اگه ایکس باکس رو آپدیت کنم به علت کرک شدن مشکلی پیش نمیاد؟
من Arcadeدارم چند روز میتونم Live بزنم؟؟؟؟
اگه ایکس باکس رو آپدیت کنم به علت کرک شدن مشکلی پیش نمیاد؟
من Arcadeدارم چند روز میتونم Live بزنم؟؟؟؟
نه !!!
چند سال live بزن :دي
1ماه Free داري ديگه ...
نرم افزار دستگاه بر پایه ی نسخه ای از ویندوز است .البته در نوع برنامه نویسی خیلی با ویندوز کامپیوتر فرق داره و هیچ ارتباطی با اون نداره.
علت نوشتن ویروس ,فروش آنتی ویروسهای موجود در بازار مانند کسپراسکای .نورتون.مک آفی و غیره است.
پس هیچ آدم عقل سالمی نمیاد واسه کنسول بازی ویروس بنویسه چون هیچ آنتی ویروسی واسش وجود نداره و نخواهد داشت.
تمام مشکلات xbox 360 یا به خاطره سخت افزاره خودشه یا به خاطره نرم افزاره خودش و نه هیچ عامل بیرونی
مادر بورد دستگاه شما چیه ؟
من خودم Elite با بورد فالکون دارم.نه افت فریم دارم نه گیر دارم !!!
مدل مادربوردتو بگو تا بهت بگم چیه .
ابوالفضل جان کرک درایو DVD شما با داشبورد یا همون ویندوز دستگاهه شما دو مقوله ی جداست.
هیچ ارتباطی با هم ندارن.با خیاله راحت آپدیت کن.
جاسپر هستش دوست عزیز من خودم فک کنم یه نصب نرم افزاری جدید میخواد درست نمیگم؟؟
خب والا از نظر سخت افزاری جاسپر هنوز امتحان خودشو پس نداده و نمیشه گفت از خوده دستگاه نیست.چون GPU که واحد پردازش گرافیکی xbox360 هست رو در مادربورد جاسپر از 90 به 65 نانومتر تغییر دادن.
در مورده ریختن دوباره ی نرمافزارش هم اگه امکانش هست یک بار دیگه از اینترنت دانلودش کن بعد بریزش که از نظر بد دانلود شدن خیالت راحت باشه.
شما بازی هاتو از رو هارد اجرا میکنی یا از رو dvd ؟
Last edited by SamGun; 21-04-2009 at 23:55.
از خود دستگاه که نمیتونه باشه چون فقط تو این بازی هستش دوما اونقدر هم شدید نیس فقط تو صحنه های شلوغه(یه بار تو نیم ساعت)
از هارد اجرا می کنم
دوست خوبم داشبورد رو یک بار دیگه بریز ببین درست میشه یا نه.
شما با چه فیشی و با چه تلویزیونی بازی میکنی ؟
سلام دوست عزيز .....
اين gow2 همينجوريه !!!!
تو بعضي صحنه هاي خيلي شلوغ افت فريم داره نه ديگه اونقدر زياد شايد حدوده 15 فريم در ثانيه پايين بياد..
من تعجب میکنم !!! پس چرا ماله من اینطوری نمیشه .از اول تا آخرش با همون سرعت فریم بازی میکنم .اصلا افت فریم ندارم.
وقتی من میگم جاسپر امتحانشو پس نداده هی بگید نه !!!
الان 2 نفر هستن که با مدل جاسپر تو gow افت فریم دارن
سلام:
دوستان برای بازی در قسمت لایو چقدر سرعت اینترنت لازم هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)