مال منم این جوری شده، یه دو هفته ای هست. دیگه اینم شده مثل سرویسهای دیگه، که هی می گه واسه منطقه شما block هست، یا available نیست.
راستی کسی می دونه چی سر این فیرمور جدید که بنا بود بیاد، اومده ؟ مدتی پیش خبرش این جا و تو gsmarena پخش شده بود ...
مال منم این جوری شده، یه دو هفته ای هست. دیگه اینم شده مثل سرویسهای دیگه، که هی می گه واسه منطقه شما block هست، یا available نیست.
راستی کسی می دونه چی سر این فیرمور جدید که بنا بود بیاد، اومده ؟ مدتی پیش خبرش این جا و تو gsmarena پخش شده بود ...
سلام
5800 سنسور مجاورت سنج داره؟ تو کاتالوگش که نوشته داره
کسی امتحانش کرده؟
آره داره
فقط در زمان برقراری مکالمه، در صورت نزدیک کردن به صورت نور صفحه قطع میشه
از کجا میشه تنظیمش کرد . برای من که کار نمی کنه . تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم
یعنی ممکنه خراب باشه مال من؟
سلام
از اونجا که هیچ وقت شما ها جواب من رو نداید انتظار ندارم دوباره هم این کار رو بکنید نمی دونم چرا دوباره پست می دم به هر حال یک سوال دارم :
گوشی 5800 بنده از ابتدا فارسی داشت و بعد از آپدیت با خود نوکیا پرید آیا راهی است بدون اینکه هیچ اطلاعاتی از گوشی من پاک شود دوباره فارسی شود لطفاً به جای سردرگم کردن من مثل بقیه در تاپیک های دیگر لطفاً جواب من را بدهید
پیشاپیش از کسی که اونقدر با مرامه که جواب سوال من رو بده تشکر می کنم![]()
یه سوال 5800 کابل تی وی داره؟
آیا میشه شو های avi رو باهاش از طریق تلیوزیون دید
بله میشه. با نرم افزار اسمارت مووی که جدیدا یونس جان ورژن سالمشو گذاشته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فریمور جدید واسه گوشیتون اومده...چک کنید...
شاد باشید![]()
منم میخوام اپدیت کنم گوشیم قرمز هست و ورزن 10 فارسی هم نداره میخوام این مورد هم بهش اضافه بشه حالا میشه یکی که این کارو با موفقیت انجام داده مرحله به مرحله شماره گذاری کنه و توضیح بده ؟
تا اونجای که من میدونم باید پروداکت کد گوشیت رو عوض کنی
راستی ای ورژن 21 مزیت خاصی داره یا نه !؟ که آپ دیدت کنیم من هنوز از 11 بالاتر نبردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)