تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 562 از 3195 اولاول ... 6246251255255855956056156256356456556657261266210621562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

من چند روز پیش یه ارکید جاسپر خریدم 3 ساعت جر دادم خودمو بازی کردم چشام داشت از کاسه در میومد دیگه ... وقتی دستمو به پشت کنسول جایی که فن ها هستن میبردم گرمایی حس نمیکردم کنسول که یخ بود ... ولی صدایی که تولید میکنه خیلی زیاده اونم کل صداش ماله درایوشه که قصد خرید هارد دارم که بازیا رو از روی هارد اجرا کنم که اگر بشه صداشم درست میشه.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من چند روز پیش یه ارکید جاسپر خریدم 3 ساعت جر دادم خودمو بازی کردم چشام داشت از کاسه در میومد دیگه ... وقتی دستمو به پشت کنسول جایی که فن ها هستن میبردم گرمایی حس نمیکردم کنسول که یخ بود ... ولی صدایی که تولید میکنه خیلی زیاده اونم کل صداش ماله درایوشه که قصد خرید هارد دارم که بازیا رو از روی هارد اجرا کنم که اگر بشه صداشم درست میشه.
    خب به سلامتي ايشون خريدن و كاملا راضي هستن ....
    مباركت باشه دوست عزيز ...

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من الان یه ساله که یه الیت خریدم ... می خواستم ببرسم راهی برای انتقال سیو از بی سی یه کنسول وجود داره یا نه ؟

چون یکی از فامیلامون ps3 داره و می تونه سیو ها رو به کنسولش بده منم گفتم شاید xbox هم همین طوره ؟ !@:ِ؟
    منظور شما رو درست نفهمیدم اما با وصل کردن هارد میشه سیو ها رو انتقال به یک هارد یا مموری کارت دیگر داد..

البته مشکلی نداره ولی بیشتر گرما مستقیم به cpu و gpu منتقل میشه و از باد پشت کنسول اصلا نمیشه فهمید که خود دستگاه چقدر داغ شده..

در کل یعنی انقدر تغییر کرده که شما میگی کسایی که نسخه قبلی رو بازی کردند زیاد خوششون نمیاد؟
    بله... البته این نظر من نیست و برای من اصلا فرق نمیکنه..

4. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بروبکس این جسپر پرمیوم نیومد؟
    به نظرتون برم ارکیدشو بگیرم که هست؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بروبکس این جسپر پرمیوم نیومد؟
    به نظرتون برم ارکیدشو بگیرم که هست؟
    باید باشه .ولی اگه پولت میرسه همون پرمیموم بگیر که کاملتره

شما 3 ساعت بازی میکنی دستت خیس عرق میشه بعد میگیری پشت کنسول میگی چقدر خنکه ؟؟؟!!!!
    من فالکون دارم از پشت دستگاهم باد داغ میاد بیرون .فنهامم به خوبی کار میکنن و کنسولمم در جای خنکی هست ولی تا حالا نشده باد سرد ازش بیرون بیاد.
    امیدوارم چه سرد چه گرم همیشه واست کار کنه
    Last edited by SamGun; 18-04-2009 at 10:14.

7. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

این که گفتین از پشتش گرمایی بیرون نمیاد و یخ هست من تا حالا نشنیدم چون اصولا فنها گرما رو به بیرون میدن در نتیجه اگه دستتو جلوی فنها بگیری باد گرم میده بیرون

ولی کلا به باد گرم و باد سرد ربطی نداره و این بادا نمیتونه نشون دهنده خوب یا بد کار کردن دستگاه باشن

راستی مبارکت باشه

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

والا من عین شما حرفه ای نیستم ... ولی واقیعت و گفتم مگه مریضم دروغ بگم در ضمن دست من بعد 3 ساعت خیلی هم نرمال بود اصلا هم عرق نکرده بود ... اون چیزی که من حس کردم گرما نبود شاید شما یه چی دیگه حس کنی ... در ضمن من 3 ساعت vegas 2 بازی کردم ... نمیدونم شاید gta بازی میکردم بیشتر فشار میومد به دستگاه اون موقع باد گردم میزد بیرون ازش ....... در کل خیلی فاز میده خدایی هر کی نخریده بره بخره که عاقبت سرگرمیه ... 10 تا بازی همراه دستگاه خریدم دارم دونه دونه میزارم تو دستگاه و اگه تا آخرش نرم اون یکی بازیو نمیزارم دیشب vegas 2 رو تمام کردم خیلی توپ بود امروز DMC 4 رو شروع کردم محشره

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نه فکر نمیکنم که تو فالکون و جاسپر 5 ولت باشه.
    خوده کنسول وقتی گرمتر بشه سرعت فن هارو افزایش میده که مربوط به همون heat sensor میشه
    والا من عین شما حرفه ای نیستم ... ولی واقیعت و گفتم مگه مریضم دروغ بگم در ضمن دست من بعد 3 ساعت خیلی هم نرمال بود اصلا هم عرق نکرده بود ... اون چیزی که من حس کردم گرما نبود شاید شما یه چی دیگه حس کنی ... در ضمن من 3 ساعت vegas 2 بازی کردم ... نمیدونم شاید gta بازی میکردم بیشتر فشار میومد به دستگاه اون موقع باد گردم میزد بیرون ازش ....... در کل خیلی فاز میده خدایی هر کی نخریده بره بخره که عاقبت سرگرمیه ... 10 تا بازی همراه دستگاه خریدم دارم دونه دونه میزارم تو دستگاه و اگه تا آخرش نرم اون یکی بازیو نمیزارم دیشب vegas 2 رو تمام کردم خیلی توپ بود امروز dmc 4 رو شروع کردم محشره
    کاملا تایید میشه
    من ساعت بازی کردم داغ نشد ، دیگه این که ساعته ...

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخام یه xbox 360 arcade jasper که 1 ماه کار کرده + هارد 20 + هدست + کابل vga بخرم. کنسولش تمیزه.
    قیمت چند بگیرم خوبه ؟؟
    ممنون

پروفشنال anf-b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    R@sht

پيش فرض

والا من عین شما حرفه ای نیستم ... ولی واقیعت و گفتم مگه مریضم دروغ بگم در ضمن دست من بعد 3 ساعت خیلی هم نرمال بود اصلا هم عرق نکرده بود ... اون چیزی که من حس کردم گرما نبود شاید شما یه چی دیگه حس کنی ... در ضمن من 3 ساعت vegas 2 بازی کردم ... نمیدونم شاید gta بازی میکردم بیشتر فشار میومد به دستگاه اون موقع باد گردم میزد بیرون ازش ....... در کل خیلی فاز میده خدایی هر کی نخریده بره بخره که عاقبت سرگرمیه ... 10 تا بازی همراه دستگاه خریدم دارم دونه دونه میزارم تو دستگاه و اگه تا آخرش نرم اون یکی بازیو نمیزارم دیشب vegas 2 رو تمام کردم خیلی توپ بود امروز DMC 4 رو شروع کردم محشره
    سلام
    آقا این vegas 2 جریانش چیه؟
    DMC 4 چه طور؟
    من هم دنبال بازی های باحالم!

نقل قول نوشته شده توسط ashi_lover
    سلام دوستان
    من میخام یه xbox 360 arcade jasper که 1 ماه کار کرده + هارد 20 + هدست + کابل vga بخرم. کنسولش تمیزه.
    قیمت چند بگیرم خوبه ؟؟
    ممنون

نکنی این کارو خیلی بهتره!
    چون نوش الان آقای شامی میده 215! دسته دو رو بگیری 180 خوبه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •