سلام . بله درست است .
هنگام نصب سرویس adsl شما باید از نویز گیر استفاده کنید که قیمتش 4.000 تومان است . این وسیله را به خط تلفن و adsl متصل می کنید و با خیال راخت و بدون قعطی کار کنید .![]()
سلام . بله درست است .
هنگام نصب سرویس adsl شما باید از نویز گیر استفاده کنید که قیمتش 4.000 تومان است . این وسیله را به خط تلفن و adsl متصل می کنید و با خیال راخت و بدون قعطی کار کنید .![]()
سلام
من امروز مودم وایرلس روتر linksys wag54g2 رو خریدم 90 تومن ، با گارانتی ساخت سیستم ،
می خواستم بپرسم کسی از لحاظه قطعی نداشتن ، کارایی خوب ، نداشتن دیسکانکت ، قدرت انتن دهی وایرلسش و بقیه چیزا ایا کسی تست کرده ببینه چطوره ؟؟؟
چون من هنوز بازش نکردم منتظرم یکی تست کنه بگه اگه احیانا مشکل دار بود برم به فروشنده پسش بدم .
ممنونم
با سلام :
شما چه گارانتی را پیشنها میکنید ؟
آره درسته.
ولی چون اسمی از splitter نیاورد فکر کردم یه مشکل خاص هست
دوستان چی شد این نظرات , بابا شرمنده کردین![]()
سلام
نه از مودم های وایرلس نمی شه برای خدمات اینترنت وایرلس استفاده کرد برای این کار خود شرکت به شما مودم می دهد همراه با آنتن مخصوص وایرلس . مگر اینکه اینترنت بصورت wifi در محل شما باشد که در این صورت دیگه موردم نمی خواهید خود مودم وایرلس نوت بوک شما دریافت می کند .
![]()
با این امضایی که شما کردی ، من پشیمون شدم می خواستم از صبانت سرویس بگیرم!
سوال:
من رفتم یه مودم wireless adsl مارک d-link گرفتم ... مسخره نکنین ها .... ولی با این مودم می شه به صورت dial up هم به اینتر نت کانکت شد؟( هنوز سرویس adsl ام نصب نشده)
نخیر،با مودم ای دی اس ال نمیشه دایال آپ وصل شد...
بدرود.![]()
سلام
برای رفع این خطا چه کاری باید انجام بدم ؟
651
planet 2110
دوستان اگر از یک خط تلفن فقط برا adsl استفاده بشه دیگه نیاز به اسپیاتر نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)