با سلام به دوست عزیزم خلیل جان
نه خواهش می کنم وظفه بود دارین شرمندمون می کنین .
ضمنا پسورد فایل های اول که برای دان گذاشتم krauser هستش....
وماله فایل دوم matin هستش>
موفق باشید
قربانتان![]()
با سلام به دوست عزیزم خلیل جان
نه خواهش می کنم وظفه بود دارین شرمندمون می کنین .
ضمنا پسورد فایل های اول که برای دان گذاشتم krauser هستش....
وماله فایل دوم matin هستش>
موفق باشید
قربانتان![]()
یعنی هیچ کی نمی تونه کمکم کنه!!!!!!!!
من 2 هفتست که ازتون کمک می خوام ولی کسی حتی جوابمو نمی ده!!
بابا من یه فایلی کوفتی چیزی میخوام که اسامی بازیکنان کلاسیک درست بشه همین!!! ی با مرام پیدا بشه کم کنه
با سلام خدمت شما
اگه میشه یه لطفی کنید خو دتون یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم
یه خبر من الان دارم فوتبال رو می زنم و هفته نهم هستش و به تیم هم دعوت شدم فقط مونده که الان تعویض بشم و به بازی بیام
وغیر از این بازی دو بازی دیگه تو هفته های 10 و11 هستش ببینم که ایا منو دعوت می کنه یا نه
حتما خبر شو بعدا بهتون میدم که دعوت شدم یا نه ......
قربانتان![]()
با سلام دوباره خدمت MORTAZA.2FUN عزیز ببخشید که دوباره مزاحمتون شدم ، می خواستم یه توضیحی در مورد فایل دومی که چجوری نصبش کنم بهم بدی ، چون وقتی روی setup رو می زنم بعد از یه loading ارور میده. ممنون
دوست عزیز اگه میخوای برام اپلود کنی غصه نخور برو توی سیو گیم خودت بعد توی پوشه سیو فایلی به نام PES2009_BL01 هست با برنامه winrar اون رو فشرده کن فایلت میشه حدودا" 300 تا 400 کیلوبایت که برای اینترنت نفتی شما خیلی خوبه
چه طوری میشه کفشهای بازیکنان را عوض کرد برنامه هاشو بدید با جدید ترین کفشها
سلام
بازم که ما رو شرمنده کردید لطفا از این کار ها نکنید .وظیفه است .
شما کنار این ستاپ یه فایل نصبی به نام Pro Evolution Soccer 2009 هستش اون رو بزنید تا اجرا بشه .
در ضمن شما از توی لینک اول که برای دان گذاشتم فایل cv0f.img رو دان کن وبعد این رو توی محل نصب بازی توی فولدر img اکستراکت کن بعد این هم اموزش تصویری چگونکی نصب :
با تشکر از khelane به خاطر این اموزش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MORTAZA.2FUN; 19-04-2009 at 17:25.
آقا چجوری میشه تو مسترلیگ کاری کرد بازی ها تو روز نیان ؟! اصلا میشه ؟
تو مد become a legend چرا اسم بازیگن اصلا تو لیست نیست؟ البته من تازه شروع کردم و فقط 10 تا بازی کردم.
آقا شرمنده دوباره پست دادم ... این سوالم خیلی مهمه .
من ورژن بازیم 1 هست اگگه بخوام به 1.4 ارتقا بدم که کیت سرور هم جواب بده و رو بازی غیر اورجینال من هم بیاد باید چه کنم ؟
(فک کنم Khelane بدونه ..... چون پستشو تو PersianPes دیدم .... )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)