دوست عزیز, تو پست اولشون, دلیلش رو گفتند.
مدیرها و همکارای عزیز هم اگه دیدند این تاپیک در جای مناسبش قرار نداره, لطف کنند این تاپیک رو به محل مناسبش منتقل کنند (قفلش نکنید)
دوست عزیز, تو پست اولشون, دلیلش رو گفتند.
مدیرها و همکارای عزیز هم اگه دیدند این تاپیک در جای مناسبش قرار نداره, لطف کنند این تاپیک رو به محل مناسبش منتقل کنند (قفلش نکنید)
مصطفي جان. بهتر بود اولين پست رو كامل ميخونديد و بعد اين سوال رو ميپرسيدين. چون همونجا جوابشو دادم!
دوست عزيز! تقريبا اين تاسهارو توي ايران نميتوني پيدا كني. به خيليا بگي كه اين تاس رو ميخوام (براي مثال 20 وجهي) بهت ميگن برو بابا! رفيقت سر كارت گذاشته!
ولي من خودم يك برنامه براي كامپيوتر و يك برنامه براي موبايل نوشتم كه اين تاسها رو ميريزه. ضمنا تاسهاي واقعي هم دارم. موقع بازي خودم تاسهارو ميدم به بازيكنان و آخرش پس ميگيريم!
تعداد بازيكنان ميتونه از 2 نفر تا 8 نفر باشه!
البته هرچي تعداد بازكنان بيشتر بشه كار dm كه ما بهش ميگيم گيم مستر سختتر ميشه. باز هم بگم كه اون 8 هم فقط به خاطر اينه كه بايد بازي كنترل بشه. يعني اگه 12 تا بازيكن داشته باشيد، بهتره كه 2تا گيم مستر باشه!
متاسفانه تمامي منابعي كه تاكنون من از اين بازي ديدم، انگليسيه. البته لازم نيست كه همه كتابهارو بخوني تا بازكن بشي! ولي به هر حال دونستن و خوندن اونا به صورت تيكه تيكه خيلي توي نحوه بازيت و قدرتهاي كاراكترت موثره!
ضمنا خيلي مشتاق شدم بدونم كه شما اين بازي رو از كجا آشنا شديد و يا شنيديد؟ و ضمنا چند سالتونه!
اگر مايل به گفتن اونها در عموم نيستيد به من پيغام خصوصي بدهيد!
داداش منم چيزي از ازش نمي دونم اما خيلي علاقه مندم آشنا بشم
براي شروع چيكار بايد بكنم؟ فايل آموزشي داري؟
خوب, مرد مباح عزیز, با توجه به ابراز علاقه دوست خوبمون (hobgoblin) حداقل برای شروع از نظر نفر امادگی داریم. (راستی این بازی از طریق راه دور که مشکلی نداره, نه؟) اگر هم نکته ای مونده که فکر میکنید برای شروع باید دونست, اونها رو هم بگید. با تشکر
دوستان عزيز. اولا كه اين بازي رو نميشه از راه دور بازي كرد. بايد كنار هم بشينيم و بازي كنيم. حالا چه تو پارك و چه توي خونه و يا ...
كتابهاي زيادي براي اين قضيه هست كه اولين كتاب اون Players HandBook هست.
اين كتاب به زبان انگليسيه و تقريبا 400 صفحه داره. ولي لازم نيست همه چيزش رو بخونين.
فقط لطف كنيد و بگيد كه آيا شما از WinXP استفاده ميكنيد يا نه؟ يكي از فايلهاي اين كتاب به گونه اي است كه در Vista اجرا نميشه. براي همين لطفا سيستم عاملتون رو بگيد تا براتون فايل مناسب رو آپلود كنم.
من با زبان مشکل دارم (هرچند, ویندوزم هم ویستا هست) ولی در هر صورت ممنون![]()
لينك زير فايل كتاب آموزش اين بازي است.
اين كتاب تقريبا مرجع اصلي بازيكنان محسوب ميشود. ولي كتابهاي ديگري نيز براي بازي و اطلاعات و جادوهاي بيشتر نيز وجود دارد
اين كتاب با برنامه Word قابل باز شدن است و به سيستم عامل حساسيت ندارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه كسي اين كتاب رو خونده ويا نظري يا سوالي داره خوشحال مسشم توضيح بدم.
واقعيتش دارم دنبال 1-2 نفر ميگردم كه Clan بازيمو بيشتر و بازي كه ميكنيم رو هيجاني تر بكنمش.
من خودم گيم مستر يك كمپينگم و 4-5 بازيكن توي بازي هستن. ولي اگه بشه 1 يا 2 نقر ديگه به اين كلن اضافه بشه بيشتر خوش ميگذره!
خوشحال مسشم دوستان علاقمند نظر بدن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)