منم این در خواست رو دارم با لینک اون فرم و احیانن عکس هایی از موارد مشابه
ممنون
منم این در خواست رو دارم با لینک اون فرم و احیانن عکس هایی از موارد مشابه
ممنون
سلام.
اونم میتونه یکی از کاربردهاش باشه .مثل محاسبه ارتفاع سایلنت کردن گوشی با چرخوندنش قفل و باز کردن گوشی با حرکت دادنش .محاسبات اندازه زاویه ها و......یکسر به سایتهای خارجی بزن کاربردهای دیگه ای رو هم میتونی ببینی که من الان حضور ذهن ندارم.
بچه ها اینو دیدین:Sony Ericsson Xperia X1 Panels Control New Saab, Puts Gadget Lovers In Cruise Control
متن خبر:
Whilst it may fall short of allowing you to fire missiles and powerslide around Brent Cross car park (it really is!), the Sony Ericsson Xperia X1 can connect via Bluetooth to the Saab 9-X BioHybrid car, with a dedicated panel on the phone’s touchscreen interface offering control over tons of features.
Shown off at last week’s Paris Motor Show, quite a few things can be handled via the Xperia, including locking/unlocking the car, opening the boot, switching lights on and off, and controlling the seat settings!
اینم یه نگاه بندازی مثل اینکه یه پنله ولی نمی دونم جدیده یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (0.93 Mb)
سلام.
دوستان من گوشي ايکس1 را دوست دارم و به کابردي بودنش ايمان دارم.من زماني بود که به کل از پاکت پيسي به علت قيمت بالا خوشم نميومد ولي ايکس1 چشمو گرفته....اخه من به خودم ميگم تا لپ تاپ هست چرا پاکت پيسي؟؟؟؟؟تا پي1 دارم چرا هزينه ي بيشتر کنم؟؟؟؟؟؟؟البته با تحقيقات زيادي که در حدود چند ماه کردم به اين نتيجه رسيدم که پاکت پيسي ها گوشي هاي بسيار قدرت مندي هستن......بگزريم
دوستان من الان پي1 دارم ازش راضي هم هستم و اگه بخام گوشي هم بگيرم باز پي1 را نگه ميدارم.
حالا سوالم:من يک گوشي خوب به نام پي1 دارم و يه لپ تاپ عالي در اينده اي نزديک ميگيرم حالا به نظره شما ايکس1 را در ليست خريدام بزارم يا نه؟
اخه شنيدم که خارج از کشور با 400 هزار تومان گير مياد.درسته؟اگه اين طور باشه که خيلي خوبه.قيمت با توجه به امکانات خوبه.
اخه من يکي از فاميلامون سوعد زندگي ميکنه حالا به نظرتون اون جا با چه قيمتي گير مياد؟
اخه چند روزه پيش ايران بودن و گوشيمو بش نشون دادم گفت که قيمتش حدود 250 تا 300 هزار تومان ميشه به پول ايران(گوشيم پي1 ميباشد)پس چرا قيمت با ايران يکي بود؟
البته چون اون موقع قصد خريد ايکس1 را نداشتم يادم رفت قيمت ايکس1 را بپرسم.
حالا نظره دوستان چيه؟
این فایل رو کجا باید بریزیم؟
من فقط نظرم خودمو میگم -- نه نگیر یعنی اینکه نمیگم اکسپریا نگیر نه اصلا الان گوشیتو عوض نکن ......
خوب تومیگی از گوشیت راضی هست فعلا عشق وحالتو با گوشی بکن مثلا یکسال دیگه که خواستی گوشیتو عوض کنی تاز ه بیا ببین چه گوشیو می خواهی برداری شاید تا اون موقع X2i هم آمده باشه
نه ، وقتي خريدم نداشت. بعد از 2-3 هفته بوجود اومده. امكاناتش حرف نداره. آدم حال ميكنه باهاش ولي خوب، نميشه به اينش هم فكر نكرد.
عكسش رو هم ميتونيد توي فوروم هاي زير ببينيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديا هر فوروم ديگه اي كه xperia دارن. حالا اين شكستگي به جهنم، ميشه باهاش سر كرد. ميترسم جاهاي ديگش هم ترك بخوره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من براي اينستال روي device نصب كردم..
والا چه عرض كنم ... فكر نكنم ديگه اينقدرام حساس باشه ... بايد موقع باز كردن در باطري يه مقدار احتياط كرد ...چون توي تمام عكسها هم ترك خوردگي مربوط به همون قسمت زير ولوم هست كه معلومه به خاطر فشاري كه موقع باز كردن در باطري بهش وارد شده اين مساله پيش اومده.... مطمئن باش دليل ديگه اي نداره ... كلا هم خيلي پيش نمياد آدم بخواد در باطري رو باز كنه ديگه ... راستي مثل اينكه كاور هم براي گوشي اومده ... هرچند كه كاور انداختن روي گوشي اي به اين زيبايي خيلي سخته، ولي شايد جلوي اين مساله رو بگيره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)