آقا تو به اين ميگي شارژ؟
واقعا فكر ميكني كيفيت لوگو پايينه يا يه چيزي فرا تر از افتضاحه! آدم با پرينتر سوزني كه ريبونشو با جوهر پليكان خود نويس شارژ كرده باشه پرينت كنه، شرف داره به اينطوري پرينت كردن!![]()
آقا تو به اين ميگي شارژ؟
واقعا فكر ميكني كيفيت لوگو پايينه يا يه چيزي فرا تر از افتضاحه! آدم با پرينتر سوزني كه ريبونشو با جوهر پليكان خود نويس شارژ كرده باشه پرينت كنه، شرف داره به اينطوري پرينت كردن!![]()
شما اگه خاك ميريختي توي كارتريج، بهتر از اين پرينت ميكرد. من قبلا تونر a&a مصرف ميكردم و بد نبود؛ اگه فكر ميكني شارژت درست بوده و مشكل از تونرت است، برو ايرانشهر شمالي، a&a بخر. از كريمخان كه وارد ايرانشهر ميشي، سمت راست خيابون است.
دوستان تحویل بگیرید....
تا 120 تومن چی بگیرم که مشکل کمرنگ شدن بعد شارژ نداشته باشم و همه جا شارژ کنند ؟
برای من که اصلا بدرد نمی خورهکیفیت برا عکس ها پائین میاد یا کلا ؟؟؟
میشه توضیحی بدی ؟
پیشنهادتون تا 110 تومن چیه برای پرینترلیزری ؟
شما خودت شارژ کردی یا دادی بیرون ؟
پس اینکه دوستان میگن خودشون شارژ کردن و خوب بوه شامل 58و57 نمیشه ماله این مدل خاصه یا کلا ؟
![]()
من قبلا کارتریج p1006 خودمو با تونر universal شارژ کرده بودم. کیفیتش خیلی بد نبود.البته خیلی هم خوب نیود.
دیروز رفتم یه تونر جدید خریدم. البته جدید که نمیشه گفت. همون super graphix خودمونه.ولی انگار این تونر جدیداش رو واسه p1005 و p1006 ساخته.اون جوری که فروشنده اش می گفت این تونر جدیدای suprgraphix با دانه های ریز تری ساخته شده که با p1005,p1006 که نسبتا ضعیف هستن کار کنه.
نمونه پرینت همین لوگوی وینذوز رو گذاشتم که مقایسه کنین.
.![]()
در مورد سامسونگ ml1640 نظری ندارین ؟
کیفیت ؟
شارژ میشه ؟ بعد شارژ و ....
سلام...
میخواستم در مورده این پرینتر بهم یکم توضیح بدید:
Samsung CLP-315
والا ما اصلا لیزری نداریم
اینم مال یکی از بچه های انجمن که چند صفحه پیش گذاشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)