پسر این اکسپریا تقلبیه؟!
نگا واکمن هم براش گزاشتن![]()
پسر این اکسپریا تقلبیه؟!
نگا واکمن هم براش گزاشتن![]()
دوست عزیز بنظر میرسد این دستگاهها از اصطلاح pocket pc کمی فاصله داشته باشند.
در حد و اندازه خودشان خوب هستند . شاید در این نسل هم پیشرفته باشند. اما احتمالا باید منتظر نسلهای بعدی ماند تا یک پاکت پی سی داشته باشید.
من که در کل از ایکس وان راضی هستم و متوجه شدم من انتظارات بالائی دارم وگرنه دستگاه کارائی های زیادی دارد که البته همگی آنها در سطوح بالائی نیستند.
به امید آنروز که یک پاکت پی سی به بازار بیاید.
سلام دوستان
مدت کمی است که در این بخش عضو شده ام و مطالب خوب شما را میخوانم. گهگاهی هم مسائلم را مطرح میکنم و از شما سخاوتمندانه پاسخ مشکلاتم را دریافت میکنم.
از بابت مطالبتان ، نظراتتان و پاسخهایتان بی نهایت ممنونم.
در چند وقت اخیر بخشهای داغ این مطالب اختصاص به قیمت ، ترک و مقایسه داشته است.
دوستان
اینکه قیمت در حال حاضر چند است یک اطلاع بسیار مفید برای خرید است .
اینکه احتمال ترک خوردگی داری یک اطلاع بسیار مفید برای نگهداری است .
اینکه این گوشی بهتر است یا آن یک اطلاع بسیار مفید برای زمان انتخاب و خرید است .
چیز دیگری در اولویت اول قرار دار که اینها در مقابل آن فرعی است .
این گوشی صرفا یک ابزار است. ابزار همانطور که میدانید به چیزی اطلاق میشود که در زمینه ای دارای کارائی است. مثل اره برای بریدن ، آچار برای باز و بسته کردن پیچ و ...
بهتر است بگوئیم این گوشی یک ابزار چندکاره است یا وسیله ای چند ابزاره .
خوب . در درجه اول مهم است که فعلا شما این ابزار را در اختیار دارید ( و یا قصد تهیه آنرا دارید).
بیائید کمی مطالبمان را به سمتی هدایت کنیم تا بتوانیم از این ابزار حداکثر استفاده را ببریم.
نظر من این است با سوال اینکه شما از گوشیتان چه استفاده ای میکنید موارد متعدد کارائی این ابزار را با هم به اشترک بگذاریم تا همه بتوانیم حداکثر استفاده را از این گوشی داشته باشیم.
در کنار دانش اینکه ابزار چه کارائی دارد موضوع دیگری هم مطرح است . مهارت استفاده از ابزار.
با توضیح اینکه با چه برنامه ای و به چه نحوی کار میکنید میتواند مهارت را نیز به اشتراک گذاشته تا همه سهیم شوند.
از اکسپریا بیشتر چه استفاده ای میکنید؟
از چه برنامه ای (نرم افزار ، پنل ...) در جهت فوق کمک میگیرید؟
به چه نحوی کارتان را ارتقاء میدهید؟
از خودم شروع میکنم.
در کار من زمان و وظائف بسیار مهم است.بخش calender,task بسیار به من کمک میکند.
در شرکت کامپیوتر من و برنامه outlook کامپیوترم share است. جلسات و کارهائی که باید انجام دهم به کامپیوترم منتقل میشود و با برنامه activsync به گوشیم انتقال پیدا میکند. وقتی بیرون از شرکت هستم به موقع آلارم دریافت میکنم و وقتی برنامه ای میخواهم تنظیم کنم براحتی به تقوی گوشیم مراجعه میکنم. که بدین ترتیب از رویهم افتادگی کارهام جلوگیری میکند.
اون کیف هایی که عکسشو گذاشتم ، در ایران میشه گیر آورد؟ قیمتشون چقدره؟
اینها مارک خاصی دارند؟ اسمشون چی هست؟
نه فكر نكنم اين كيفها تو ايران باشند
حداقل يه مدتي ميكشه تا وارد بشند
آقا من عین این کیفو دارم ولی جا دوربینش مثل این نیس ! پشتش یه تیکس میره تا زیره دوربین بعد اونجا مثل یه مسطیل خم میشه واسه عکس گرفتن......ااااااااااه وایسین الان عکسشو میذارم![]()
- قیمت این کیف چقدر است؟
-قیمت شارژر فندکی چقدر است؟
- برای تمیز کردن صحفه نمایش ، بهرتین روش چیست؟( شاید پرسیدن این پرسش خنده دار باشد ، و لی من به تمیز و بدون خش نگه داشتن گوشی حساس هستم ) اگر از یک دستمال معمولی استفاده کنیم ، صحفه آن خش می افتد ؟
- برای دوربین های دیجیتال ، محافظ lcd است ، آیا برای این گوشی هم اینچنین چیزی وجود دارد؟ البته روی گوشی یک سحفه نازک است ، ولی دقیق همه صحفه را نپوشانده است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)