تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
369. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.64%
  • عاليه

192 52.03%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.91%
  • بده

20 5.42%
صفحه 420 از 465 اولاول ... 320370410416417418419420421422423424430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

منم در روز ازدواج یکی از سیمزام نزدیکه 20 نفرو دعوت کردم البته من از باگ بازی استفاده کردم
    اول با تلفن 6 نفرو دعوت کردم بعد هر کی تو خیابون بودو دعوت کردم و چون اون موقع خونه مغازه هم بود(طبقه ای بود یکی مغازه یکی خونه) به طور اتوماتیک ادمایی که توی خونه بودن اومدن روی صندلی ها 15 نفر روی صندلی بودن 5 نفر سرپا!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

مگی جون شما چه دل خوشی داریدا من غیر از محل نصب 200 فایل دیگه کپی کردم هیچ جوره درست نشد (بابا قبول کن دیگه بلد نبودن درست کرک کنن) و به دلیل جدید بودن پک هر چی گشتم کرک درست پیدا نکردم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

البته دلیل اینکه شما نتونستید ادم دعوت کنید ازدیاد جمعیت اگر می خواهید باید از باگی که گفتم استفاده کنید که در این صورت همه ی کسانی که می خواهید نمی شود انجا باشند حتی چند نفری که ممکنه در مغازه ی شما باشند شانسی است

داره خودمونی میشه سنغال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

سلام

تا جايي كه من ميدونم نه ...راهي نيست به جز چيت براي زياد كردن انرژي...

امممممممم..... راستش من اين يكي رو امتحان نكردم!!! فكر نميكنم بشه چون داخل زمين مسكونيتون اون وسايل لازم براي ساخت رستوران رو نداريد !!!

اگر قاب عكسه ، خوب حتما" بايد داخل وسايلي كه قاب عكس توش هست بياد ... اگر نيومده حتما" ايرادي داره !!

ممنونم سنغال عزيز

نميدونم مشكلش كجا بود...دوباره نصبش كردم ... اين بار به گرافيكش اصلا" دست نزدم .... دفعه ي پيش گرافيكش رو برده بودم بالا ...

نميدونم شايدم براي همين كمبوده فضاست كه اينجوري شده بود !!!!

ولي خدا رو شكر اينبار درست كار كرد و تونستم تمومش كنم ... جالب بود ... ولي هيچ كدوم به پاي castaway نميرسن ...
    خواهش مي شه قابلي نداشت!
    اون قاب عكسي كه مال روي ميز تحريره رو مي توني توي همون بخش ميز تحرير ها پيداش كني دوست عزيز!

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

معمولا وقتی یک لباس رو خودتون میسازید به طور خودکار به جمع لباسهای سیمز وارد میشه ، با توجه به شکل باید وارد لباسهای ورزشیتون بشه
    ولی در کل اگر این پکیج هایی که توسط بادی شاپ سیوشون میکنید رو داخل پوشه ی دانلود بریزید باید جواب بده

برای من که جواب داده
    ممنون مشکلم حل شد. داخل تنظیمات خود بازی یه گزینه ای بود که مشخص می کرد اشیای خارجی هم نمایش داده بشن. که من اونو off کرده بودم.
    الان خودمو ساختم و دارم با باراک اوباما توی یه خونه زندگی می کنیم

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

14

همممممممممم!من یه تعداد بازی گرافیکی دیگه نصب کردم ولی متاسفانه گر چه گرافیکم 1 هست ولی گرافیک بازی سیمز پایین اومده از تنضیمات بازی هم نمی شه درستش کرد .

داره خودمونی میشه سنغال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همگي دوستان صميمي و با شعور و مهربان سيمزي!
    آقا من 2 روز نتونستم يام اينجا ديدم چقدر بروبچ اومدن و من نبودم!من تمام پست هايي كه دوستان نوشته بودن رو خوندم
    مي خوام به مشكلات دوستان تا جايي كه مي دونم جواب بدم:
    -همون طوري كه قبلا هم گفتم تمام وسايل اضافه ايي رو كه دانلود مي كنيد بعد از اكستركت كردنشون(از زيپ خارجشون كنيد)
    بايد توي فايل دانلود بازي در داكيومنت در پوشه ي ايي اي گيمز بريزين(درايو سي)!بعد از اون وقتي وارد بازي مي شي و بازي لود مي شه يه صفحه ي آبي مياد كه توش تمام وسايل جديدي رو كه ريختي توي پوشه ي دانلود بازي هستش(البته به صورت نوشته) پايين اين صفحه 2 تا گزينه هستش آنيبل و ديزيبل خود بازي گزينه ي ديزبل رو انتخاب كرده شما بايد با موس يكي از اون وسايل رو(فرقي نمي كنه) انتخاب كني تا پر رنگ بشه بعد گزينه ي آنيبل رو تيك بزني وانتخاب كني و بهد اوكي كني !در غير اين صورت اگه با همون گزينه ي ديزيبل انتخاب شده توسط بازي وارد بازي بشين هيچ كدوم از وسايل اضافه ايي رو كه دانلود كردين و ريختين توي بخش دانلودهاي بازي توي خود بازيتون نخواهيد ديد!!!!!!!اون قاب عكسي هم كه يكي از دوستان توي چند پست قبل قرار داده بودن براي دانلود تا روي ميز تحرير هر بچه اي بذارين تا دفتر وكتاباشون رو اشتباهي روي ميزهاي هم نذارن چيز خوبي بود مي تونيد توي بخش ميز تحرير ها پيداش كنيد و بخري وبذاري روي ميز تحرير جغلت!اميدوارم مشكلت حل شده باشه!

اون دوستي كه با بادي شاپ مشكل داشت:تا اونجايي كه من مي دونم وبا چشم خودم ديدم بعد درست كردن ادم هات در بادي شاپ و سيو كردنشون خود بخود ادم هات وارد بازي مي شن!البته وارد بخش آدمسازي داخل خود بازي ميشن اگه دقيق تر مي خواي اگه اشتباه نكنم در بخش آدمسازي بازي اون بخشي كه دوتا تاس هستش و آدم هاي تصادفي رو انتخاب مي كنه و همين طور اون بخشي كه چند تا كله ي ادم هستش بايد اونجا باشن ادمات مي رن اونجا دوست عزيز جاي ديگه نبايد دنبالشون بگردي !!!!!!آخه مي دوني از كجا مطمئنم بچه هاي خواهر من عاشق سيمزن و مي خواستن بازي كنن از اونجايي هم كه بنده سلاح نمي دونم مي گفتم شما بادي شاپ رو بازي كنيد اونا ادم درست مي كردن و من بعدا با بعضي هاشون وارد بازي مي شدم و بازي مي كردم!(اينم از اون لحاظ!)
    راستي دوست عزيز چرا آدمهات رو توي خود بازي بخش آدمسازيش درست نمي كني؟اين بهتر نيست؟

-اون دوستي كه مشكل دعوت كردن 2 تا ادم در پارتي داشتن:
    اصلا نگران نباش بازيت هيچ مشكلي نداره دوست عزيز ميدوني علتش چيه؟اقا جون اونايي كه مي گن مي شه 6 تا ادم دعوت كرد دروغ نمي گن احتمالا اونا مكمل ها رو نصب نكردن!ببين منم تا وقتي كه فقط خود سيمز رو بازي مي كردم و مكمل ها نصب نبود مي تونستم بيشتر از دو نفر رو انتخاب كنم حدودا پنج يا شش تا بود ! ولي بعد از نصب مكمل ها ديگه بيشتر از دو نفر رو نمي تموني انتخاب كني مال منم همين طوره!راهش هم همونيه كه بقيه ي دوستان گفتن:بعد از دعوت كردن دو تا مهمونت مي توني يكي يكي زنگ بزني به بقيه ي دوستات و بگي بيان خونت خودشون ديگه خودكار جز ادم هاي پارتيت مي شن و بعد از تموم شدن مهموني همگي باهم تشريف مي برن!اگه خيلي مي خواي مهمون داشته باشي مي توني هر كي توي مغازت هستش و جلوي خونت داره رد مي شه رو هم بياري تو پارتي و صفا كني!ولي من كه حوصله ندارم!مهمون هاي مكمل ها پر رو شدن خودشون چيپس و از اون قوطي ها برمي دارن مي خورن!اگه اين قدر مهمون دعوت كني يخچالت كه غارت مي شه هيچ !گلاب به روتون توالت خونتون هم همش اشغاله وديگه نمي ذارن خودت بري دستشويي اونوقته كه يهو آبرو ريزي مي شه!

ببخشيد خيلي حرف زدم!ديگه يادم نمياد كسي سوالي كرده بود يا نه؟كامل توضيح دادم كه راحت تر متوجه بشين!
    تو رو خدا براي كنكور من دعا كنيد ارديبهشت جوابش مياد!

8. این کاربر از سنغال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

14

با عرض سلام خدمت همگي دوستان صميمي و با شعور و مهربان سيمزي!
    آقا من 2 روز نتونستم يام اينجا ديدم چقدر بروبچ اومدن و من نبودم!من تمام پست هايي كه دوستان نوشته بودن رو خوندم
    مي خوام به مشكلات دوستان تا جايي كه مي دونم جواب بدم:
    -همون طوري كه قبلا هم گفتم تمام وسايل اضافه ايي رو كه دانلود مي كنيد بعد از اكستركت كردنشون(از زيپ خارجشون كنيد)
    بايد توي فايل دانلود بازي در داكيومنت در پوشه ي ايي اي گيمز بريزين(درايو سي)!بعد از اون وقتي وارد بازي مي شي و بازي لود مي شه يه صفحه ي آبي مياد كه توش تمام وسايل جديدي رو كه ريختي توي پوشه ي دانلود بازي هستش(البته به صورت نوشته) پايين اين صفحه 2 تا گزينه هستش آنيبل و ديزيبل خود بازي گزينه ي ديزبل رو انتخاب كرده شما بايد با موس يكي از اون وسايل رو(فرقي نمي كنه) انتخاب كني تا پر رنگ بشه بعد گزينه ي آنيبل رو تيك بزني وانتخاب كني و بهد اوكي كني !در غير اين صورت اگه با همون گزينه ي ديزيبل انتخاب شده توسط بازي وارد بازي بشين هيچ كدوم از وسايل اضافه ايي رو كه دانلود كردين و ريختين توي بخش دانلودهاي بازي توي خود بازيتون نخواهيد ديد!!!!!!!اون قاب عكسي هم كه يكي از دوستان توي چند پست قبل قرار داده بودن براي دانلود تا روي ميز تحرير هر بچه اي بذارين تا دفتر وكتاباشون رو اشتباهي روي ميزهاي هم نذارن چيز خوبي بود مي تونيد توي بخش ميز تحرير ها پيداش كنيد و بخري وبذاري روي ميز تحرير جغلت!اميدوارم مشكلت حل شده باشه!

