودنم که برای شارژ سامسونگ باید چیپش عوض بشه.البته اکثرا چیپش زیاد قیمت نداره ولی شاید پیدا کردنش یه کم درده سر داشته باشه.البته طبیعتا قیمت شارژش هم یه کم بالاتر میره دیگه.

درمورد p1006 من تا قبل اینکه این تونر جدیدرو بگیرم ازش خیلی ناراضی بودم ولی الان یه کمی نظرم نسبت بهش عوض شده.ضمنا برای p1006 همه قطعات کارتیجش هم جدیدا اومده دیگه مشکلی برای درام و غیره هم نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درمورد p1006 من تا قبل اینکه این تونر جدیدرو بگیرم ازش خیلی ناراضی بودم ولی الان یه کمی نظرم نسبت بهش عوض شده.ضمنا برای p1006 همه قطعات کارتیجش هم جدیدا اومده دیگه مشکلی برای درام و غیره هم نیست.
    سلام دوست عزیز، میشه لطفا بگید این تونر رو از کجا و چند گرفتید و احیانا اگر از قوطیش هم عکسی قرار بدید ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز، میشه لطفا بگید این تونر رو از کجا و چند گرفتید و احیانا اگر از قوطیش هم عکسی قرار بدید ممنون میشم.

اين يكي سوال بنده نيز هست ؟+ لطفا بفرماييد هزينه شارژ چه قدر و كيفيت آن چگونه است ؟ودر هر شارژ چند صفحه پرينت مي ده؟

از جوابتان بسيا بسيار ممنون خواهم بود.

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

ضمنا برای p1006 همه قطعات کارتیجش هم جدیدا اومده دیگه مشکلی برای درام و غیره هم نیست.
    اره این یکی از مزیتهای اچ پی هست
    من خواستم برادر بگیرم کارتریجش همه چیزش با همه
    عمر مفید دارمش 15 هزار تا هست ولی قیمت درامش 80 تومن
    ولی اچ پی دارمش 7-8 تومنه

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نمیدونم شما کجا زندگی میکنین ولی توی مشهد من از خیابان سناباد،مقابل خیابان شیرین، نمایندگی HP گرفتم.البته وقت شارژ من کل قطعات داخل کارتریج رو هم باز کردم و باد گرفتم. مگنت و Dr.blade رو هم با الکل شستم.مخصوصا اون مخزن پشت Dr.balde رو هم باز کردم و توشو کامل باد گرفتم.این توی کیفیت شارژ خیلی تاثیرداره.
    الان که دارم مقایسه می کنم می بینم پرینت با این تونر جدیده واقعا در حد 90% کیفیت کارتریج اصلیش کیفیت داره.همانطور که خواسته بودید عکس قوطیش ام گذاشتم.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اين يكي سوال بنده نيز هست ؟+ لطفا بفرماييد هزينه شارژ چه قدر و كيفيت آن چگونه است ؟ودر هر شارژ چند صفحه پرينت مي ده؟

از جوابتان بسيا بسيار ممنون خواهم بود.
    راستی یادم رفت.قیمتش ام 2500 تومن بود.فروشنده می گفت کل قطعاتش هم داره . مثلا درامشو میگفت 8000 تومن.
    ازنظر تعداد صفحه راستش هنوز امتحان نکردم ببینم چندتا جواب می ده ولی فک میکنم رنجش حدوده 1500 صفحه باشه.البته این قوطی تونر برای یک بار شارژ زیاده. برای دوبار میشه شارژ میشه ازش استفاده کرد.
    حجم مخزن کارتریج p1006 فک میکنم 65 گرم هستش ولی این قوطی 100 گرم تونر داره.

9. این کاربر از soroosh123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یعنی 1006 رو بگیرم ؟ یا ml1640 سامسونگ رو ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

دوستان یکی لطف کنه و روش شارژ hp 1000 را توضیح بده من شارژ میکنم ولی پیغام میده که خالیه شنیدم که

سنسور داره که میشه دورش زد تا بشه پرینت گرفت

لطفا کمک کنید و یکمی سریعتر چون برای شرکته و کارم خوابیده

مچکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •