تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 290 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2894

نام تاپيک: اخبار تلفن همراه

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

وقايع نگاري موبنا از مراکز تماس اپراتورهاي تلفن همراه
    بوق اشغال و صبر ايوب پاداش تماس مشترک

عصومه بخشي پور- به عنوان يک مشترک با مراکز ارتباطات مردمي 09990 (اپراتور اول ) و نيز مرکز تماس مشتريان ايرانسل (اپراتور دوم ) هريک بطور مجزا تماس مي گيرم تا با نحوه عملکرد اين دو مرکز که گفته مي شود براي پاسخگويي به مشکلات مشترکان تلفن همراه ايجاد شده، آشنا شوم.

پرده اول؛سه شنبه ساعت 11:45 صبح تماس با 09990
    با اپراتور مرکز 09990 تماس مي گيرم ؛ پس از چندين بار شنيدن بوق اشغال و سعي در شماره گيري مجدد، بالاخره تلفن وصل مي شود و سيستم گوياي پشت خط شروع مي کند به دادن اطلاعات اوليه :"با سلام به سامانه اطلاع رساني شرکت ارتباطات سيار ايران همراه اول خوش آمديد..."
    ناگهان تلفن بدون هيچ دليلي قطع مي شود و من ناگزير به سعي در برقراري ارتباط مجدد.
    بازهم با سعي و تلاش بسيار من خط آزاد مي شود و سيستم گوياي پشت خط دوباره شروع به دادن اطلاعيه اوليه مي کند:" با سلام به سامانه اطلاع رساني شرکت ارتباطات سيار ايران همراه اول خوش آمديد.
    براي اطلاع از خدمات سيم کارت شماره 1، اعلام شکايت آنتن دهي، پيام کوتاه و مسائل GPRS شماره 2، دريافت پاسخ سوالات از قبل مطرح شده شماره 3، ارتباط با اپراتور در ساعت اداري شماره 4 و ساير موارد شماره 5 را انتخاب نماييد".
    در ضمن سيستم اين تذکر را مي دهد که "در هر مرحله مي توانيد با انتخاب کليد مربع به يک مرحله قبل بازگرديد".
    دادن اين اطلاعات اوليه، حدود دو دقيقه زمان مي برد و من براي ارتباط با اپراتور انگشتم را روي دکمه 4 فشار مي دهم.اما باز هم سيستم قطع مي شود و من مجبور مي شوم دوباره مراحل شماره گيري را طي کنم.
    09990 همچنان اشغال است و من همچنان در تلاش براي برقراري تماس.
    اين بار جمله معروف "تماس با مشترک موردنظر امکان پذير نمي باشد" را مي شنوم و ياد خط رو خطهاي تکراري و هميشگي مخابراتي مي افتم که روزبروز بيشترهم شده است.
    بار ديگر شماره مي گيرم ، موفق مي شوم سيستم گوياي پشت خط مجدد بکار مي افتد و اعلام مي کند که " شما نفر بيست و هشتم صف انتظار هستيد".همچنان گوشي را در دست دارم؛ يک دقيقه بعد بازهم سيستم گويا به من يادآوري مي کند که "شما نفر چهاردهم صف انتظار هستيد". همچنان منتظرم؛ اين بار نفرهشتم صف انتظار هستم و با نگاه به ساعتم متوجه مي شوم که حدود ده دقيقه است که منتظرم تا بتوانم با اپراتور مورد نظر صحبت کنم .
    يک دقيقه بعد، بازهم سيستم اعلام مي کند که شما نفردوم صف انتظار هستيد و پس ازآن من را به راهنماي "32" متصل مي کند:"الو"، "الو" صدايي نمي شنوم چند ثانيه صبر مي کنم اما ارتباط قطع مي شود.
    نا اميد نمي شوم دوباره تلاش مي کنم بازهم شماره گيري ، بوق اشغال مکرر و جملات سيستم گويا؛ اين بار نفر سي ام صف انتظار هستم . يک دقيقه مي گذرد نفربيست و دوم هستم، دودقيقه مي گذرد نفر سيزدهم هستم، اما نفر چهارم که مي شوم ارتباط به کلي قطع مي شود و بازهم بوق اشغال است که به من جواب مي دهد.
    نااميد شده ام براي همين از خير تماس با اپراتور مي گذرم.
    براي انصراف دکمه مربع را فشار مي دهم و بار ديگر سيستم گويا اطلاعات اوليه را تکرار مي کند:"با سلام به سامانه اطلاع رساني ..." اين بار پيش دستي مي کنم و براي اطلاع از خدمات سيم کارت هاي اپراتور اول شماره 1 را فشار مي دهم .
    بازهم سيستم گويا که فقط ماموريت دارد تا دانسته هاي ضبط شده اش را تحويل ارباب رجوع بدهد، بکار مي افتد :"براي اطلاع از خدمات سيم کارت دائمي شماره 1،سيم کارت اعتباري شماره 2، سرويس هاي ويژه شماره 3 و خدمات غيرحضوري شماره 4 را انتخاب نماييد".
    براي اطلاع از خدمات غيرحضوري اين اپراتور کليد "4" را فشار مي دهم، اما ارتباط مجددا قطع مي شود.
    اين بار با پشتکار يک خبرنگار مصمم و جدي براي دريافت پاسخ از اين سيستم ، 09990 را شماره گيري ميکنم و پس از چند بار شنيدن بوق اشغال سيستم گوياي پشت خط ، اطلاعات اوليه را اعلام مي کند.
    من که اين اطلاعات را حفظ شده ام اين بار کليد "2" را فشار مي دهم تا شکايت خود را ازعدم آنتن دهي مناسب سيم کارتم به اين مرکز ارتباطات مردمي اعلام کنم.
    بازهم سيستم گويا به کار مي افتد و اعلام مي کند که "مشترک گرامي لطفا پس از شنيدن بوق شماره همراه دائمي يا اعتباري خود، نام و نام خانوادگي ، آدرس عدم پوشش دهي ، کدپستي ده رقمي، زمان بروز اشکال ..." به دليل آنکه در آن زمان کدپستي ده رقمي خود را نداشتم مجبور به انصراف از اين مرحله مي شوم .
    ساعت 12:55 است و من بيش از يک ساعت است که حتي موفق به دريافت يک جواب کوتاه هم از مرکز تماس اپراتور اول نشده ام ! به هر حال مشترک اپراتوري که مدعي است اپراتور اول در خاورميانه از نظر تعداد مشترک است اين دردسرها را هم دارد.
    پرده دوم؛ همان روز- تماس با مرکز تماس مشتريان ايرانسل
    ساعت يک بعداز ظهر ؛ مرکز تماس مشترکان سيم کارتهاي دائمي (0935130000 ) اشغال است. اين بوق اشغال ديگر برايم عادي است. مجددا تلاش مي کنم، پس از ششمين باري که شماره مي گيرم اتصال برقرار مي شود: " به ام تي ان – ايرانسل خوش آمديد؛ براي انتخاب زبان فارسي شماره 1 را وارد کنيد" پس از اين سيستم عبارت را به زبان انگليسي ترجمه کرده و اعلام مي کند که براي انتخاب زبان انگليسي "2" را شماره گيري کنيد:" Welcome to MTN-IranCell, for English press 2 "
    من شماره 1را انتخاب مي کنم و سيستم گويا اعلام مي کند که "شما به اپراتور وصل مي شويد " اما تماس قطع شده و بوق اشغال شروع مي شود.
    اين بار خوشحالم که بدون فوت وقت سيستم قطع مي شود و من مجبور نشدم که ده دقيقه صبر کنم بعد صداي بوق اشغال را بشنوم .
    بازهم تلاش مي کنم شماره ايرانسل را وارد مي کنم و منتظر مي مانم تا اين خط آزاد شود.
    اتصال برقرار مي شود :"به ام تي ان – ايرانسل ..." شماره يک را مي گيرم . پس از شنيدن آهنگ دلنواز يک دقيقه اي، سيستم به من مي گويد که شما به اپراتور وصل مي شويد، "الو، الو..." صدايي نمي شنوم منتظر مي مانم اما بازهم ارتباط من قطع مي شود.
    به تلاش خود ادامه مي دهم بازهم شماره را مي گيرم اين بار اپراتور ايرانسل اعلام مي کند که "در حال حاضر تمامي مسيرها به مقصد مورد نظر اشغال است ، لطفا بعدا تماس بگيريد".
    به اين ترتيب خيالم راحت مي شود و با آگاهي به اين که بايد بعدا تماس بگيرم، به عنوان يک مشترک سيم کارت اعتباري شماره مرکز تماس پيش پرداخت ايرانسل به شماره 0935140000 زنگ مي زنم.
    اشغالي خطوط عادي است و من تلاش مي کنم تا يک خط آزاد نصيبم شود. بازهم سيستم گويا عبارت به ام تي ان – ايرانسل خوش آمديد؛ براي انتخاب زبان فارسي شماره 1 را وارد کنيد" را اعلام مي کند.
    کليد 1 را فشار مي دهم و سيستم از تماس من با بخش پيش پرداخت ايرانسل تشکر کرده و مي گويد:"مدت انتظار شما تقريبا سه دقيقه خواهد بود".
    سه دقيقه تمام مي شود.سيستم گويا بارديگر ياد من مي افتد و به من اعلام مي کند:"لطفا منتظر بمانيد تا به اولين اپراتور آزاد متصل شويد" ؛ خوشحال مي شوم که تلاش دو ساعته ام براي ارتباط با يکي از مراکز ارتباطات مردمي اپراتورهاي تلفن همراه مي رود که نتيجه دهد.
    سيستم گوياي پشت خط که به نوعي با صداي آن انس گرفته ام بار ديگر اعلام مي کند که "مدت زمان انتظار شما تقريبا چهار دقيقه خواهد بود".
    بيش از هفت دقيقه گذشته است بوق آزاد مي خورد و من منتظرم که به اپراتور وصل شوم؛ اما کسي پشت خط نيست، اشغال مي شود....
    همه آنچه گفته شد حاصل تجربه يک روز خبرنگار سازمان خبري موبنا بود که خود را جاي 45ميليون مشترکي گذاشت که مجبورند همه روزه براي دريافت برخي اطلاعات از خدمات اپراتورهاي تلفن همراه با اين مراکز تماس بگيرند و مشکلاتشان را با اين اپراتورها درميان بگذارند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

مخابرات ، پست يا شهرداري ، کداميک مقصرند ؟

اخيراً عدم ارسال قبوض و يا تاخير در تحويل آن موجبات نارضايتي بسياري از مشترکان تلفن همراه را فراهم کرده است .

حتي برخي از اين مشترکان معتقدند شرکت مخابرات براي دريافت هزينه صدور قبض وهزينه وصل مجدد آن اقدام به عدم ارسال قبوض کرده و اين يک منبع درآمد جديد براي آن شده است .
    اين در حالي است که مسوولان شرکت مخابرات نيز مدعي اند ، قبوض به موقع تحويل شرکت پست شده ولي به دليل تغيير پلاک هاي منازل ، آدرس ها اشتباه شده و قبوض به دست مشترکان نرسيده است که اين نرسيدن قبوض به دست مشترکان موجب شده تا خطوط بسياري از آنها قطع شود .
    هر دو شرکت مخابرات و پست معتقدند ، مراحل اجرايي توزيع قبوض انجام شده و هيچ قصوري از سوي اين سازمان نبوده و تنها دليل عدم تحويل قبوض تلفن همراه ، تغيير پلاک ها و اشتباه شدن آدرس ها است .
    با توجه به اينکه اين دو شرکت ، شهرداري را مقصر اصلي اين مشکلات مي دانند ولي نکته حائز اهميت اين جا است که آيا براي اجراي طرح فراگيري چون تعويض پلاک هاي منازل که ممکن است مسائلي ديگري مانند قبوض تلفن را دچار مشکل کند ، نبايد هماهنگي هاي لازم انجام شود .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

معرفي گوشي مدل w995 سوني اريکسون

گوشي w995 سوني اريکسون که به تازگي به بازار تلفن همراه معرفي شده است در رنگ بندي متفاوت توليد مي شود.

به گزاش خبرنگار سازمان خبري موبنا، اين گوشي که در ابعاد 97 در 49 در 15 ميلي متر و وزني برابر با 113 گرم ساخته شده است به راحتي در هر جيب و کيف جا مي گيرد.
    اين گوشي واکمن در مقايسه با مدل C905 حدود 20 گرم سبک تر است و طول و عرض آن نيز چند ميلي متر کمتر است .
    با اينکه طراحي گوشي مانند مدل C905 سوني اريکسون است با اينحال پايه در قاب پشت و کليد هاي موسيقي در کنار آن تا حدودي ظاهر گوشي را متمايز مي کند . قاب فلزي پشت و جلوي گوشي ساختار مناسبي دارد .
    زير صفحه نمايش يک کليد حرکتي گرد با دکمه هايي به شکل نيم دايره وجود دارد . کليد حرکتي در C905 بسيار شيک است.
    دوربين 8.1 مگاپيکسل با کانون اتوماتيک در قاب پشت گوشي قرار دارد . W995 داراي فلش LED براي گرفتن عکس در محيط هاي تاريک است اگرچه محافظ لنز دوربين وجود ندارد .
    درب باتري فلزي است و پوشش آن بقدر کافي مقاوم است . براي برداشتن آن ابتدا بايد پايه را باز کنيد و سپس آن را بطرف بيرون بکشيد . باتري گوشي از نوع BST -38 Li-po با توان 930 ميلي آمپري است که در مکالمه مداوم تا نه ساعت و در حالت Stand by حداکثر 370 ساعت دوام مي آورد که درست مانند W902 سوني اريکسون است .
    صفحه نمايش بزرگ گوشي در اندازه 6/2 اينچ خود تصاوير را با کيفيت مطلوب در وضوح QVGA ارائه مي دهد که مشاهده آنها نه تنها در تاريکي بلکه در نور مستقيم خورشيد نيز آسان است . W995 به شتاب سنج داخلي براي چرخش اتوماتيک صفحه نمايش مجهز است .
    با باز کردن درب کشويي گوشي صفحه کليد آن مشخص مي شود . تمامي کليد هاي صفحه کليد بخوبي واکنش نمي دهند با اينحال به راحتي مورد استفاده قرار مي گيرند . کليد هاي کاراکتري نيز بخوبي عمل مي کنند.
    اين گوشي داراي واکمن 4.0 است که يکي از ويژگي هاي آن پشتيباني از پوسته مي باشد . ويژگي ديگري که مورد استقبال دوستداران موسيقي قرار مي گيرد سوکت صوتي 3.5 ميلي متري است . از منوي media يا با استفاده از کليد اختصاصي واکمن مي توان به نرم افزار پخش موسيقي دسترسي پيدا کرد .
    همچنين حافظه داخلي 118 مگابايتي اين گوشي توسط مموري کارت (Memory Stick Micro (M2 ارتقا مي يابد.
    با توجه به امکانات اين گوشي پيش بيني مي شود قيمت نهايي عرضه آن بالاي 400 هزار تومان باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

امکان تهيه تصاوير فراصوت با گوشي تلفن همراه فراهم شد

دانشمندان راياينه در دانشگاه واشنگتن در ايالت سنت لوييس به دانش تهيه تصاوير فراصوت با استفاده از گوشي تلفن همراه دست يافتند.

به گزارش گروه اخبار خارجي "موبنا" به نقل از"سلولار نيوز ، با دست يابي به اين دانش ، تهيه تصاوير در زمينه پزشکي – همانند تصاوير سونوگرافي – با گوشي تلفن همراه امکان پذير مي شود.
    با استفاده از يک گوشي تلفن همراه ، فن آوري بررسي فراصوت يو اس بي و پلتفرم محاسبه اي موبايل ، يک وسيله تصويربرداري پزشکي که در کف يک دست جا ميگيرد ، تهيه مي شود.
    دو نفر از محققان و اساتيد دانشگاه واشنگتن پراب هاي يو اس بي تجاري فراصوت را که با سيستم عامل ويند وز موبايل گوشي هاي تلفن همراه هوشمند قابليت همخواني دارند ، توليد کردند.
    مايکروسافت درسال 2008 ميلادي به اين دو دانشمند و استاد دانشگاه واشنگتن يکصد هزار دلار جايزه داد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

خريد خط تلفن همراه براي دستگاه هاي دولتي ممنوع شد

دولت دستگاههاي اجرايي را موظف کرد از ابتداي سال 1388، تمام خطوط تلفن همراه دولتي را جمع آوري و به قيمت کارشناسي به فروش برسانند.

به گزارش سازمان خبري موبنا هيئت دولت در قالب ضوابط اجرايي بودجه سال 1388، هر گونه خريد خط تلفن همراه براي دستگاه هاي دولتي را ممنوع کرد.
    پايگاه اطلاع رساني دولت اعلام کرد :هيئت وزيران با ابلاغ ضوابط اجرايي بودجه سال 1388، دستگاه هاي اجرايي را مکلف کرد به منظور ايجاد صرفه جويي در هزينه مکالمات تلفن همراه در اختيار مديران و کارمندان دولت، از ابتداي سال 1388 تمام خطوط تلفن همراه را جمع آوري و به قيمت کارشناسي به فروش برسانند.
    براساس اين مصوبه، پرداخت هزينه تلفن همراه به مديران و کارمندان دولتي بنا به تشخيص بالاترين مقام دستگاه اجرايي به صورت ميانگين ماهانه يکصد هزار ريال به ازاي هر خط تلفن همراه مي‌باشد.
    همچنين خريد اشتراک جديد تلفن همراه و تجهيزات آن توسط دستگاههاي اجرايي در سال 1388ممنوع است.
    گفتني است، توجه دولت به کاهش هزينه هاي غيرضرور بودجه موجب کاهش 20 درصدي هزينه هاي دولت نهم نسبت به دولت هشتم شده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

قيمت سيمکارت اعتباري در بازار آزاد سيمکارت افزايش يافت

افزايش استقبال براي خريدوفروش اين نوع سيمکارت ها در سطح بازار باعث شده تا فروشندگان اين نوع سيمکارت را با افزايش قيمت در بازار عرضه کنند.
    آنتن دهي مناسب و هزينه پايين اين نوع سيمکارت نسبت به سيکارت هاي دائمي همراه اول باعث شده تا اکثر مشتريان ترجيح به خريد سيمکارت هاي 0919 داشته باشند .
    هم اکنون سيمکارت هاي 0919 با قيمت 40 هزار تومان در بازار تلفن همراه عرضه مي شود و شماره هاي رند و مرتب آن نيز با قيمت بالاتر در اختيار مشتريان قرار مي گيرد.
    اين در حالي است که بازار سيمکارت هاي دائمي همراه اول همانند روزهاي گذشته بدون تغيير قيمت و بي رونق سپري مي شود.
    قيمت سيمکارت هاي موجود در بازار تلفن همراه به شرح زير است:
    سيمکارت کارکرده کد يک همراه اول از قيمت 510 تا 700 هزار تومان فروخته مي شود.
    اين درحالي است که شماره هاي رند و مرتب کد يک با قيمت بالاتر به فروش مي رسد.
    در حال حاضر سيمکارت صفر کد هاي "دو" و "سه " به ترتيب به بهاي 520 هزار تومان و 410 هزار تومان در سطح بازار تلفن همراه به فروش مي رسد.
    سيمکارت هاي کارکرده دو کد فوق نيز به ترتيب با قيمت 330 هزار تومان و 300 هزار تومان در اختيار مشتريان قرار مي گيرد.
    سيمکارت هاي صفر کد "4" نيز به قيمت 310 هزار تومان و سيمکارت کارکرده آن نيز با قيمت 220 هزار تومان در اختيار عموم مشتريان قرار مي گيرد.
    در همين حال سيمکارت صفر و کارکرده کد "5" نيز به ترتيب به قيمت 300 هزار تومان و 220 هزار تومان فروخته مي شود .
    دو سيمکارت صفر کدهاي "6" و "7" نيز با قيمت 300 و 290 هزار تومان در بازار تلفن همراه به فروش مي رسد و سيمکارت هاي کارکرده آن نيز به ترتيب به بهاي 210 و 200 هزار تومان فروخته مي شود.
    سيمکارت صفر کد "8" نيز 280 هزار تومان و کارکرده آن 190 هزار تومان به فروش مي رسد.
    قيمت سيمکارت هاي همراه اول در حالي است که در ساير مناطق تهران از جمله شمال و غرب تهران با قيمت 30 تا 50 هزار تومان بالاتر از نرخ فوق در اختيار مشتريان قرار مي گيرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

نرم افزاري براي ويرايش مدارک آفيس در آيفون ارايه شد

نرم افزار Quickoffice براي ويرايش مدارک آفيس مايکروسافت در آيفون ارايه شد.

به گزارش گروه اخبار خارجي "موبنا" به نقل از اسلش فون، اين نرم افزار از هم اکنون در فروشگاه iTunes App Store براي دانلود در دسترس کاربران قرار دارد.
    اين نرم افزار به کاربران امکان مي دهد که به همه کاربردهاي Document دسترسي داشته و بتوانند متن ها را ويرايش کنند و به فايل ها دسترسي داشته باشند و عملکردهاي مديريت محتوا را اعمال کنند.
    علاوه بر ويژگي هاي استاندارد براي ويرايش مدارک آفيس مايکروسافت شامل قالب بندي متون، انتخاب و دسترسي به فرمت فايل هاي آفيس با اين نرم افزار مي توان فايل هاي PDF را نيز روي دستگاه آيفون مشاهد کرد.
    به علاوه نرم افزار Quickoffice امکان copy/paste متون را براي کاربران فراهم مي کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

در هفته اي که گذشت
    بازار گوشي هاي کارکرده بي رونق سپري شد

فعالان بازار ، از بي رونقي بازار گوشي هاي کارکرده طي هفته اي که گذشت خبر دادند.

"حامد يکتا" يکي از فعالان بازار در اين باره به خبرنگار سازمان خبري موبنا گفت: در پي کاهش قيمت گوشي هاي تلفن همراه موجوددر بازار و افزايش عرضه اين کالاي ارتباطي در سطح بازار، متقاضيان تمايل چنداني براي خريد گوشي هاي کارکرده ندارند.
    وي افزود: عدم اطمينان سالم بودن انواع قطعات گوشي کارکرده که شامل باتري، شارژر و آنتن دهي است از دلايلي اصلي که به بي رونقي بازار اين نوع گوشي ها دامن زده است.
    يکتا با اشاره به سودهي خريدوفروش اين گوشي ها افزود:خريد و فروش گوشي هاي کارکرده سود بسيار بيشتري براي فروشندگان دارد.
    اين فعال بازار ادامه داد: در گذشته اکثر گوشي بازهاي تهران ، گوشي هاي خود را بيش از يک سال نگه نمي داشتند و بافروش آنها گوشي هاي جديدتري مي خريدند که اين امر موجب رونق بازار گوشي هاي کارکرده يا به اصطلاح گوشي هاي دست دوم شده بود.
    يکتا تصريح کرد:اما در اين روزها اکثر کاربران از خريدوفروش گوشي هاي کارکرده خودداري مي کنند که همين امر نيز باعث شده تا بازار اين نوع گوشي ها با رکود سپري شود

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

پرفروش ترين گوشي هاي بازار تلفن همراه در هفته اي که گذشت

فروشندگان گوشي هاي تلفن همراه گوشي 6600 اسلايد نوکيا را به عنوان پرفروش ترين مدل اين برند در بازار تلفن همراه نام بردند.

به گزارش خبرنگار موبنا، فروشندگان گوشي تلفن همراه 6600 اسلايد، N78 ، N95 هشت گيگابايتي از برند نوکيا، T650 و K770 از سوني اريکسون و B300، M3510 و F480 از سامسونگ ، Touch Viva ، Diamond Touch از اچ تي سي را به عنوان پرفروش ترين گوشي بازار تلفن همراه طي هفته اي که گذشت نام بردند.
    فعالان بازار قيمت مناسب و امکانات بالاي اين مدل ها را مهمترين علت استقبال اکثر متقاضيان گوشي هاي فوق مي دانند.
    فروشندگان گوشي هاي نوکيا مدل 6600 اسلايد را به عنوان يکي از پرفروش ترين مدل اين برند طي هفته اي که گذشت معرفي کردند و قيمت آن را با گارانتي اصلي به بهاي 292 هزار تومان اعلام کردند.
    صفحه نمايش TFT با قابليت نمايش 16 ميليون رنگ، دوربين 3.2 مگاپيکسل داراي فوکوس اتوماتيک و دوربين دوم براي مکالمه تصويري و حافظه داخلي 20 مگابايتي و ارتقاي آن تا 4 گيگابايت از امکانات گوشي 6600 اسلايد نوکيا به شمار مي آيد.
    TFT با قابليت نمايش 16 ميليون رنگ، دوربين عکاسي و فيلمبرداري3.2 مگاپيکسل داراي لنز کارل زايس و فوکوس اتوماتيک و دوربين دوم CIF، حاظفه داخلي 70 مگابايي از مشخصات فني گوشي n78 نوکيا به شمار مي آيد.
    اين مدل نوکيا نيز با قيمت 215 هزار تومان در سطح بازار تلفن همراه به فروش مي رسد. در اين ميان گوشي N95 هشت گيگابايتي نيز با قيمت 420 هزار تومان توانست در ليست پرفروش ترين هاي اين برند جاي گيرد.
    دوربين عکاسي و فيلمبرداري پنج مگاپيکسلي و حافظه داخلي هشت گبگابايتي از مشخصات اصلي گوشي N95 هشت گيگابايتي اين برند به شمار مي آيد.در اين ميان فروشندگان گوشي هاي سوني اريکسون دو مدل T650 و K770 را به عنوان پرفروش ترين هاي اين برند طي هفته اي که گذشت در بازار معرفي کردند.اين دو مدل گوشي به ترتيب به بهاي 195 و 146 هزار تومان در بازار تلفن همراه فروخته مي شود.
    دوربين عکاسي و فيلمبرداري 3.15 مگاپيکسل داراي فوکوس اتوماتيک و دوربين دومVGA ، صفحه نمايش TFT با قابليت نمايش 262 هزار و 144 رنگ از مشخصات فني گوشي T650 و صفحه نمايشTFT با قابليت نمايش 262 هزار و 144 رنگ ، دوربين عکاسي و فيلمبرداري 3/2 مگاپيکسلي با فوکوس اتوماتيک و دوربين دوم VGA و ارتقا حافظه اصلي توسط مموري کارت از ويژگي هاي مشخصات فني گوشي K770 به شمار مي آيد.
    در اين ميان سه مدل B300، M3510 و F480 که به بهاي حدود 49،135 ، 305 فروخته مي شود، به عنوان گوشي هاي خوش فروش اين برند در سطح بازار تلفن همراه عنوان شدند.
    صفحه نمايش CSTN با قابليت نمايش655 هزار و 36 رنگ و حافظه2 مگابايتي از ويژگي هاي گوشي B300 محسوب مي شود.
    گوشي M3510 سامسونگ نيز داراي صفحه نمايشTFT با قابليت نمايش 16 ميليون رنگ، دوربين عکاسي و فيلمبرداري دو مگاپيکسل ، حافظه داخلي 60 مگابايتي و ارتقاي آن توسط (microSD (TransFlash است.
    دوربين عکاسي و فيلمبرداري 5 مگاپيکسل با فوکوس اتوماتيک، صفحه نمايش از نوع TFT با قابليت نمايش 256 هزار و 144 رنگ از مشخصات فني گوشي F480به شمار مي آيد.
    گوشي Touch Viva که با گارانتي رسمي به بهاي 320 هزار تومان فروخته مي شود در صدر ليست پرفروش ترين هاي اچ تي سي قرار گرفته است.
    صفحه نمايشTFT با قابليت نمايش 655 هزار و 36 رنگ ، دوربين عکاسي و فيلمبرداري دو مگاپيکسلي و ارتقاي حافظه داخلي توسط مموري کارت microSD از مشخصات فني گوشي Touch Viva اچ تي سي به شمار مي آيد.
    گوشي Diamond Touch اچي تي سي با قيمت 540 هزار تومان توانسته مورد تقاضاي عموم مشتريان قرار داشته است از امکاناتي همچون سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional، صفحه نمايش لمسي ، دوربين عکاسي و فيلمبرداري 3.2 مگاپيکسل داراي فوکوس اتوماتيک و دوربين دوم VGA، صفحه نمايش TFT با قابليت نمايش 655 هزار و 36 رنگ و حافظه داخلي 4 گيگابايت بهره مي برد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