اون دوستي كه با بادي شاپ مشكل داشت:تا اونجايي كه من مي دونم وبا چشم خودم ديدم بعد درست كردن ادم هات در بادي شاپ و سيو كردنشون خود بخود ادم هات وارد بازي مي شن!البته وارد بخش آدمسازي داخل خود بازي ميشن اگه دقيق تر مي خواي اگه اشتباه نكنم در بخش آدمسازي بازي اون بخشي كه دوتا تاس هستش و آدم هاي تصادفي رو انتخاب مي كنه و همين طور اون بخشي كه چند تا كله ي ادم هستش بايد اونجا باشن ادمات مي رن اونجا دوست عزيز جاي ديگه نبايد دنبالشون بگردي !!!!!!آخه مي دوني از كجا مطمئنم بچه هاي خواهر من عاشق سيمزن و مي خواستن بازي كنن از اونجايي هم كه بنده سلاح نمي دونم مي گفتم شما بادي شاپ رو بازي كنيد اونا ادم درست مي كردن و من بعدا با بعضي هاشون وارد بازي مي شدم و بازي مي كردم!(اينم از اون لحاظ!)
    راستي دوست عزيز چرا آدمهات رو توي خود بازي بخش آدمسازيش درست نمي كني؟اين بهتر نيست؟

-اون دوستي كه مشكل دعوت كردن 2 تا ادم در پارتي داشتن:
    اصلا نگران نباش بازيت هيچ مشكلي نداره دوست عزيز ميدوني علتش چيه؟اقا جون اونايي كه مي گن مي شه 6 تا ادم دعوت كرد دروغ نمي گن احتمالا اونا مكمل ها رو نصب نكردن!ببين منم تا وقتي كه فقط خود سيمز رو بازي مي كردم و مكمل ها نصب نبود مي تونستم بيشتر از دو نفر رو انتخاب كنم حدودا پنج يا شش تا بود ! ولي بعد از نصب مكمل ها ديگه بيشتر از دو نفر رو نمي تموني انتخاب كني مال منم همين طوره!راهش هم همونيه كه بقيه ي دوستان گفتن:بعد از دعوت كردن دو تا مهمونت مي توني يكي يكي زنگ بزني به بقيه ي دوستات و بگي بيان خونت خودشون ديگه خودكار جز ادم هاي پارتيت مي شن و بعد از تموم شدن مهموني همگي باهم تشريف مي برن!اگه خيلي مي خواي مهمون داشته باشي مي توني هر كي توي مغازت هستش و جلوي خونت داره رد مي شه رو هم بياري تو پارتي و صفا كني!ولي من كه حوصله ندارم!مهمون هاي مكمل ها پر رو شدن خودشون چيپس و از اون قوطي ها برمي دارن مي خورن!اگه اين قدر مهمون دعوت كني يخچالت كه غارت مي شه هيچ !گلاب به روتون توالت خونتون هم همش اشغاله وديگه نمي ذارن خودت بري دستشويي اونوقته كه يهو آبرو ريزي مي شه!

ببخشيد خيلي حرف زدم!ديگه يادم نمياد كسي سوالي كرده بود يا نه؟كامل توضيح دادم كه راحت تر متوجه بشين!
    تو رو خدا براي كنكور من دعا كنيد ارديبهشت جوابش مياد!
    پس جواب من چی؟این همه رو خوندم که جواب خودم رو پیدا کنم!!!!!!حالا از شانس ما این یارو aqua میاد پستمون رو پاک میکنه!

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همممممممممم!من یه تعداد بازی گرافیکی دیگه نصب کردم ولی متاسفانه گر چه گرافیکم 1 هست ولی گرافیک بازی سیمز پایین اومده از تنضیمات بازی هم نمی شه درستش کرد .
    یک عکس از تنظیماتتون و بازی سیمز بزارید ببینم گرافیک بازی چه تغییری کرده

11. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه beterekii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها کسی می دونه مشکله من چه جوری حل میشه
    من دقیقا مشکل این پست رو دارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و همون کارایی که مگی گفت رو انجام دادم یعنی
    ابتدا به اين آدرس بريد :

Program Files\EA GAMES\The Sims 2\CSBin

بعد اين دو فايل رو باز كنيد :

PackageInstaller
    TS2BodyShop
    __

اما این پیغام رو موقع باز کردن bodyshop میده باید چیکار کنم ؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •