شما خوش باش که جواب منو دادی!تنها چیزی که تو حرفات نبود اثبات اینکه ال سی دی آیفون بهتره از اکسپریا
![]()
شما خوش باش که جواب منو دادی!تنها چیزی که تو حرفات نبود اثبات اینکه ال سی دی آیفون بهتره از اکسپریا
![]()
این کارتی که روش نوشته X1 Support چی هستش ؟
کسی هندزفری W902 رو دیده ؟ هندزفری کدوم از این گوشی ها بهتره ؟X1 Or W902
توی تهران کیف فابریک برای X1 پیدا میشه ؟
Last edited by asextor1; 19-04-2009 at 20:11. دليل: gjhgfjhgfkj
خواهشاً پاي iphone رو نكشيد وسط، چون يه چيز ديگه هست. در مورد رزلوشن معلومه كه x1 بالاتره واصلا بحث نداره ولي در كل صفحه ايفون يه چيز ديگه است. منم اگه تا حالا iphone نگرفتم يكي به خاطر قيمتش هست و ديگه اينكه در ايران كاراييش به اندازه x1 نيست در ضمن از x1 هم نميشه گذشت
آخرین قیمت لطفاً ؟؟؟
من هد فون w902 رو دیدم ولی باسه x1 رو نه اگه همون هایی باشه که رو بیشتر گوشی های se هست خوب باسه w902 خوشگلتره (خیلی خوشگل تر) و کیفیت پخشش رو نمی تونم مقایسه کنم ولی زیاد نباید فرق داشته باشه البته این هدفون گونه ی بالاتری از هدفونای se هست اگرم خیلی بهتر باشه باز به x1 نمی خوره چون هدفون x1 استاندارده اما باسه w902 فست پورت
یکی از اشناهای ما دبی هست میگه قیمتش به 400 دلار رسیه پس چرا اینجا هنوز گرونه ؟ من میدونستم اینم به سرنوشت p990 و p1 دچار میشه
این وظیفه من نیست که ثابت کنم دوست عزیزم این مربوط به آیفن دارها میشه من اون چیزیو دیدم که گفتم
اینو اضافه کنم صفحه نمایش X1 هیچ پاکت پیسی نداره و نخواهد داشت هم از لحاظ رزولیشین بالاتره ، دلیلشم 3 اینچ رو با رزولیشین 480 * 800 باهم داشته باشید نمونه یک وضوح خیلی بالارو نصبت به مثلا omnia خواهد دید
و به نظر من توی پاکت پیسی ها X1 از بقیه یه سر گردن بالا تره از لحاظ LCD
و آیفن هم توی اسمارت فون ها واقعا یه سرگردن از 5800 و p1 خودمون بالاتره و از خیلی از گوشی های دیگه![]()
Last edited by Re Z a; 19-04-2009 at 22:39.
بنده این گوشی رو ندارم ولی تصمیم دارم بگیرمش.
آخرین قیمت رو اگه دوستان کسی اطلاعی داره،لطفا بگه.ممنونم.
Last edited by Senator_F; 19-04-2009 at 22:56.
برای اطلاع از اخرین قیمت گوشیها مراجعه کنید به:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
خواهش میکنم.مشکلتون حل شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)