پارلمان اروپا هزينه رومينگ را کاهش داد

پارلمان اروپا به کاهش هزينه رومينگ در کشورهاي عضو اتحاديه اروپا راي داد.

به گزارش گروه اخبار خارجي "موبنا" به نقل از جي اس ام آرنا، بر اساس راي پارلمان اروپا اولين ميزان کاهش هزينه رومينگ از اول ماه ژوييه 2009 به اجرا در مي آيد و بر اساس آن از يکم ژوييه 2009 همه اپراتورهاي عضو اتحاديه اروپا مجبور به کاهش هزينه رومينگ تا سقفي که اتحاديه اروپا تعيين کرده هستند.
    بيشترين ميزان تعرفه رومينگي که براي شهروندان اروپايي تعيين شده براي مسافرت در سراسر اروپا براي مکالمات خارجي به ازاي هر دقيقه مکالمه 0.43 يورو و 0.19 يورو به ازاي هر دقيقه مکالمه داخلي در نظر گرفته مي شود.
    هزينه رومينگ هم اکنون به ترتيب براي مکالمات خارجي و داخلي 0.46 و 0.22 است که انتظار مي رود تا ماه ژوييه 10 درصد کاهش يابد.و اما هزينه ارسال پيامک تقريبا نصف مي شود. هزينه رومينگ پيامک هم اکنون 0.28 يورو است و قرار است به 0.11 يورو برسد.
    هزينه ترافيک اطلاعات نيز در حال بررسي است به طوري که پيش بيني مي شود از تابستان به ازاي هر مگابايت ترافيک بي سيم هزينه اي بالغ بر يک يورو در نظر گرفته نشود.
    البته اين اتحاديه درحال برنامه ريزي براي کاهش هزينه ترافيک اطلاعات تا سال آينده است.
    پيش بيني مي شود تا سال 2010 بيشترين هزينه براي هر دقيقه مکالمه خارجي 0.39 يورو و براي مکالمات داخلي 0.15 يورو در نظر گرفته شود و نيز براي يک مگابايت اطلاعات بي سيم نيز 0.80 يورو در نظر گرفته شود.
    به اين ترتيب سال 2011 به ازاي هر دقيقه مکالمه خارجي 0.35 يورو هزينه رومينگ و به ازار هر دقيقه مکالمه داخلي 011 يورو هزينه رومينگ محاسبه مي شود، همچنين هزينه رومينگ هر مگابايت اطلاعات بي سيم نيز 0.50 يورو محاسبه خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •