تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
369. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.64%
  • عاليه

192 52.03%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.91%
  • بده

20 5.42%
صفحه 419 از 465 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

داره خودمونی میشه beterekii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=treason_boys;3701872]سلام
    ممنون از عنایتی که به سوال قبلم داشتین...ظاهرا توی این تاپیک فقط به سئوال هایی در مورد کرک بازی جواب میدن. بابا یه کرک نصب کردن که این همه سئوال نداره که از4200 پستی که تا الان ثبت شده 4000تاش در مورد کرک سئوال شده. فکر کنم اسم تاپیک رو باید تغییر بدین.
    یعنی یه بازی به این وسعت فقط همین یه مبحث رو برای پست دادن داره؟؟؟؟!!!! چی بگم والا....
    یه سئوال داشتم
    چه جوری سیمز و لباس و کلا چیزهایی که توی body shop می سازیم به بازی منتقل کنیم.
    من چند تا سیمز با چند تا لباس ساختم ولی نمی تونم اونا رو وارد بازی کنم.
    مثلا لباسی که ساختم داخل بازی توی قسمت لباس ها وجود نداره. توی پوشه دانلود هم گذاشتم ولی نیومد.
    کلا اگه یه توضیح زیر دیپلم به من بدید که فایلای با پسوند .package رو باید چه کار کرد ممنون میشم.

برای شروع بازی باید مشکلاتش رو حل کرد در ضمن من فکر نمی کنم تو کل پستا همین یه سوال باشه
    و یه چیزه دیگه سوالی که شما مطرح کردین جوابش رو اگه می دیدین تو پست های دیگه بود
    ولی تو پست های قبلی به سوال شما هم چندین مرتبه جواب داده شده
    به نظره من سواله شما ساده از تر از سوالیه که من پرسیدم
    به گمونم سوال هر کسی محترمه
    امیدوارم شما هم انقدر تند نباشید .

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون از عنایتی که به سوال قبلم داشتین...ظاهرا توی این تاپیک فقط به سئوال هایی در مورد کرک بازی جواب میدن. بابا یه کرک نصب کردن که این همه سئوال نداره که از4200 پستی که تا الان ثبت شده 4000تاش در مورد کرک سئوال شده. فکر کنم اسم تاپیک رو باید تغییر بدین.
    یعنی یه بازی به این وسعت فقط همین یه مبحث رو برای پست دادن داره؟؟؟؟!!!! چی بگم والا....
    یه سئوال داشتم
    چه جوری سیمز و لباس و کلا چیزهایی که توی body shop می سازیم به بازی منتقل کنیم.
    من چند تا سیمز با چند تا لباس ساختم ولی نمی تونم اونا رو وارد بازی کنم.
    مثلا لباسی که ساختم داخل بازی توی قسمت لباس ها وجود نداره. توی پوشه دانلود هم گذاشتم ولی نیومد.
    کلا اگه یه توضیح زیر دیپلم به من بدید که فایلای با پسوند .package رو باید چه کار کرد ممنون میشم.

معمولا وقتی یک لباس رو خودتون میسازید به طور خودکار به جمع لباسهای سیمز وارد میشه ، با توجه به شکل باید وارد لباسهای ورزشیتون بشه
    ولی در کل اگر این پکیج هایی که توسط بادی شاپ سیوشون میکنید رو داخل پوشه ی دانلود بریزید باید جواب بده

برای من که جواب داده

3. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

[QUOTE=beterekii;3702006]
    برای شروع بازی باید مشکلاتش رو حل کرد در ضمن من فکر نمی کنم تو کل پستا همین یه سوال باشه
    و یه چیزه دیگه سوالی که شما مطرح کردین جوابش رو اگه می دیدین تو پست های دیگه بود
    ولی تو پست های قبلی به سوال شما هم چندین مرتبه جواب داده شده
    به نظره من سواله شما ساده از تر از سوالیه که من پرسیدم
    به گمونم سوال هر کسی محترمه
    امیدوارم شما هم انقدر تند نباشید .

دوست عزیز...عضویت شما رو به P30WORLD تبریک می گم. امیدوارم از پست من برداشت بد نکنید. مورد سئوال شما اصلا مسئله کرک نبود که من به شما اعتراض کنم. بعد هم من به طور کلی گفتم. من حدود دو سال عضو این سایتم تقریبا روزی حداقل یه بار به سایت سر میزنم و بیشتر در حال خوندن مطالب هستم تا پست بدم. تاپیک سیمز از تاپیکهای مورد علاقه منه و تقریبا تک تک پستای داده شده رو خوندم. چیزی که هست می تونم به جرات بگم حداقل 60 درصد پست های این تاپیک درباره مشکلات نصب پچ های بازیه. و فکر کنم هر کسی اگه 10 دقیقه وقت بذاره به جواب این بدون دادن پست برسه.
    البته 100 درصد با حرف شما که سوال هر کسی محترمه موافقم و معذرت خواهی می کنم اگه شما یا هر کس دیگه ای رو ناراحت کردم. البته من همیشه در پستام سعی میکنم لحن طنز داشته باشم و دادن پست قبلیم از روی عصبانیت نبود فقط جنبه تذکر داشت.
    به امید اینکه شما رو در این سایت بیشتر ببینیم و از پست های آینده شما استفاده کنیم و دوست های خوبی برای هم بشیم...

مگی جان مشکلی که من دارم همینه که لباس و سیمزای BODY SHOP توی بازی نمیان. توی پوشه دانلود هم می ذارم ولی نمیشه. فکر میکنی مشکل از کرک بازی باشه؟؟؟؟؟
    مسئله بعدی اینه که وقتی می خوام یه SKIN رو (رنگ پوست) EXPORT کنم ارور زیر میده(قبلا نمی داد):
    THERE WAS A PROBLAMEXPORTING THE SELECTING TEXTURE
    در حالی که مثلا اگه لباسی رو بخوام EXPORT کنم این ارور رو نمیده.به نظرتون مشکل از چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

9

دوست عزیز...عضویت شما رو به p30world تبریک می گم. امیدوارم از پست من برداشت بد نکنید. مورد سئوال شما اصلا مسئله کرک نبود که من به شما اعتراض کنم. بعد هم من به طور کلی گفتم. من حدود دو سال عضو این سایتم تقریبا روزی حداقل یه بار به سایت سر میزنم و بیشتر در حال خوندن مطالب هستم تا پست بدم. تاپیک سیمز از تاپیکهای مورد علاقه منه و تقریبا تک تک پستای داده شده رو خوندم. چیزی که هست می تونم به جرات بگم حداقل 60 درصد پست های این تاپیک درباره مشکلات نصب پچ های بازیه. و فکر کنم هر کسی اگه 10 دقیقه وقت بذاره به جواب این بدون دادن پست برسه.
    البته 100 درصد با حرف شما که سوال هر کسی محترمه موافقم و معذرت خواهی می کنم اگه شما یا هر کس دیگه ای رو ناراحت کردم. البته من همیشه در پستام سعی میکنم لحن طنز داشته باشم و دادن پست قبلیم از روی عصبانیت نبود فقط جنبه تذکر داشت.
    به امید اینکه شما رو در این سایت بیشتر ببینیم و از پست های آینده شما استفاده کنیم و دوست های خوبی برای هم بشیم... :
    خب خدا رو شکر که سوءتفاهم بود من مشکلم کرک بود و همچنان مشکلم پابرجاست
    جایی که زندگی می کنم امکان خرید سیمز ندارم و مجبورم از نت دانلود کنم و مشکلاتم رو هم همینجا حل کنم
    به هر حال من متوجه طنز نشدم در هر صورت ممنون که من رو متوجه کردین و باور کنید که من خیلی سرچ کردم اما اکثر دانلود ها خراب شده بود

مگی عزیز گفتین که سیمز های تکمیلی آپدیت داره و اگر نصب کنم درست میشه
    من تا به حال از 3 جا سیمز یونیورسیتی رو دانلود کردم و هر سه تا مشکل داشتن تو اکسترکتشون
    شما که الان تو کارید می دونید من تو کدوم سایت می تونم بدون مشکل سیمزهای تکمیلی مثل یونیورسیتی رو دانلود کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

9

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم توی مهمانی های سیمز دو نفر بیشتر نمی تونیم دعوت کنیم چرا؟
    شاید من بلد نیستم راه حلی داره که تعداد بیشتری تو مهمونی ها دعوت بشن ؟

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

12

سلام... سال نو پسا پس مبارک
    من یه زمین تجاری خریدم. یه مشکل بزرگ که توی این زمین تجاری دارم بحران انرژیه. یعنی سیمزم بعد از یه مدت انرژیش کم میشه و خوابش میگیره. استفاده از قهوه ساز هم مشکلمو حل نمیکنه. یعنی 700 تا قهوه هم که میخورم فقط یه درصد انرژی سیمزمو زیاد میکنه. از تخت خواب هم توی زمین تجاری نمیشه استفاده کرد.
    حالا روشی هست که بدون برگشتن به خونه این بحران رو حل کرد؟؟؟؟؟؟؟ البته بدون چیت
    ضمنا میشه توی زمین مسکونی هم رستوران ایجاد کرد؟؟؟؟؟؟ البته با چیت

راستی این قاب عکسو من دانلود کردم و توی پوشه دانلود گذاشتمش ... حالا از کجا باید انتخابش کنم...همه جا رو گشتم پیدا نشد؟؟؟
    سلام

تا جايي كه من ميدونم نه ...راهي نيست به جز چيت براي زياد كردن انرژي...

امممممممم..... راستش من اين يكي رو امتحان نكردم!!! فكر نميكنم بشه چون داخل زمين مسكونيتون اون وسايل لازم براي ساخت رستوران رو نداريد !!!

اگر قاب عكسه ، خوب حتما" بايد داخل وسايلي كه قاب عكس توش هست بياد ... اگر نيومده حتما" ايرادي داره !!

عروسك خانم:
    تا اونجايي كه من بازي كردم اين بازي هيچ مشكلي نداشت!
    اگه خواستي يه كم بيشتر توضيح بده ببينيم مشكلت چيه؟
    البته يه چيزي هم بگم هر مكملي كه نصب مي كني يه سري شكل هاي جديد توي بخش هدف ها يا همون نياز هايي كه( با توجه به شخصيتي كه ادمت داره) مياد!اگه منظورت اينه كه مشكلي نيست دوست عزيز !
    روي شكلي كه جديد هست با موس برو خودش توضيح داده چي كار كني گرچه اصولا از روي شكل هاش مي شه بفهمي!
    شايد هم كامپيوترت فضاي خاليش خيلي كم شده!اگه اين طوري باشه بازي منم قاط مي زنه!سعي كن هميشه يه چند گيگ خالي باشه دريواهات! وگرنه اگه فيري اسپيس كامپيوترت خوب باشه كه هيچ مشكلي پيش نمي ياد!
    ممنونم سنغال عزيز

نميدونم مشكلش كجا بود...دوباره نصبش كردم ... اين بار به گرافيكش اصلا" دست نزدم .... دفعه ي پيش گرافيكش رو برده بودم بالا ...

نميدونم شايدم براي همين كمبوده فضاست كه اينجوري شده بود !!!!

ولي خدا رو شكر اينبار درست كار كرد و تونستم تمومش كنم ... جالب بود ... ولي هيچ كدوم به پاي Castaway نميرسن ...

8. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز...عضویت شما رو به p30world تبریک می گم. امیدوارم از پست من برداشت بد نکنید. مورد سئوال شما اصلا مسئله کرک نبود که من به شما اعتراض کنم. بعد هم من به طور کلی گفتم. من حدود دو سال عضو این سایتم تقریبا روزی حداقل یه بار به سایت سر میزنم و بیشتر در حال خوندن مطالب هستم تا پست بدم. تاپیک سیمز از تاپیکهای مورد علاقه منه و تقریبا تک تک پستای داده شده رو خوندم. چیزی که هست می تونم به جرات بگم حداقل 60 درصد پست های این تاپیک درباره مشکلات نصب پچ های بازیه. و فکر کنم هر کسی اگه 10 دقیقه وقت بذاره به جواب این بدون دادن پست برسه.
    به امید اینکه شما رو در این سایت بیشتر ببینیم و از پست های آینده شما استفاده کنیم و دوست های خوبی برای هم بشیم...

مگی جان مشکلی که من دارم همینه که لباس و سیمزای body shop توی بازی نمیان. توی پوشه دانلود هم می ذارم ولی نمیشه. فکر میکنی مشکل از کرک بازی باشه؟؟؟؟؟
    مسئله بعدی اینه که وقتی می خوام یه skin رو (رنگ پوست) export کنم ارور زیر میده(قبلا نمی داد):
    There was a problamexporting the selecting texture
    در حالی که مثلا اگه لباسی رو بخوام export کنم این ارور رو نمیده.به نظرتون مشکل از چیه؟
    با درست کردن لباس فقط یک پکیج باید بوجود بیاد نه چند تا ، وگرنه مورد بهم میزنه

+

اگر نمیشه مشکل از سیمز بادی شاپتون هست

10. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم توی مهمانی های سیمز دو نفر بیشتر نمی تونیم دعوت کنیم چرا؟
    شاید من بلد نیستم راه حلی داره که تعداد بیشتری تو مهمونی ها دعوت بشن ؟
    به طور معمول فکر کنم توی مهمونی تا 8 نفر رو بتونین دعوت کنین.
    البته فکر کنم در هنگامی که کسی رو دعوت می کنین مهمون دیگیه ای تو خونتون داشته باشین از این تعداد کم بشه.
    یه احتمال هم هست که جمعیت خانوادتون خیلی زیاده. و در هر زمان یه تعداد محدودی سیمز می تونن توی یک خونه باشن.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به طور معمول فکر کنم توی مهمونی تا 8 نفر رو بتونین دعوت کنین.
    البته فکر کنم در هنگامی که کسی رو دعوت می کنین مهمون دیگیه ای تو خونتون داشته باشین از این تعداد کم بشه.
    یه احتمال هم هست که جمعیت خانوادتون خیلی زیاده. و در هر زمان یه تعداد محدودی سیمز می تونن توی یک خونه باشن.
    بیشتر از 8 نفر هم میشه دعوت کرد
    متاسفانه الان سیمز روی رایانه نصب ندارم وگرنه توضیح میدادم
    ولی پارتی برگزار میکنید و با تلفن تماس میگیرید با دوستانتون و اونا رو هم دونه به دونه دعوت میکنید
    من در مراسم ازدواج سیمزم 17 نفر دعوت کرده بودم و همینطور تولد فرزندش هم یادمه زیاد دعوت کرده بودم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

9

بیشتر از 8 نفر هم میشه دعوت کرد
    متاسفانه الان سیمز روی رایانه نصب ندارم وگرنه توضیح میدادم
    ولی پارتی برگزار میکنید و با تلفن تماس میگیرید با دوستانتون و اونا رو هم دونه به دونه دعوت میکنید
    من در مراسم ازدواج سیمزم 17 نفر دعوت کرده بودم و همینطور تولد فرزندش هم یادمه زیاد دعوت کرده بودم

خب پس با این حساب کجای کاره من می لنگه ؟
    من که وقتی میزنم patry
    ولیست اسامی میاد وقتی دو نفر رو انتخاب می کنم غیر فعال میشه و باید به همین دو نفر اکتفا کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •