سلام دوست عزیز
من می خوام چند اسکوربرد جدید رو جایگزین کنم من چه توری می تونم با این برنامه کار کنم لطفا توضیح بدین .
بله درسته من توی هفته 9 به تیم ملی دعوت شدم البته این رو هم بگم که من اون اوایل که بازی رو شروع کردم اوایل یه نگاهی به بازی های فصل کردم که ببینم با کدوم تیم های ملی مسابقه خواهم داد اما هیچ تیمی برای بازی نبود وفقط و فقط بازی های باشگاهی بود اما بعد از اینکه به هفته 7 که رسیدم دیدم که با سه تیم ملی بازی دارم اون توی هفته های 9و10و11 و دیدم که به جای سه بازی که توی لیگ قرار بود بازی کنم این سه مسابقه رو فرار داده واون سه تیم باشگاهی رو زیر این مسابقات فرار داده تا بعد هر بازی ملی یه بازی باشگاهی بکنم اما من که اون اوایل نگاه کردم چیزی از این ها پیدا نبود .
شما هم صبر کنید شاید مثل بازی من می خواد بشه البته اینو بگم منو توی اولین بازی که با کولومبیا داشتم منو دعوت کرد بعد از اون هم که بازی باشگاهی بود اونو که انجام دادم دیگه به من دعوتنامه نفرستاد من فکر کردم که توی مسابقه بازی نمی کنم حتی به کسانی که قرار بود بازی کنن و یا تعویضیباشن هم نگاه کردم اما اثری از اسم من نبود بعد منو توی دقیقه 70 تعویض کرد واومدم تو بازی خودش هم با مسی تعویض شدم بعد بازی بعدی که باشگاهی بود اون رو انجام دادم وبعد اون هم باز بازی ملی بود اما منو دعوت نکرد اما تو لیست ذخیره ها بودم این بار هم با tevez تعویض شدم ضمنا من که توی بازی قبلی به لیست نگاه کرده بودمانگار دقت نکرده بودم اما اسم من فکر کنم بود . که با مسی تعویض شدم .
پست من نوک حمله هستش cf و بازی رو روی 5 دفیفه ای گذاشتم و بازیکنان کلاسیک رو رو ی نه گذاشتم و اون ریسیت بازی رو هم رو نه گذاشتم و من بازی رو با اماتور شروع کردم بعد الان هم من توی فولام بازی می کنم و میانگین امتیازاتم 7.71 هستش والان من هم از پچ گیمینگ اکسس پچ 1.30 استفاده می کنم و هم از پچ ارمین جان .
این هم یه عکس از تنظیمات مربوط به بازی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سوالی بود در خدمتیم .