سلام.
بازیه شما افکت موشن بلور داره ؟
من چندتا پچ گیر آوردم ، از کجا بفهمم نسخه ی بازی ام چیه ؟؟؟ پچ uk رو بگیرم ؟؟
راستی بازیه شما چندتا dvd بود ، ماله من 2 تاس ولی عجیبه ، با یکیش هم بازی کاملا نصب میشه
دکمه ای برای اسکرین شات گرفتن در بازی نیست ؟
سلام.
بازیه شما افکت موشن بلور داره ؟
من چندتا پچ گیر آوردم ، از کجا بفهمم نسخه ی بازی ام چیه ؟؟؟ پچ uk رو بگیرم ؟؟
راستی بازیه شما چندتا dvd بود ، ماله من 2 تاس ولی عجیبه ، با یکیش هم بازی کاملا نصب میشه
دکمه ای برای اسکرین شات گرفتن در بازی نیست ؟
Last edited by brain; 19-04-2009 at 00:30.
لول 20 باز میشهمیگیرم اما کدوم لول باز میشه ؟ من الان لول 19 هستم
بینم بالاترین لولی که یکی بوده چی بوده تا حالا ؟
کلا هم 20 لول بیشتر نیستش ....
سلام
اولی رو کمی برای من بی سواد توضیح...
دومی سرچ دیدم گذاشته بودند بچه ها
سومی با پرینت اسکرین کیبورد میشه توی پوشه ی بازی هم ذخیره میشه
[QUOTE]اولی رو کمی برای من بی سواد توضیح...[QUOTE]
سلام ...
موشن بلور ، تعریف علمیشو نمیدونم ، ولی وقتی موس رو تو بازی می چرخونی فریم ها هم دنبالش محو میشن ، نمیدونم چه جوری بگم تا متوجه بشی ، تو بازی crysis و gow هست !!! ندیدی ؟؟ خلاصه یه حس باحالی میده !!!
motion میشه حرکت blur هم که میشه ، محو شدن !!!
میگم عجب انگلیسی ملسی داره ها... حال میده !!!
خارجیا که کلی می حالن
من هنوز اون قسمت اول رو رد نکردم ، گذاشتم یه روز خفن روش وقت بذارم ، چون باید رو چهره ی کاراکترم هم کار کنم !!
اون سوسک حمامارو خیلی طبیعی ساختن ، وقتی دیدم بدنم یهو مور مور شد !!! تازه بال هاشم دقیقا عینه سوسکا بازو بسته میکنه !!! (چیز دیگه نبود حالا بذارن)
راستی این دیالوگ هایی که درست تره ، مثه اینکه معمولا اوله !!! درسته ؟؟؟
این پسره کیه تو جشن تولدم ، نمیشه گرفت زدش ؟!! خیلی عصاب خورد کنه !!! هی چرتوپرت میگه و میزنه زیر خنده !!! ( این همون پسره نیست که بزرگ میشه ؟؟ همونجا که باش دعوا میکنیم پیش دختره ؟؟ اونجا حالشو میگیرم)
Last edited by brain; 19-04-2009 at 01:02.
سلام به تمام fallout باز هاي عزيز
دوستان يه سوالي داشتم ....
دليل اين كه به هنگام بازي يهو از بازي خارج ميشه و بازي بسته ميشه چيه ؟ فكر نميكنم كه به خاطر اين باشه كه سيستم نميكشه چون سيستمم تقريبا" قويه ...
خودم تازه بازيش رو ريختم و تازه از اون مكان 101 اومدم بيرون ولي نميدون چرا وقتي وارد فضاي باز ميشي بازي بسته ميشه ....
برادرم خيلي جلو رفته ... رسيده به يه تونل كه تا از اون تونل بيرون مباد و وارد فضاي باز ميشه چيزي نميگذره كه از بازي مي پره بيرون ... !!!
كسي اين مشكل رو نداشته ؟!!! نميدونيد دليلش چيه ؟!!!!
سلامسلام به تمام fallout باز هاي عزيز
دوستان يه سوالي داشتم ....
دليل اين كه به هنگام بازي يهو از بازي خارج ميشه و بازي بسته ميشه چيه ؟ فكر نميكنم كه به خاطر اين باشه كه سيستم نميكشه چون سيستمم تقريبا" قويه ...
خودم تازه بازيش رو ريختم و تازه از اون مكان 101 اومدم بيرون ولي نميدون چرا وقتي وارد فضاي باز ميشي بازي بسته ميشه ....
برادرم خيلي جلو رفته ... رسيده به يه تونل كه تا از اون تونل بيرون مباد و وارد فضاي باز ميشه چيزي نميگذره كه از بازي مي پره بيرون ... !!!
كسي اين مشكل رو نداشته ؟!!! نميدونيد دليلش چيه ؟!!!!
خوب این مشکل از بازی بیرون پریدن واسه منم بود ... ولی خیلی کمتر از این حرفا ....
هر 6 یا 7 ساعت بازی شاید یک بار ..... شایدم اصلا نه
من هم این مشکل رو داشتم روی vista ولی وقتی روی xp sp3 نصب کردم درست شد البته باز هم بعضی وقت ها می پرید بیرون ولی کم.
سلام
مال منم هنگ میکرد من یک سرچی توی نت کردم و دیدم مشکل خیلی هاست
برای بعضی ها که مثل من سی پی یو 4 هسته ای داشتن مشکل بیشتر بود
بعد یک جا یک راه حل یافتم که یک تغییراتی توی فایل متنی میدی
مال من از اون زمان به بعد بسیار بسیار بهتر شده شاید یکی دوبار اونم خیلی دیر به دیر هنگ کرده
فایل رو پیوست میکنم خواستین دانلود کنید و جایگزین فایل اصلی در پوشه ی My document و پوشه ی مورد نظر بازی بکنید
یک فایل دیگه به همین نام هست این رو جایگزین اون کنید
گرفتن یک بک آپ رو قبل از این کار توصیه میکنم
من هم این مشکل رو داشتم روی vista ولی وقتی روی xp sp3 نصب کردم درست شد البته باز هم بعضی وقت ها می پرید بیرون ولی کم.سلام
خوب این مشکل از بازی بیرون پریدن واسه منم بود ... ولی خیلی کمتر از این حرفا ....
هر 6 یا 7 ساعت بازی شاید یک بار ..... شایدم اصلا نه
ممنونم از همه ي دوستان ...
سيستم خودم ويستا است و سيستم داداشتم xp ولي رو هر دوش ميپره بيرون !!!
اوايل كه برادرم بازي ميكرد همينجوري بود ...چند ساعت كه بازي ميكرد مي پريد بيرون ولي الان ديگه به جايي رسيده كه خيلي شديد شده و ديگه نميتونه بازي رو ادامه بده !!!
ممنونم ... حتما" امتحانش ميكنيم ببينيم درست ميشه يا نه ! درست شد نتيجه رو ميگمسلام
مال منم هنگ میکرد من یک سرچی توی نت کردم و دیدم مشکل خیلی هاست
برای بعضی ها که مثل من سی پی یو 4 هسته ای داشتن مشکل بیشتر بود
بعد یک جا یک راه حل یافتم که یک تغییراتی توی فایل متنی میدی
مال من از اون زمان به بعد بسیار بسیار بهتر شده شاید یکی دوبار اونم خیلی دیر به دیر هنگ کرده
فایل رو پیوست میکنم خواستین دانلود کنید و جایگزین فایل اصلی در پوشه ی my document و پوشه ی مورد نظر بازی بکنید
یک فایل دیگه به همین نام هست این رو جایگزین اون کنید
گرفتن یک بک آپ رو قبل از این کار توصیه میکنم
سلام دوستان
نسخه فارسی این بازی نیومده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)