تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 626 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

(ویندوز Xp)
    مسیر فایل Xlive :
    c:\Documents and Settings\X\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive

اینم مسیر سیو بازی:
    c:\Documents and Settings\X\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
    منظور از X همان user شخصی شما هست

ویندوز ویستا:
    فایل xlive
    C:\Users\X\AppData\Local\Microsoft\XLive

سیو بازی :
    C:\Users\x\AppData\Local\Rockstar Games
    X همون user شخصی شما هست

ممنون ولی حالا این آدرس رو که دادی فهمیدم که کپیش نکردم ! آقایی که این تاپیک رو درست کردی خوب نمی شد توی همون صفحه اول توی همون ویرایشی که مسیر سیو بازی رو دادی این اخطار رو هم میدادی که xlive رو هم کپی کنید !

حالا کسی سیو این بازی رو به همراه xlive تا مرحله کشتن دیمیتری داره بهم بده ؟؟!!!!

در آغاز فعالیت V.i.RG.i.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    انزلی،رشت،لاهیجان!!!

پيش فرض

باز سام علیک...یه سوال دیگه داشتم...

آقا قضیه این پچ هایی که هرکدوم ورژنی دارن چیه؟؟ کارش چیه؟؟؟ منکه پچی نیافتم! راستی یکیم کار benchmark رو واسم بگه.من بنچمارک کردم یه صحنه های اکشنی نشون دادو یه لیستی دادو بعد بازی اومد ولی از اول اومد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

من اخرین نسخشو دارم 2009 رجیستر شده هر کاری کردم فیلم صدا نداره.اگه چیزه دیگه ای هست معرفی کنید
    من با این برنامه فیلم گرفتم صدا هم داره
    مشکل از تنظیمات سیستم شماست

تو برنامه Fraps تو تب Movies ببین حتما Record Sound رو تیک زده باشی

اگه بازم صدا پر نمی کرد به این مسیر برو
    control panel>sound and audio devide>audio>
    در قسمت Sound Recording device روی Volume کلیک کن
    پنجره Recording Control باز می شه
    Option>Propertis رو کلیک کن
    در حالت انتخاب Recording تمام گزینه ها رو تیک دار کن و OK بزن
    حالا همه این صدا ها رو تا آخر زیاد کن و تیک Mute رو بردار
    حالا از بازی فیلم بگیر اگه بازم صدا نداشت دوباره تو برنامه Fraps تب Movies دو تا گزینه داره Detect best sound input و Use Windows input. در هر دو حالت امتحان کن
    موفق باشی

4. 2 کاربر از hamedchtsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه akharenee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تقريبا 50% بازي رفتم ولي ديگه نميره تو بازي مرتب بيرون مياد بايد چيكار كنم كسي سيو بازي رو نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

ممنون ولی حالا این آدرس رو که دادی فهمیدم که کپیش نکردم ! آقایی که این تاپیک رو درست کردی خوب نمی شد توی همون صفحه اول توی همون ویرایشی که مسیر سیو بازی رو دادی این اخطار رو هم میدادی که xlive رو هم کپی کنید !

حالا کسی سیو این بازی رو به همراه xlive تا مرحله کشتن دیمیتری داره بهم بده ؟؟!!!!
    سلام
    من یه سیو داشتم دقیقا بعد از کشتن دیمیتریه
    مرحله کشتن دیمیتری رو اصلا نرفتی؟
    اگه نرفتی هم چیز زیادی از دست ندادی
    پگارینو به نیکو می گه یه معامله ایه باید با دیمیتری انجام بدی.بعد تو باید تصمیم بگیری که به خاطر پول بری کار رو انجام بدی و از دیمیتری بگذری یا بری و انتقام بگیری.بعد نیکو زنگ می زنه به رومن مشورت کنه، رومن می گه دیمیتری رو ببخش انتقام فایده نداره و ازین حرفا. بعد زنگ می زنه به کیت ، کیت می گه شخصیتت رو به پول نفروش و برو انتقام بگیر ازین حرفا
    بعد من دیمیتری رو کشتم که به این ترتیبه که میری توی یه کشتی که دیمیتری داره بار مواد مخدرش رو خالی می کنه
    یه 40 50 تا آدماشو می کشی بعد هم دیمیتری رو می کشی
    حالا این سیو دقیقا بعد از کشتن دیمیتریه که رومن بهت زنگ می زنه و میگه فردا عروسی منه بیا عروسی
    xlive رو هم گذاشتم یه ماشین خوشگل هم دم دره . برو کیت رو سوار کن برین عروسی حالشو ببر...!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از hamedchtsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام
    من یه سیو داشتم دقیقا بعد از کشتن دیمیتریه
    مرحله کشتن دیمیتری رو اصلا نرفتی؟
    اگه نرفتی هم چیز زیادی از دست ندادی
    پگارینو به نیکو می گه یه معامله ایه باید با دیمیتری انجام بدی.بعد تو باید تصمیم بگیری که به خاطر پول بری کار رو انجام بدی و از دیمیتری بگذری یا بری و انتقام بگیری.بعد نیکو زنگ می زنه به رومن مشورت کنه، رومن می گه دیمیتری رو ببخش انتقام فایده نداره و ازین حرفا. بعد زنگ می زنه به کیت ، کیت می گه شخصیتت رو به پول نفروش و برو انتقام بگیر ازین حرفا
    بعد من دیمیتری رو کشتم که به این ترتیبه که میری توی یه کشتی که دیمیتری داره بار مواد مخدرش رو خالی می کنه
    یه 40 50 تا آدماشو می کشی بعد هم دیمیتری رو می کشی
    حالا این سیو دقیقا بعد از کشتن دیمیتریه که رومن بهت زنگ می زنه و میگه فردا عروسی منه بیا عروسی
    xlive رو هم گذاشتم یه ماشین خوشگل هم دم دره . برو کیت رو سوار کن برین عروسی حالشو ببر...!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا خدا خیر بده یکی بالاخره جواب مارو داد ! همون بهتر که مرحله دیمیتری رو رد کردی چون من توی همون مرحله که با قایق دنبال هلیکوپتر که می افتادم و بعد رفیقم با هلیکوپتر میاد دنبالم و سوارش میشم دوربین زیر هلیکوپتر گیر میکنه و بالا نمیاد بخاطر همین همش fail میشد اون مرحله . خیلی خیلی thanx

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به اساتید !
    میگم کسی سیو 100 درصد بازی + فایل های مورد نیاز برای اجرای سوی ینی xlive رو نداره ؟
    من 2-3 تا سیو 100 درصد پیدا کردم ولی هر کاری کردم تو بازی لود نمیکرد ، مشکل از کجاست ؟
    پیشاپیش ممنون !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوربین در مواقعی از بازی شروع به تکون خوردن می کنه عین اینکه عین گهواره دارن تکون تکون میدن این باعث میشه کلا ماشین دیگه حرکت نکنه ولی آدم میشه پیاده شد رفت این ور اونور مشکل چیه چطوری باید مشکل زلزله دوربین رو حل کنم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوربین در مواقعی از بازی شروع به تکون خوردن می کنه عین اینکه عین گهواره دارن تکون تکون میدن این باعث میشه کلا ماشین دیگه حرکت نکنه ولی آدم میشه پیاده شد رفت این ور اونور مشکل چیه چطوری باید مشکل زلزله دوربین رو حل کنم؟
    دوست عزیز مشکل از کرک شماست .
    منم این مشکل رو داشتم با تعویض کرک مشکلم حل شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز مشکل از کرک شماست .
    منم این مشکل رو داشتم با تعویض کرک مشکلم حل شد.
    بله جستجو کردم فهمیدم فقط مشکل اینه که پدرم در اومد نشستم پچ 1.03 رو دانلود کردم واسه همین پچ 1.02 رو Shift + Delete کردم رفت الان یا باید کرک مناسب برای ورژن 1.03 پیدا کنم یا اینکه دوباره بشینم پچ 1.02 رو دانلود کنم و از کرک 1.02 استفاده کنم البته بعد اینکه من 1.03 رو دیشب دانلود کردم کرک مخصوص رو هم که توی همین فروم یکی از کاربرا گذاشته بود دانلود کردم. ظاهرا کرکی که برای 1.03 معرفی کردند الکی هست و برای 1.02 هست و به جای کرک 1.03 جا زدند اینجا کسی هست پچ 1.03 رو دانلود کرده باشه و کرکش رو هم داشته باشه؟ واقعا ممنون میشم کمک کنید. سیستم رو به تازگی فوق العاده ارتقا دادم و مشکلی غیر از اینی که گفتم ندارم بسیار روان راحت و عالی هست بخصوص قرائن نشون میده بسیاری از مشکلات حل شده من در گرو این پچ 1.03 جدید باشه یکی لطف کنه کرک برای 1.03 رو بده که کار کنه اینی که دانلود کردم کار نمی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •