تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 940 اولاول ... 260660710750756757758759760761762763764770810860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید من دانلود تورنت رو زدم ولی یه فایل به اسم Pro Evolution Soccer 2009 - PES SMoKE Patch 1.4 [mininova].torrent حالا من با این باید چی کار کنم چیزی به تو اتوماتیک برای دان نیاورد من چه طوری می تونم اینو نصب کنم لطفا توضیح بدین .
    مرتضی جان این فایل رو دانلود کردی رو دابل کلیک کن اگر با برنامه تورنت بازشد که بهتر بعداز بازشدن برنامه تورنت یه صفحه میاد که میگه شما میخواید این فایل رو دالود کنی شما ok رو بزن و اگر اینجوری نشد
    برنامه تورنت رو جداگانه باز کن بعد در منوی file برو و add torrent رو بزن و مسیر فایل تورنت که دانلود کردی رو بزن

خدمت دوست عزیزم khelane عرض کنم که با هر تیمی که بازی میکنم بعد از اینکه ترکیبو چیدم، وقتی برای بازی میرم یکدفعه میپره بیرون
    دوست عزیز برو توی سیو خودت بعد این فایل رو حذف کن ببین درست میشهpes2009_edit01 ضمنا" از ارنج بندی یا همون ارنج بجای کلمه ترکییو استفاده کن باحال تره

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

مرتضی جان این فایل رو دانلود کردی رو دابل کلیک کن اگر با برنامه تورنت بازشد که بهتر بعداز بازشدن برنامه تورنت یه صفحه میاد که میگه شما میخواید این فایل رو دالود کنی شما ok رو بزن و اگر اینجوری نشد
    برنامه تورنت رو جداگانه باز کن بعد در منوی file برو و add torrent رو بزن و مسیر فایل تورنت که دانلود کردی رو بزن
    سلام
    من دابل کیلیک می کنم اما هیچی نمیشه در ضمن که شما می گید که من برنامه تورنت رو باز کنم اون کدوم برنامه است نکنه همین برنامه ی مربوط به پچ 1.20 و1.30 باشه اگه که نیست لینک دان برنامه تورنت رو برام بذار تا دان کنم.
    ممنون .

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من می خوام چند اسکوربرد جدید رو جایگزین کنم من چه توری می تونم با این برنامه کار کنم لطفا توضیح بدین .

بله درسته من توی هفته 9 به تیم ملی دعوت شدم البته این رو هم بگم که من اون اوایل که بازی رو شروع کردم اوایل یه نگاهی به بازی های فصل کردم که ببینم با کدوم تیم های ملی مسابقه خواهم داد اما هیچ تیمی برای بازی نبود وفقط و فقط بازی های باشگاهی بود اما بعد از اینکه به هفته 7 که رسیدم دیدم که با سه تیم ملی بازی دارم اون توی هفته های 9و10و11 و دیدم که به جای سه بازی که توی لیگ قرار بود بازی کنم این سه مسابقه رو فرار داده واون سه تیم باشگاهی رو زیر این مسابقات فرار داده تا بعد هر بازی ملی یه بازی باشگاهی بکنم اما من که اون اوایل نگاه کردم چیزی از این ها پیدا نبود .

شما هم صبر کنید شاید مثل بازی من می خواد بشه البته اینو بگم منو توی اولین بازی که با کولومبیا داشتم منو دعوت کرد بعد از اون هم که بازی باشگاهی بود اونو که انجام دادم دیگه به من دعوتنامه نفرستاد من فکر کردم که توی مسابقه بازی نمی کنم حتی به کسانی که قرار بود بازی کنن و یا تعویضیباشن هم نگاه کردم اما اثری از اسم من نبود بعد منو توی دقیقه 70 تعویض کرد واومدم تو بازی خودش هم با مسی تعویض شدم بعد بازی بعدی که باشگاهی بود اون رو انجام دادم وبعد اون هم باز بازی ملی بود اما منو دعوت نکرد اما تو لیست ذخیره ها بودم این بار هم با tevez تعویض شدم ضمنا من که توی بازی قبلی به لیست نگاه کرده بودمانگار دقت نکرده بودم اما اسم من فکر کنم بود . که با مسی تعویض شدم .

پست من نوک حمله هستش cf و بازی رو روی 5 دفیفه ای گذاشتم و بازیکنان کلاسیک رو رو ی نه گذاشتم و اون ریسیت بازی رو هم رو نه گذاشتم و من بازی رو با اماتور شروع کردم بعد الان هم من توی فولام بازی می کنم و میانگین امتیازاتم 7.71 هستش والان من هم از پچ گیمینگ اکسس پچ 1.30 استفاده می کنم و هم از پچ ارمین جان .
    این هم یه عکس از تنظیمات مربوط به بازی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه سوالی بود در خدمتیم .
    قربانتان
    شما اگه از کیت سرور که مدول afs2fs‌داره، استفاده کنی کارت خیلی راحت تره. اما اگر می خوای با GGS‌این کار رو بکنی، عیبی نداره. من کد اسکوربوردها رو ندارم. شما باید GGS رو که باز کردی فایلی که اسکوربوردها داخل اونه رو باز کنه و بری روی کد اسکوربرد. بعد روی اون کد راست کلیک کنی و ایمپورت رو انتخاب کنی و بعد هم اسکوربرد خودتو ایمپورت کنی. همین.
    ------------------------------------
    آره، اون اوایل که منم دعوت میشدم بازی ها همینجوری برگزار میشد. اما من الان توی هفته 12-13 هستم، اما خبری نیست. من از همون اول بازی رو روی لول Top Player‌ بازی می کردم. اما نمی دونم چرا حالا دعوت نمیشم!!!! ضن من به پچ 1.2 کونامی هستش. چون نسخه من همون 1.2 هستش. آیا کسانی که به نسخه بازیشون 1.2 هستش، به تیم ملی دعوت میشن یا نه؟؟؟ نمی دونم چرا اینجوری شده!!!!!!!!! مرتضی جان، می تونی یه زحمتی بکشی، و یه سیو BAL رو روی حالت Top Player شروع کنی و بینی آیا بازم دعوت میشی یا نه؟؟؟ شرمنده که حسابی انداختمت توی زحمت!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من دابل کیلیک می کنم اما هیچی نمیشه در ضمن که شما می گید که من برنامه تورنت رو باز کنم اون کدوم برنامه است نکنه همین برنامه ی مربوط به پچ 1.20 و1.30 باشه اگه که نیست لینک دان برنامه تورنت رو برام بذار تا دان کنم.
    ممنون .
    دوست عزیزشما برنامه مخصوص که فایلهای تورنت رو بگیره رو نصب نکردید این برنامه رو از این جا بگیرید و بعد از دانلود اون رو نصب کنید
    کد:
    بعد از نصب فایلی که دانلود کردید به اسمPro Evolution Soccer 2009 - PES SMoKE Patch 1.4 [mininova].torrent تغیر ایکون میده و همرنگ ایکون برنامه بالا میشه بعد دابل کلیک . یا با برنامه بالا بازش کن همین مشکل شما این بود که برنامه خاص بود که نداشتید همین چون فایهای تورنت با نرمافزار مخصوص خودش و یا از نرم افزار flash get استفاده کن

5. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

سلام!
    کسی آدرس تاپیک pes 2010 نداره؟
    من یسری بنر دانلود کردم که بصورت png . کجا بریزم؟ چجوری لینک بدم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام!
    کسی آدرس تاپیک pes 2010 نداره؟
    من یسری بنر دانلود کردم که بصورت png . کجا بریزم؟ چجوری لینک بدم؟
    عزیز توی تالار اخبار رمز بازیها یه نگاه بندازی لیست جدید ترین تاپیک ها رو می بینی

اینم لینک تاپیک 2010
    کد:

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شما اگه از کیت سرور که مدول afs2fs‌داره، استفاده کنی کارت خیلی راحت تره. اما اگر می خوای با ggs‌این کار رو بکنی، عیبی نداره. من کد اسکوربوردها رو ندارم. شما باید ggs رو که باز کردی فایلی که اسکوربوردها داخل اونه رو باز کنه و بری روی کد اسکوربرد. بعد روی اون کد راست کلیک کنی و ایمپورت رو انتخاب کنی و بعد هم اسکوربرد خودتو ایمپورت کنی. همین.
    ------------------------------------
    آره، اون اوایل که منم دعوت میشدم بازی ها همینجوری برگزار میشد. اما من الان توی هفته 12-13 هستم، اما خبری نیست. من از همون اول بازی رو روی لول top player‌ بازی می کردم. اما نمی دونم چرا حالا دعوت نمیشم!!!! ضن من به پچ 1.2 کونامی هستش. چون نسخه من همون 1.2 هستش. آیا کسانی که به نسخه بازیشون 1.2 هستش، به تیم ملی دعوت میشن یا نه؟؟؟ نمی دونم چرا اینجوری شده!!!!!!!!! مرتضی جان، می تونی یه زحمتی بکشی، و یه سیو bal رو روی حالت top player شروع کنی و بینی آیا بازم دعوت میشی یا نه؟؟؟ شرمنده که حسابی انداختمت توی زحمت!!
    ابوالفضل جان یک سیو از بازیت آپلود کن شاید من بتونم بفهمم مشکل از کجاست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام اين سوال مارو كسي جواب نميده؟

سلام.من پچ1.20 نصب كردم.با تشكر خيلي زياد از كروزر عزيز ولي اسمها بازم با حروف بزرگ هست ميخواستم ببينم نميشه حروف كوچيك كرد؟الانم پچ 1.30 دانلود كردم ولي هنوز نصب نكردم شنيدم پچ جالبيه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.جواب مارو كسي نميده؟.من پچ1.20 نصب كردم.با تشكر خيلي زياد از كروزر عزيز ولي اسمها بازم با حروف بزرگ هست ميخواستم ببينم نميشه حروف كوچيك كرد؟الانم پچ 1.30 دانلود كردم ولي هنوز نصب نكردم شنيدم پچ جالبيه؟
    بله اسامي با حروف بزرگ هست من به اصل اورجينال بودن و دست نخورده بودن بازي اهميت ميدم دخل و تصرف نميكنم. من كه هيچ نكته جالب و مثبتي توي پچ 1.30 نديدم. كركش هم درست نيست و كيت سرور نصب نميشه تو ضربه آزاد ها هم گند ميزنه
    Last edited by Spaniuly; 21-04-2009 at 15:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من چطور میتونم با کیبورد کامپیوتر این بازی رو بازی کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •