سلام.game for windows ام پس از نصب پچ 1.0.3.0 مسدود شده اون نرم افزار ی که در ادیت بازی بود دان کردم
اما کار باهش رو بلد نیستم...
مال خودمه کار می کنه
بیا nomad :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.game for windows ام پس از نصب پچ 1.0.3.0 مسدود شده اون نرم افزار ی که در ادیت بازی بود دان کردم
اما کار باهش رو بلد نیستم...
مال خودمه کار می کنه
بیا nomad :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من پچ و کرکی که در این پست هست برای من بدون هیچ مشکلی کار می کنه
حتما برای شما هم بدون مشکل جواب خواهد دادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اورجینال بازی رو دارم.
برای انلاین بازی کردم نیاز به Game For Windows - Live داره . ولی من با این پچ جدید هر چی وسط بازی دکمه Home میزنم منوی Game For Windows - Live نمیاد . میرم روی قسمت Guide که این منو رو میاره هر چی کلیک میکنم هیچی نمیاره . چرا ؟
من فقط سریالشو دارم . از کرک ریزور استفاده میکنم
شما اینها رو روی سرویس پک 3 تست کردی یا ویستا من دقیقا همین ها رو با ویستا سرویس پک 1 امنتحان کردم نشد شما روی سرویس پک 3 احتمالا جواب گرفتی درسته؟
شما که اورجینال داری چرا کرک استفاده می کنی؟
آره عزیز من تو ویستا 64 تا آخر بازی رو رفتم ولی در مرحله آخر بدلیل سختی بازی گیرم
دوستان سلام
من اومدم بپرسم مرحله آخر بازی رو کسی تموم کرده یا نه دیدم همه تونصب گیر کردن یعنی اینقدر نصب سخت بوده؟
توضیحات خوبی داده بودن اول تاپیک که برای هر مشکلی یه راه حل بوده و من تونستم در هر محیطی اونو اجرا کنم.
یه مقدار توقع داشتم راجع به مراحل صحبت کنید که متاسفانه ما خیلی جلو رفتیم.
آقا حامد ممنون که گذاشتی ولی وقتی همه چیز رو سرجاش کپی کردم و رفتم توی بازی موقع لود کردن میگه که load fail !!!! حالا باید چکار کنم ؟؟؟ من همه چیز رو سرجاش طوری که جانشین بشه کپی کردم ! سیو رو اول توی پوشه اول کپی کردم دیدم نیومد بعد توی دومین پوشه هم کپی کردم نیومد و توی سومی هم کپی کردم نیومد !
پوشه اول و دوم و سوم منظورم این عکس توی همون پوشه SAVE GAME
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 13-04-2009 at 16:46.
منم همین مشکلو دارم لطفا کمک کنین
اگه بعد از نصب و اجرا ارورر rnm40 که واسه نت فریم ورک هست بیاد یعنی بازی سالم نصب شده و بعد از برطرف کردن این ارور به درستی اجرا میشه ؟
چون من رو ویندوز 7 نصب کردم .
فکر نکنم ویندوز 7 این بازی رو ساپورت کنه..!
چرا ساپورت نکنه؟
من تونستم بازی never hood رو روی vista-64 نصب کنم خودم باورم نمیشد.
بازی gta iv بازی جدیدیه فکر کنم مشکلی با windows 7 نداشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)