تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: کمک اضطراری به ویوتی من بدبخت

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

خودت مقصر بودی دوست عزیز انشاالله که درست میشه ولی دفعه دیگه بیشتر احتیاط کن.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

اتفاقا تازه بعد از ریختن تم ، آدم به ارزش واقعی و زیبایی ویوتی پی می بره ...
    جون هرکی دوست داری دوباره منو وسوسه نکن .
    حدود 3 هفته پیش منم به مشککل دقیقاً مثل مال شما برخوردم.منم یک روز بیشتر گوشیم دستم نبود!! تمام سعیمو کرم که فلشش کنم اما فایلای فریمور موجود کار نمی کرد! حالا وضعیت شما بهتره! من آخر دنیا زندگی می کنم که هیچ کس به جز نوکیا برند دیگه ای رو نمیشناسه! عسلویه!! خلاصه فرستادمش تهران و اونجا هم بعد سه هفته و کلی دوندگی درستش کرد واسم! اما هنوز به دستم نرسیده! انشا الله مشکلت زودتر حل بشه!
    شهر منم همون درحد شهر شماس با این فرق که بغیر نوکیا اینجا سونی اریکسون هم میشناسن !!!
    خداروشکر یه جا نزدیکمون بود (گرگان) که فلش کردنو بلد بودن دیشب رفتم دادم بهشون گفتن تا شنبه درست میشه!
    البته چون میدونستن از پشت کوه میام(!) گفتن 20 تومن خرجش میشه که وقتی گفتم تهران قیمتش 6-7 تومنه کوتاه اومدن.

3. این کاربر از Reza Razor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saleh_ettehadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    عسلویه

پيش فرض

جون هرکی دوست داری دوباره منو وسوسه نکن .

شهر منم همون درحد شهر شماس با این فرق که بغیر نوکیا اینجا سونی اریکسون هم میشناسن !!!
    خداروشکر یه جا نزدیکمون بود (گرگان) که فلش کردنو بلد بودن دیشب رفتم دادم بهشون گفتن تا شنبه درست میشه!
    البته چون میدونستن از پشت کوه میام(!) گفتن 20 تومن خرجش میشه که وقتی گفتم تهران قیمتش 6-7 تومنه کوتاه اومدن.
    واسه من خرجش 27 تومن شد.فکر کنم واسم بردنش نمایندگی.به هر صورت به محض رسیدن گوشیم دوباره سعی می کنم روش تم نصب کنم

داره خودمونی میشه parham_overset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فایلا شو دارم مشکلت حل نشد برام پیام بزار بهت بدم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

توروخدا یکی بمن کمک کنه!
    من بدبخت تازه ویوتی گرفتم و خواستم توش تم بریزم خبر مرگم که نمیدونم چه بلایی سر گوشی اومد.
    تا اونجایی که تصویر سبز میشه رقتم بعد هم دکمه ی بک آپ گرفت رو زدم که دیدم هیچ کدوم از فایلارو نتونست کپی بگیره.بعد نمیدونم چی شد یهویی که دیدم یدونه دیگه پوشه ی lgapp کنار اون پوشه ی lgapp که تبدیل به toto کرده بودم هست.نمیدونم خودش شد یا خودم کردم هواسم نبود.
    درهرحال بدون بک آپ گرفتن گوشی رو دوباره روشن کردم دیدم دوباره سبز شده که فکر کنم بخاطر اون یدونه پوشه ی lgapp اضافه بود منم نه میخواستم اون پوشه ی اضافه رو پاک کنم چون داخلش چندتا پوشه ی دیگه بود نه بهمین حالت بالا می اومد گوشی گفتم بگیرم اسم یکیشونو عوض کنم.مشکل این بود که نمیدونستم اسم اصلیش چیه! اسم یکی شونو خواستم rename کنم گفتم چیزی ننویسم و بی اسم بذارم که همینکارم باعث شد یهو تمام پوشه ها و فایلایی که بودن ناپدید بشن.
    مطمئنم که پاکشون نکردم و وقتی اون پوشه رو بی اسم کردم اینجوری شد.
    الانم که گوشی هنوز بالا نمیاد و من دارم روانی میشم از این گندی که زدم ای لعنت به هرچی تم زهرماری.
    با lg pc suite هم نمیتونم به حافظه ی گوشی وصل بشم.
    یکی بگه چه خاکی تو سرم بریزم.
    اگه کسی بلد نیست و نمیدونه چیکار باید بکنم شماره تلفن کامتلی جایی که از این گوشی سر درمیاره رو میده.البته نمایندگی مازندرانش.
    گوشی گارانتی نیست البته.بخدا داره گریم میگیره یه روز گوشی دستم نبود که اینطوری شد
    د قربونت برم چرا اعصاب خودت رو خراب میکنی ؟؟؟ پیش میاد دیگه ، بعدش هم گوشیهای جدید رو معمولا بپرسید و ال جی ویوتی با اینکه بسیار زیبا و با کلاس و ... هست اما خب تو راحتی نمیشه گفت به پای سونی اریکسون و نوکیا میرسه ( خودم عاشقشم و هفته دیگه میخوام بخرم ) و بعدش هم ال جی رو همه جا تعمیر نمیکنن و باید مراقب بود تا تو دردسر نیفتین ...
    البته من بیشتر به خاطر دوربین میخوام بخرم و استفاده خاص دیگه ای ندارم ...
    فدای سرت داداش ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    1) ابتدا با کلید قرمز گوشی رو روشن کن وبلا فاصله کلید های سبز و c قفل رو باهم نگه دار (حدود 10 ثانیه) و گوشی وارد حالت emergancy dowonload میشه.
    2) برنامه lgmpd رو از اینترنت بگیر و اجرا کن.اگه مرحله 1 رو درست رفته باشی برنامه گوشی رو میشناسه و conect میشه.
    3) فلش فارسی که تو اینترنت نیست v10g رو با حجم 68 mg دانلود کن و در برنامه lgmpd که emergancy download رو تشخیص داده باز کن و تنظیم claer all.... را انتخاب کن و استارت رو بزن و صبر کن تا پیام complite بده.گوشی رو خاموش کن و دوباره روشن کن.
    باید درست شده باشه چون برای من که شد.
    اگه وسط فلش شدن error داد ار نو فلش کن.
    انشا ا... که درست میشه.
    نتیجه رو خبر بده.

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اين كه اصلا اين كارا رو نداره كه بابا
    اين فايل بايد بياد
    شما توتو رو دوباره به همون اسم اصلي تغيير نام بده دقت هم بكن قبل و بعدش فاصله نيوفته هيچ مشكلي پيش نمياد
    مشكل پيش اومد با من

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •